Отговори
# 105
Повторение на финала на сезона

Total | (12) | 1,64
AB | (14) | 1,23
ABC1 | (12) | 1,58

# 106
Цитат
💥 Песента на Демет Йоздемир ще бъде пусната в сряда от 20:00 часа, едновременно със старта на новия сезон на сериала #МечтатаНаЕшреф. 

Аз търпеливо продължавам да чакам и Чачо да се появи в една огнена фотосесия като Ешреф. Hands Pray
Дължи го на феновете си.

# 107
Доста слабо сме на повторението. Стискаме палци да стартираме добре и високо .🙏💪💪💪
Някой дизита вече почнаха едни стартираха не лошо и мисля че "Сърцебиене" има шанс да дръпне. Отзивите са хубави. Други направо се сгромолясаха като Кралят с Халит Ергенч. Но не съм изненадана рейта още в Сезон 1 дръпна надолу и чета не много ласкави отзиви за ролята и сериала. Да не съм лош пророк но този сериал цял сезон няма да оцелее освен ако нямат продажби и договорки.

" Този град е мой и тук аз определям правилата".

Зачетох се в някои коментари....  добрееееее подъл  Кадир радвай се докато можеш Ешреф излезна вече и ще ти покаже на кого е този град и кой командва. Ще ти види сметката.

Други питат кога ще ни пуснат още един фрагман преди началото.

Админ пуснете снимка на ЕшСан зад кадър моля.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 16:30 от femmi2

# 108
Феновете в Х ще ме уморят.
От погледите им не убягва нищо:
"Незначителни детайли... същата бенка на бузата" 🤭🤣

# 109
Лелейййй , как успяха да забележат такава дребна бенка на бузите и на двамата на едно и също място.  Опасни са нищо не им убягва. Ето това е Любов! Heart Чаатай и Демет си приличат и по други неща в живота и работата си с тая разлика, че колежката е по социална.

Това е истинско произведение на изкуството. Поздравления на човека ( екипа ) ,който го е направил.

В колекцията на канал Д има и на други сериали не само на Ешрефа.

"Екипът е разклатен в отсъствието на Ешреф" . Ешреф Рюя с новият си сезон всяка сряда от 17 септември по канал D

Странно е че не знаят нищо за Ешреф. Не са ли отишли да го посрещнат ? Имаше изтекъл кадър с Фарук от женския затвор но и там е загадка какво е правил?Rolling Eyes След освобождаването къде е отишъл и с кого и кой е този влиятелен човек, който ще го измъкне бързо и защо ще го прави. Ясно е че има причина и не е просто така. Мисля ,че има общо този новия образ Хадър и може и да е като настойник на Ешреф след Якуп баба, но може и да се окаже и обратното. Ешреф и Динчер имат някакви сметки от миналото да уреждат и се познават от затвора. Сега ще влезе в живота на Нисан, като продуцент. Мога да си представя реакцията на Ешреф точно той ли?! Няма да остави нещата така. Няма да даде Нисан на никой въпреки саможертвата и гордостта от успеха и като певица, когато я видя на билборда. И без съмнение ще посети нейно участие - даже участия.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 22:53 от femmi2

# 110
Цитат
Албумът на Айтуг Яргъч с 45 оригинални саундтрака за сериала #EshrefRüya е издаден
Достъпен в Yandex Music, все още не във VK

Цитат
Първите 5 епизода от сезон 1 на сериала #EshrefRüya вече са достъпни на руската платформа #ivi

Угур Йълдъран

# 111
Уур е страхотен пич и най добрия консултант в екшън жанра. Надяваме се да продължи да работи с екипа на "Ешреф Рюя" и през новият сезон.

От Толга Текин Sunglasses

И от Деметка с настроение усмивки и целувки

Лайк от Ебрар

Моден колаж от фенския профил на Неджип Мемили - "Лудият Гюрдал"

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 22:04 от femmi2

# 112
# 113
Цитат
#EşrefRüya в Amazon Prime на 11 септември (последният епизод е излъчен по телевизията на 18 юни): 5-то място в общото класиране и 3-то място сред предаванията в Турция, 7-мо място в общото класиране и 5-то място сред предаванията в Саудитска Арабия

# 114
Добро петъчно слънчево хубаво утро и нов ден Simple SmileNature SunnySunglassesSunglassesFlowers Leaves

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 10:02 от femmi2

# 115
Здравейте, дами!

В очакване на ново инфо да се насладим на най-чаровната екранна двойка:

"Магията на живота е да знаеш как да грабнеш момента в цялата му красота."
Запазете красотата около вас и сътворявайте красота!
Слънчево и вълшебно да ви е на душата днес!

# 116
Продължаваме с новости с бивши и нови колежки в проекти.

Айча Айшин Туран с екипът на новия си филм заедно с Еркан Петтекая.

Тези нови рекламни снимки на Мерцедес Бенц са от темата на Елчин Сангу

Елчин в Чехия - Прага  

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 11:38 от femmi2

# 117
Феми, пускай новостите за колеги и приятели.
Аз ще те редувам, че нямам никакво време да ровя из сайтовете.

# 118
Благодаря , колажа и гифките са чок гюзелим . Heart Eyes

Елегантният и чаровно усмихнат Баръш Калъч - турският Джордж Клуни на червеният килим. Сега им е паднало да му се радват. 🥰

Как ли ще стартира Шербета с рейтинга в петък вечер. Ще има ли спад ? Поизчерпаха се пореден сезон и не се учудвам и на фалшивият им морал.  

# 119
Дахан & Ешреф

Общи условия

Активация на акаунт