Търся електронна книга - 53

• 72 634
  • 552
  •   8
Отговори
# 450
  • София
"Абсолово те" електронна ли я четохте?

# 451
Мисля , че я  има електронна, но в момента не се сещам къде я видях.
 В чети ме я има

# 452
Търся машинен превод на пета част от  серията " Светлоносеца" на Бтент Уийкс  "The Burning White". Може и на руски.

# 453
  • на майната си
Здравейте, дали някой може да ми изпрати "Всичко се решава преди детската градина" на Масару Ибука? m.rashkova@gmail.com.
Благодаря!

# 454
Absolvo te – Георги Бърдаров

https://4eti.me/absolvo-te/

# 455
Тази книга много ли е нова, рано ли е за ел.формат?

Георги Бърдаров - “Адажио за Мария”

И аз питах тук, малко след като излезе на пазара. Една дама ме навря  данеказвамкъде, че съм питала, как съм нямала срам и так далее.
Взех, че се засрамих, ама много! И си я поръчах. Сега ме чака в България.

# 456
Търся машинен превод на пета част от  серията " Светлоносеца" на Бтент Уийкс  "The Burning White". Може и на руски.
Здравейте! А имате ли 4 кн. Кървавото огледало (The Blood Mirror) от поредицата "Светлоносеца" на Брент Уийкс? на БГ-електронна? И ако да, бихте ли ми я изпратили? Ще съм Ви много блогодарна! Отдавна ги търся 4 и 5 кн. Имам ги на Английски. Търсила съм ги на руски - нямаше ги доскоро.
Скрит текст:
Адресът ми е: ikalinkova@abv.bg

# 457
Здравейте. Книгата "Признания" на Канае Минато има ли я в електронен вариант?

# 458
Търся книгите на Холи Джаксън, някой срещал ли е?
Също “ Попитайте за Андреа”
“Разкрий лъжата”
“Нищо от това не е истина”

Препоръчаха ми ги като интересни за моята малка читателка, която се запали да чете покрай Фрида Макфадън. Сега иска подобни.
Обаче тези горе не ги намирам, може и да ги няма електронни. В Рулит и в групите, в които съм ги няма

# 459
https://dox.abv.bg/download?id=df45686acb
Холи Джаксън - Наръчник за убийства на добри момичета само намерих

# 460
Търся машинен превод на пета част от  серията " Светлоносеца" на Бтент Уийкс  "The Burning White". Може и на руски.
Здравейте! А имате ли 4 кн. Кървавото огледало (The Blood Mirror) от поредицата "Светлоносеца" на Брент Уийкс? на БГ-електронна? И ако да, бихте ли ми я изпратили? Ще съм Ви много блогодарна! Отдавна ги търся 4 и 5 кн. Имам ги на Английски. Търсила съм ги на руски - нямаше ги доскоро.
Скрит текст:
Адресът ми е: ikalinkova@abv.bg

Имам 4- та част, но е машинен превод- ще ви го пратя.

# 461
...
Също “ Попитайте за Андреа"
...
Ноел У. Айли
За почитателките на Ноел У. Айли оставям и новия ѝ роман Forget You Saw Her, който излезе от печат на 04 ноември
28.11.25 11:25h
Директорията "освежена"

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 11:30 от БезДелник

# 462
Е, и "Белязаният човек", новият роман на Робърт Галбрейт от поредицата за Корморан Страйк я няма излязла на български, но приятелка ми я намери в Mailbooks на български и я прочетох преди почти месец.
Така че не разбирам това постоянно натъртване, че еди коя си книга била излязла преди дни или седмици. Ето ви пример за такава, която не е излязла, но я има.

Идвам с питане за книги на авторката Луси Фоли.

# 463
В бокса има човек да превежда, да  подарява труда си на другите. Както и на други места.
 Напомнянето е , защото не всеки има достъп и знае актуалностите ,но повече защото трябва уважение към труда на участващите да има една книга.
 Един Краси знам да превежда много добре също и предоставя, и други знам.
 Но не знам защо  и как да търся дали точно определена книга  я има. И нямам зор за най-нови книги, явно и други нямат такъв. На готово може всеки,  регистрирайте се и  сте с достъп.

# 464
Толкова книги има за четене, не е драма да изчакаме за новите, ако пък е тумнал тъпана, за някоя ще си я купим.
Много благодаря за книгите за мойта мома🙏❤
Много искам да заобича книгите, квито ще да чете, всичко коз сум

Общи условия

Активация на акаунт