Търся електронна книга - 53

• 99 285
  • 747
  •   2
Отговори
# 705
Привет! Търся “ Търговецът и папагалът. Ориенталски приказки в помощ на психотерапията” от Носрат Песешкиан.
Носрат Песешкиан ~ Търговецът и папагалът. Ориенталски приказки  … на психотерапията

# 706
Здравейте, търся книги на Себастиан Фицек.

# 707
# 708

Благодаря, jeronimo_t!
Търся още Игра на амок,  Пациентът и  Календарния убиец
Весела Нова година! Christmas Tree

# 709

Благодаря, jeronimo_t!
Търся още Игра на амок,  Пациентът и  Календарния убиец
Весела Нова година! Christmas Tree

Моля, но заслугата не е моя, а на БезДелник.
Всички трябва да му благодарим за търпението и услужливостта.

# 710
Здравейте, търся следните книги в какъвто и да е формат на български език:

Дейвид Егелман (Игелман, Игълман) - Инкогнито

Маделин Ленгъл - Гънка във времето

# 711
Може би въпросът ми не е на точното място, но от известно време се опитам да намеря една книга чела съм я в електронен формат,може би е било в chitanka.info, тип Сидни Шелдън, даже почти съм сигурна, че е Сидни Шелдън.
Първата половина на книгата не си я спомням добре, но беше фатална жена, във втората половина от книгата тя се укриваше 10 години и в манастир, мисля че под името сестра Мария или сестра Елена и беше много  смирена монахиня, криеше лицето си, което беше обезобразено от предишния живот, може би от пожар експлозия, катастрофа ....след това си прави пластична операция в чужбина вероятно в някаква латиноамериканска държава и започна новия си живот вече на 50 години, където се радваше на новото си лице в огледалото и се опиташе да се възвърне младостта и на тялото като тренираше. Една от нейните служителки, която мисля че беше треньорка ли те инструкторка по аеробика ли нещо подобно я отрови.

# 712
Здравейте! Спешно търся книгата "Забраненото здраве" на Андреас Калкер vania_masurska@abv.bg

# 713
Може би въпросът ми не е на точното място, но от известно време се опитам да намеря една книга чела съм я в електронен формат,може би е било в chitanka.info, тип Сидни Шелдън, даже почти съм сигурна, че е Сидни Шелдън.
Първата половина на книгата не си я спомням добре,
Дайте това описание на чат джи пи ти и той ще ви отговори Simple Smile

# 714
Първата половина на книгата не си я спомням добре, но беше фатална жена, във втората половина от книгата тя се укриваше 10 години и в манастир, мисля че под името сестра Мария или сестра Елена и беше много  смирена монахиня, криеше лицето си, което беше обезобразено от предишния живот, може би от пожар експлозия, катастрофа ....след това си прави пластична операция в чужбина вероятно в някаква латиноамериканска държава и започна новия си живот вече на 50 години, където се радваше на новото си лице в огледалото и се опиташе да се възвърне младостта и на тялото като тренираше. Една от нейните служителки, която мисля че беше треньорка ли те инструкторка по аеробика ли нещо подобно я отрови.

ChatGPT отговори:
"По описанието ти това много точно съвпада с романа „Къщата“ („The House“) на Даниел Стийл."

# 715
Спешно търся книгата "Забраненото здраве" на Андреас Калкер
Андреас Калкер - прилича на любителски превод, но за разлика от худ. литература, тук е важна идеята!

ЧЕСТИТА НОВАТА 2026 година!
Бъдете преди всичко здрави!

# 716
Здравейте, книгата е "Феникс" на Сидни Шелдън и Тили Багшоу.

# 717
Първата половина на книгата не си я спомням добре, но беше фатална жена, във втората половина от книгата тя се укриваше 10 години и в манастир, мисля че под името сестра Мария или сестра Елена и беше много  смирена монахиня, криеше лицето си, което беше обезобразено от предишния живот, може би от пожар експлозия, катастрофа ....след това си прави пластична операция в чужбина вероятно в някаква латиноамериканска държава и започна новия си живот вече на 50 години, където се радваше на новото си лице в огледалото и се опиташе да се възвърне младостта и на тялото като тренираше. Една от нейните служителки, която мисля че беше треньорка ли те инструкторка по аеробика ли нещо подобно я отрови.
Питах го, не позна
Възможно е да е "Феникс", обаче е изчезнал от читанка, знаете ли откъде другаде мога да я сваля?

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 11:26 от malika$

# 718
Възможно е да е "Феникс", обаче е изчезнал от читанка, знаете ли откъде другаде мога да я сваля?
Сидни Шелдън, Тили Багшоу ~ Феникс

# 719
Честита Нова Година на всички! Бъдете здрави и щастливи!

Търся книгата на Валери Перен “Втората смърт на Колет”.

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 13:52 от Janice_

Общи условия

Активация на акаунт