От любовница в съпруга

• 18 237
  • 381
  •   1
Отговори
# 165
  • София
О, мъжете яко си правят сметката. Още на първата среща ги виждам като прозрачни кутийки, в които щрака апаратчето - кога, какво, къде, колко ще ми струва да съм с тази жена...
Точно затова не се развеждат в повечето случаи.

# 166
Имаше една детска книжка от Джани Родари  - Прозрачният Джакомо. Та в нея се разказва за едно дете, чиято глава е прозрачна и всички могат да видят какво си мисли.
Исках да кажа, че прозрачният Джакомо бе положителният герой в приказката Wink

# 167
О, мъжете яко си правят сметката. Още на първата среща ги виждам като прозрачни кутийки, в които щрака апаратчето - кога, какво, къде, колко ще ми струва да съм с тази жена...
Точно затова не се развеждат в повечето случаи.

Някои правят, ама не за да спечелят, а да минимизират щетата. Не бих укорил никой, който си преценява силите. Аз лично ако бъда провокиран да мисля за такива теми, не бих се занимавал с жената. Ако ще се пазаруват жени, знам премиум места по света за такива цели.

# 168
Я, колко кандидати за женихи, а все ергени.
Къде грешите, момчета?

# 169
  • here and now
Я, колко кандидати за женихи, а все ергени.
Къде грешите, момчета?
Не грешат те. Жените не ги бива. Mr. Green

# 170
Подозирах.
Да питам викам. Joy

# 171
  • По света и у нас
Бродерик от време на време каже нещо зашеметяващо свестно. Не за Джани Родарито, а за загубеното време. Оценявам, благодаря.

Мекси, да не намекваш, че трябва да живеем по отделно в любовта?

# 172
Загубено за жената е време, измерено във фертилни години.

# 173
  • По света и у нас
Загубено време (за другия) е, когато единия баламосва другия, че иска същото като него, а всъщност няма никакво намерение да осъществи това нещо и само седи за да му е удобно.

# 174
Така е, ПриМадонна, имам приятелки в такава ситуация, тук пет години, там три, ставаш на 35+ и нещата загрубяват. Така че съм против да се отрича загубеното време, ако си останал без деца заради такива номера, а си искал деца.

# 175
  • София
Имам 2-3 познати, които са изкарали доста години като любовници и сега се тюхкат.
Аз лично, бързо се усещам накъде вървят нещата и ако не е в моята посока, късам лесно.
Писали сме заедно с Наивница.

# 176
  • По света и у нас
В този смисъл аз не признавам повече от година загубено време, защото човек усеща тия работи. За около 6 месеца можеш да прецениш ще се жените ли или не. Това 3-5 години са оправдания - ма той ме лъга 5 години ( а аз не бях овца нарочно…).

# 177
  • София
Имах приятелка в такава ситуация. За около 6 месеца стана ясно, че оня няма да се разведе, въпреки че първоначално беше изиграл клоунадата "ние спим в отделни стаи, аз ще подам документи".

# 178
Имах приятелка в такава ситуация. За около 6 месеца стана ясно, че оня няма да се разведе, въпреки че първоначално беше изиграл клоунадата "ние спим в отделни стаи, аз ще подам документи".

То винаги спят в “отделни стаи” и жена им за нищо не ги разбира. 😂

# 179
Ами като спят в отделни стаи защо не се разведе веднага преди да му става любовница, нали е много влюбен и с жена му съквартиранти?
Бях срещнала жена на 35, от 5 г любовница! Това направо е изгубен живот... и не беше казала на майка си, нито на психолог ... това е супер тъжно такя да ти мине живота. Няма празници, няма пътуване, няма деца...нищо реално, освен откраднати мигове. За нея тотално изгубено време , и лошото е че емоционално я държи и тя не може да види друг, а вероятно е имало много!

Общи условия

Активация на акаунт