Търся електронна книга - 53

• 72 768
  • 553
  •   6
Отговори
# 345
По молба на любезната колежка, която сподели книгата я добавих в директорията Фредрик Бакман

# 346
Здравейте,
търся поредицата за детектив Трейси Кросуайт на Робърт Дугони без първата "Гробът на сестра ми", може и други негови книги. Благодаря предварително! dimitar_mag@abv.bg

# 347
Здравейте, търся тези две книги, благодаря!Джон Гуин - Гладът на боговете
“Мечът на Кайген” от М. Л. Уанг
nedelchev.evgeni@gmail.com

# 348
Здравейте  търся книгата на Мери джо Пътни Дама по рождение, ако някой я има моля да ми я прати на този имейл: ameli_de_sword@abv.bg. Благодаря предварително

# 349
... търся две книги от Джоана Гудман:
- Забравената дъщеря
Джоана Гудман

# 350
Търся "Дяволът в Белия град" на Ерик Ларсън

По молба на любезната колежка, която сподели книгата я добавих в директорията Фредрик Бакман
има ли достъп до целият облак?

# 351
има ли достъп до целият облак?
"Облак" с хиляди книги няма. Wink
Всяко мое споделяне е с перманентен линк и който потърси в темата може да ги открие.
Книгите обиновено са групирани по автор с изключениер на няколко тематични търсения, както напримерр вчера "Български митове и легенди"

# 352
Блокираха ми МЕГА, сега ще търся как се отблокира,  преди време ми бе удоволствие да "откривам" как се прави нещо, дребни неща , сега ми е страшно. Явно остарях съвсем.  Оплаках се ,макар да не е оплакваческата.
 може би като влязох да проверя нещо от телеграм, той  е на друга поща/мейл, отчете неоторизиран достъп.  Що пипах.
 Аз всъщност дойдох да напиша ,че не умея и  един автор/папка да подам публична.  Някога  един  пич сложи  цялата ми  сбирка от мега публично и като почна едно движение, та някои  такива "подвижни" ги блокираха  заради голям поток и сложих ключ.
 Много се обяснявам днес.

# 353
Търся 48-те закона на властта на Робърт Грийн
zimrem92@gmail.com

# 354
Търся 48-те закона на властта на Робърт Грийн
Робърт Грийн ... и още е там! От декември '24 год.

# 355
  • Под звездите
Здравейте, чудя се дали някой би могъл да ми помогне с откриването на следната книга: Blooming After the Blaze: Three Years on the Run

Jamie Lee Carrie

# 356
Търся "Живак" на Кали Харт. Благодаря предварително - gerganamal96@abv.bg

# 357
# 358
Здравейте! Търся “Безкрайните ни съдби” на Лора Стивънс и “ Безсилна” на Лорън Робъртс.
ivanovapolina@abv.bg
Благодаря!

# 359
Здравейте! Търся Методът на Вим Хоф. Активирай пълния си човешки потенциал.
Авторът е Вим Хоф

Общи условия

Активация на акаунт