Търся електронна книга - 53

• 72 190
  • 547
  •   2
Отговори
# 480
  • Варна
Здравейте, отново моля някой ако има "Лудостта на тълпите" на Луиз Пени с оригинален превод да я качи. Или да ми я изпрати. Благодаря.
, tihomira71@abv.bg

# 481
Здравейте,
търся Зимна ванилия, Портокалови мечти, Бадемово щастие, Ягодови обещания, Орехови желания на Мануела Инуса. Ако някой ги има на лично ще изпратя имейл. Форматът е без значение. Благодаря.
В групата във фейсбук “Споделяне на електронни книги” има част 1 и 3 от поредицата “Калифорнийски мечти” - “Зимна ванилия” и “Бадемово щастие”.
Присъединявам се към търсенето на останалите от тази поредица.

# 482
Привет ! Търся книга, от типа на “Планината помежду ни”.

# 483
Здравейте,
търся Зимна ванилия, Портокалови мечти, Бадемово щастие, Ягодови обещания, Орехови желания на Мануела Инуса. Ако някой ги има на лично ще изпратя имейл. Форматът е без значение. Благодаря.
В групата във фейсбук “Споделяне на електронни книги” има част 1 и 3 от поредицата “Калифорнийски мечти” - “Зимна ванилия” и “Бадемово щастие”.
Присъединявам се към търсенето на останалите от тази поредица.
може ли да ги споделите с линк към някоя от платформите за трансфер на файлове? Не ползвам фейсбук.

# 484
...  "Лудостта на тълпите" на Луиз Пени
Mag Стария линк Луиз Пени си работи, вече е леко освежен Mag
търся Зимна ванилия, Портокалови мечти, Бадемово щастие, Ягодови обещания, Орехови желания на Мануела Инуса.
Само широко разпространените книги на Мануела Инуса

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 00:07 от БезДелник

# 485
Жив и здрав да си, БезДелник!
Сърдечни благодарности!

# 486
Здравейте, търся книги на Мамен Санчес и Алекзандър Маккол Смит.

# 487
Ричард Озмън ~ Криминален клуб Четвъртък 01 -04!
Здравейте, търся книги на Мамен Санчес ...
Мамен Санчес
... e все още там, в директорията на Чарлс Мартин

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 09:45 от БезДелник

# 488
Ричард Озмън ~ Криминален клуб Четвъртък 01 -04!
Здравейте, търся книги на Мамен Санчес ...
Мамен Санчес
... e все още там, в директорията на Чарлс Мартин
Благодаря БезДелник! 🌹

# 489
  • Варна
Благодаря , Безделник, но неслучайно питам точно за 17 - та книга, защото и в този линк я няма.

# 490
Благодаря , Безделник, но неслучайно питам точно за 17 - та книга, защото и в този линк я няма.
Виновен!
Вчера прибавих 19 книга - "Сивият вълк", а съм забравил, че на 17 я няма.  Виждал съм само един "фен" превод Mask
Моля да бъда извинен!

# 491
  • в сърцето на един мъж...
Случайно някъде да има електронна - "Не тук и не сега" на Джилиан Макалистър? Прочетох другата й книга "Просто поредната безследно изчезнала" и ми се иска и първата да прочета.

# 492
Още едно свежо попълнение: Фрида Макфадън ~ Заключената врата

# 493
Това е линк с книги на Винс Флин и Кайл Милс (Винс почина , Кайл продължава серията).Книгите са преведени с Гугъл, направих го за себе си. Грешките са очевидни, сгрешен род при пряка реч и имена на хора и места.Тук таме има и някоя друга незначителна грешка. За мен са достатъчно добри за да разбера " Какво става после" , разбира се за сметка на скоростта на четене

https://mega.nz/folder/ER8wkIqI#B68hLAtp7H5W8lwsTASKaQ
 От 1 до  14 ги има в читанка

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 20:54 от azmimi

# 494
Здравейте и честит празник! Търся следните книги: на Брин Уивър „Касапина и Черния дрозд“, „Кожаря и Чучулигата“ и „Косача и Врабчето“, също и на Колийн Хувър „Твърде късно“. Имейлът ми е yoana_341@abv.bg . Благодаря предварително!

Намерихте ли Твърде късно, търся я от месеци

Общи условия

Активация на акаунт