Търся електронна книга - 53

• 32 005
  • 262
  •   4
Отговори
# 255
Само това имаше в Спиралата. Не  е популярно четиво , има други заглавия в моби но това - не.

# 256

Благодаря ти, в ПДФ е, опитах с два конвектора да я преформатирам, но като в кача на четеца не е четима. Дали случайно някой не я е преформатирал. Имам я на хартия, но дъщеря ми ще заминава в чужбина и я иска на четеца. Ще съм благодарна ако някой е има, всичко без ПФД е ок🙏

Отворих я, книгата е сканирана, няма текст, няма начин да се форматира като гледам.

# 257
Чете се ПДФ-а. Има други книги за йога от същия  автор в моби

# 258
JACKLIN, дъщеря ви ползва ли английски?
Мисля, че я бях я виждал някъде  ...

# 259
JACKLIN, дъщеря ви ползва ли английски?
Мисля, че я бях я виждал някъде  ...

Да, има я на английски намерих я, тя говори и разбира, но материята е такава че иска на български да си го чете и осмисли.
Ще и я сложа на английски все пак да има за някои позиции, те на английски ще и преподават, но беше хуабво ако някъде забие да може да си прочете.
Сложих и на лаптопа и пдф, трудно се чете, като не е на киндъла, но пак по добре от нищо.
Благодаря все пак 🙏

# 260
Моля ако някой има следните 3 книги в електронен вариант да сподели : Лъжите за Бог,в които вярваме на Уилям Пол Йънг,Равнините на Джералд Мърнейн и Под едно небе на Джоджо Мойс.Благодаря!

# 261
Лъжите за Бог,в които вярваме на Уилям Пол Йънг

https://dox.abv.bg/download?id=9286a51980 PDF

# 262
Здравейте! Търся "Божествени съперници" на Ребека Рос, дали ви е попадала някъде??

Общи условия

Активация на акаунт