Търся електронна книга - 53

• 21 831
  • 189
  •   2
Отговори
# 30
Някой има ли книгата Светлина по пътя на Опра Уинфри  или Ал Пачино-Сони бой?
mikfzl@abv.bg

# 31
Много благодаря! Мислех, че той издава само фамилни романи, не бях попадала на криминалета. Харесва ми като автор. А вчера си попълних и последните две книги на Джефри Дивър за Линкълн Райм, та да завърша най-накрая и тази поредица Simple Smile
Последната която имам е "Ръката на часовникаря" ->Линкълн Райм 16.  Имате ли друго след това?

# 32
  • Burgas, Bulgaria
Някой знае ли откъде да си изтегля,,Последната госпожа Периш "на Лив Константин?Имаше линк тук в темата -явно не работи, не успях от него.

# 33
Здравейте, а тази книга дали се появи вече някъде -  "Краят на лъжите", последната част от поредицата " Малки сладки лъжкини" на Сара Шепард?

# 34
  • в сърцето на един мъж...
Много благодаря! Мислех, че той издава само фамилни романи, не бях попадала на криминалета. Харесва ми като автор. А вчера си попълних и последните две книги на Джефри Дивър за Линкълн Райм, та да завърша най-накрая и тази поредица Simple Smile
Последната която имам е "Ръката на часовникаря" ->Линкълн Райм 16.  Имате ли друго след това?

Това е последната. Не е писал повече от серията. Или поне в гуудрийдс няма повече обявени.

# 35
  • Пловдив
Аз не успявам да открия 15-тата книга от поредицата на Дивър за Райм - Ключаря. Ще съм благодарна за помощ 🤗

# 36
"Ключаря":
https://dox.abv.bg/download?id=8183d5c791#

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 01:31 от V!ola

# 37
# 38
Някой знае ли откъде да си изтегля,,Последната госпожа Периш "на Лив Константин?Имаше линк тук в темата -явно не работи, не успях от него.

И аз да помоля за линк или съвет откъде може да се изтели ,,Последната госпожа Периш "на Лив Константин. Линкът който открих в темата и при мен не работи.

# 39

И аз да помоля за линк или съвет откъде може да се изтели ,,Последната госпожа Периш "на Лив Константин. Линкът който открих в темата и при мен не работи.

Аз я имам, ще ви я пратя, ако желаете.

https://jumpshare.com/s/pPDffcvFVyOvKFI2XnAH

Не знам отваря ли се?

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 08:59 от кукумицинка

# 40
кукумицинка много благодаря! Отваря се и вече я имам свалена на телефона Simple Smile

# 41
Здравейте,а коя книга е номер 14 на Джефри Дивър?Нещо ми се губи,а може да я имам и като самостоятелна книга.

# 42
  • Пловдив
Здравейте,а коя книга е номер 14 на Джефри Дивър?Нещо ми се губи,а може да я имам и като самостоятелна книга.
Мисля, че беше Имитаторът /The Cutting Edge/.

# 43
Благодаря,Lara 1! Имам я,но с лош превод,явно затова  не съм я включила.

# 44
Търся книги на Катрин Елиът-"Денят не си личи от сутринта","Стари вещи, нов живот", "Всички готини са женени"
Катрин Елиът - без обработка след сканиране!
Здравейте,търся книга на д-р Дейвид Бърнс-Да се чувстваш добре ...
Дейвид Бърнс – Да се чувстваш добре
Случайно на някой да му е попадала - "Скрито пред очите ти" на Джефри Арчър от серията за Детектив Уилям Уоруик?
Някой има ли събрани всичките 7 романа на Джефри Арчър за Уилям Уоруик?
За всички почитатели на Джефри Арчър

Общи условия

Активация на акаунт