Търся електронна книга - 53

• 72 708
  • 552
  •   9
Отговори
# 300
Златен си! Благодаря!

# 301
Здравейте,

дали може да публикувате отново линка, че съм го изпуснала, а сега дава, че е празна папката.
Много благодаря предватително!

# 302
И при мен така се получава. Явно срока на съхранение е изтекъл. Sad

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 10:30 от Moderator1

# 303
# 304

Същите бяха, ако си запазя линка, ще мога да имам достъп до тях, нали? Да не свалям всичко

# 305
  • София
Здравейте,

"Fahrenheit 451" на английски език къде мога да намеря?

# 306
Скрит текст:
Здравейте,

"Fahrenheit 451" на английски език къде мога да намеря?
https://oceanofpdf.com/genres/science-fiction/pdf-epub-fahrenhei … load-12090558501/

# 307
Здравейте, молбата ми е към ползващите МБ,  книгата "Град на момичета" налична е там? Благодаря

# 308
Здравейте, молбата ми е към ползващите МБ,  книгата "Град на момичета" налична е там? Благодаря

Не.

# 309
От толкова много автори и заглавия, нищо не ми говори заглавието, а и да съм го срещнала , съм го забравила. Пишете пълно, да се копира, не да ви набира някой  , да търси с гугъл , да уточнява, да ви   издири и пусне търсеното тук.  Много пъти се напомня за това.

# 310
От толкова много автори и заглавия, нищо не ми говори заглавието, а и да съм го срещнала , съм го забравила. Пишете пълно, да се копира, не да ви набира някой  , да търси с гугъл , да уточнява, да ви   издири и пусне търсеното тук.  Много пъти се напомня за това.
Просто съм с Mac, не съм очаквала от някого да издирва, ако е възможно да провери.

# 311
Нищо лично,  често се среща ,просто  и автор трябваше, закачих се само за твоя  пост, като много други  е.
 Реално така става да намериш книга, с издирване.

# 312
Привет.  Да разполагате с История на България в epub формат?

# 313
Здравейте, търся "Тунел през въздуха" от Уилям Делбърт Ган.

# 314
Здравейте! Търся “Пророчеството на Черната птица”, книга 5 от поредицата “Аз, вещицата” на Дебора Харкнес. Ще съм благодарна ако я имате. Никъде не я откривам, а не ми се иска само една книга от поредицата да бъде на хартиен носител. Благодаря предварително!

Имейл: vivovva950@gmail.com

Общи условия

Активация на акаунт