Търся електронна книга - 53

• 72 275
  • 547
  •   1
Отговори
# 465
Каузата ти е важна,  питай ,пък когато може и  както стане. Проблем е да се разсърдиш като няма.  По възможност - автор, заглавие ,да се копира и става бързо търсенето. Познах те в една група, по книгите,  а  аз съм навсякъде.

# 466
  • Чукарландия
Janice_, защо не споделите тук "Белязаният човек", сигурна съм, че много хора я очакват с нетърпение! 🤗

# 467
Почнах да чета машинния превод на "Кафенето Пъмпкин спайс" - отначало носеше бухалка, след това се оказа с прилеп на рамото. 😂😂
По-добре да си купя книгата или да изчакам за официалната версия.

# 468
Белла, не знам как да я кача тук. Ако някой ми обясни, ще я споделя. А ако я искаш ми пиши на ЛС с мейл, ще ти я изпратя.

Марчела, “Кафене пъмпкин спайс” е най-най-глупавата книга, която съм чела. Досега прочетох 35 книги за тази година и искрено съжалявам, че изгубих време.

# 469
Белла, не знам как да я кача тук. Ако някой ми обясни, ще я споделя. А ако я искаш ми пиши на ЛС с мейл, ще ти я изпратя.

Марчела, “Кафене пъмпкин спайс” е най-най-глупавата книга, която съм чела. Досега прочетох 35 книги за тази година и искрено съжалявам, че изгубих време.

Здравейте. Бихте могли да я качите в dox.bg или mega.nz и да споделите линка.

# 470
  • МАРС
Я ми я изпратете на мейла, аз знам къде да я кача, да спася някой друг като мен от изхвърляне на боклука на 20 лева, то е престъпно да искаш пари за тази тъпотия.

syskokid@yahoo.com

# 471
https://dox.abv.bg/download?id=6acc8326afБелязаният човек
 Дано не ме бият , откраднах  я

# 472
  • МАРС
Това машинният превод или нормален?

# 473
Нямам представа,  май  сканирано, но не знам.

# 474
  • София
https://dox.abv.bg/download?id=6acc8326afБелязаният човек
 Дано не ме бият , откраднах  я
Това е любителски превод. За България е подадено декември 2025 г. официално издаване, но може и през януари да се случи това.

# 475
...
Също “ Попитайте за Андреа"
...
Ноел У. Айли
За почитателките на Ноел У. Айли оставям и новия ѝ роман Forget You Saw Her, който излезе от печат на 04 ноември
28.11.25 11:25h
Директорията "освежена"

Благодаря! Sparkling Heart

# 476
Нямам представа,  май  сканирано, но не знам.
Ясно се вижда се, че е превод от англ. издание?!

# 477
Ами не съм го отваряла, не поддържам за епуб, с пдф съм и ми е  удобно на голям екран, не ползвам телефон, не мога. Трябваше да конвертирам и  изследвам и  тук вече ми минава мерака да правя услуга.

# 478
Книгата е преведена, но не от издател. Не знам кой я е превел, но жив и здрав да е, защото този роман от поредицата е страхотен, както и всички останали. Спести няколко месеца чакане, така че евала!

# 479
  • София
Здравейте,
търся Зимна ванилия, Портокалови мечти, Бадемово щастие, Ягодови обещания, Орехови желания на Мануела Инуса. Ако някой ги има на лично ще изпратя имейл. Форматът е без значение. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт