Отговори
# 90
Цитат
Плакатите за първи и втори сезон може да изглеждат сходни, но в първия сезон Нисан е поставена след Ешреф. Работата на Ешреф избута Нисан на заден план, но във втория сезон Нисан е точно до него. Приоритетът на Ешреф сега ще бъде Нисан. Мисля, че има фино послание.
А дано! Hands Pray Hands Pray

Цитат
🌀 Неджип Мемели ви кани на театралната постановка на пиесата "Афифе"

# 91
Çağatay Ulusoy, от първия концерт на неговия близък приятел Мустафа Мерт Коч в Истанбул. • 31.05.24г

Резюме и  коментари от арабските фенове и профили на Чаатай или Шатай  - Шато,  както му казват.  Забелязва се че в Арабските държави Чаатай Улусой  е много гледан , уважаван и харесван , награждаван. Дори имаше и оферта от там, ако се вярва на тиражираното, но отказа поради натоварения си график в актуалния сериал .

Добре, че е гугъл на помощ с някои  редакции

https://x.com/cagaSenOl/status/1965160419653484970

Цитат
Резюме на видеото
• Кадир е станал толкова арогантен, че дори Истанбулската мафия се оказала по-почтена, тъй като се заела да го елиминира, защото никой не може да се отърве от сирак, освен друг сирак.

• Ешреф се появил и видял, че всичко се е променило, и казал: „Тъй като ти си се променил, наказанието е същото, което означава, че предателството води до смърт.“ С други думи, Ешреф се завърнал, като безмилостния Ешреф.

• Нисан е станала известна, но не е изоставила Ешреф и в същото време не е очаквала той да излезе толкова бързо.

• Чийдем  се съгласила да измъкне Ешреф от затвора и това е нещо необичайно – или е била заплашена, или сега иска да се отърве от Кадир.

• Пълното отсъствие на екипа на Ешреф.

Мнения, които се покриват и с мойте виждания

Цитат
Първо,  Чийдем няма правомощия да ги пуска; тя само изпълнява заповеди, идващи отгоре. Забелязах гроба и надгробната плоча, на която пишеше „Вие сте най-почтените“, което ми напомни за Кадир, когато каза на  Ешреф ,че ще го сложи на гроба му. Веднага щом съобщението беше направено, те започнаха да атакуват Ешреф  с нож. Това означава, че Кадир е подготвил гроба и надгробната плоча и се опитва да го убие вътре в затвора.

Цитат
Тя не го притежава, защото е присъствала по време на престъплението, само нейните показания са достатъчни, за да го измъкнат.

Цитат
Мафиите* имат дълги ръце и връзки с важни личности в обществото и съдебната система.  Чийдем не знам, не мисля, че има пръст, защото е правила неща.... тя е първата, която трябва да се страхува, след Кадир, разбира се.

Цитат
Досадно е и ролята ѝ е безсмислена във втората част, защото се изчерпа в първата, а ролята ѝ вече се е изчерпала, така че няма да заема голямо място отново.

Тема за звуците от съня на Ашраф в първия му сезон. За мен този звук от последния епизод е най-великият звук в сериала.

Ешреф влиза в къщата на Нусрет Ага, този клип е разкош, а със звука е нещо легендарно.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 18:53 от femmi2

# 92

Тема за звуците от съня на Ашраф в първия му сезон. За мен този звук от последния епизод е най-великият звук в сериала.

Ешреф влиза в къщата на Нусрет Ага, този клип е разкош, а със звука е нещо легендарно.

Цитат

Eşref Rüya
Racon Tek идва!
Новият сезон на #EşrefRüya се излъчва в сряда, 17 септември от 20:00 ч. по #KanalD.
@kanald @timsandb

# 93

Цитат

Eşref Rüya
Racon Tek идва!
Новият сезон на #EşrefRüya се излъчва в сряда, 17 септември от 20:00 ч. по #KanalD.
@kanald @timsandb

Вайййй, беееее да ти омекнат колената и аритмия да получиш. 🤯🤯🤯😳🥵🥵🥵🥵 Буууум. Nature Boom Мерси  за тази класа, екшън  и сексапиииил. 🔥🔥🔥🫦🫦🫦🖤🫶

Ето ощеееееееее 😎

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 20:54 от femmi2

# 94
🌀 Зад кулисите от снимките на епизод 1 от сезон 2 📸

💥Танер Румели зад кулисите на сериала 🎙МЕЧТАТА НА ЕШРЕФ🎙

Цитат
Сърцераздирателна сцена между двама актьори от сериала #EsrefRüya. 💔

# 95
# 96
От руските групи:

# 97
Голяма красота сътворяват руските групи с идея и мисъл.Heart Eyes

Дидинкоооо 🌻 ,  Мерси за видеото на Канал D. Хареса ми. И ние сме номбър Уан с нас започват да промотират новия си сезон и то с най уникалния шут и  изпълнение. След това са  другите им дизита. Няма какво да се лъжем Ешрефа и ДГ са тези, които им носят гледаемост и печалби на канала и са най успешни най вече заради главните актьори и фенове.
Не съм запозната как са с реалити предаванията. 

Адба за най обсъждани актьори. На добра позиция сме даже чооооок  

И тук сме супер за екранна двойка.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 23:53 от femmi2

# 98
Цитат
Фактът, че има снимки и на двамата, носещи ризи с един и същи цвят, означава само едно...
ВСЕЛЕНАТА КОНСПИРИРА В НАША ПОЛЗА! ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ!
#EsrefRüya #DemetÖzdemir #ÇağatayUlusoy #Eşsan 

Цитат
Нисан зад кулисите
Въпросът, който вълнува всички: Защо тя, вече богата, все още пътува с такси?
🤣😭😭

# 99
# 100
Добро утро в четвъртък Nature Sunny Хубав , слънчев и успешен ден на всички.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 09:13 от femmi2

# 101
Здравейте, дами!

Ставаме все по-нетърпеливи в очакване на втория фрагмент и резюмето на епизод 14.
Феновете в Х не престават да подсещат и настояват за още инфо. Статиите непрекъснато се множат. Заглавията са бомбастични, но за съжаление, съдържанието е едно и също.
"Надмина очакванията: Вторият сезон на „Ешреф Руя“ грабна социалните мрежи с втория си трейлър"
"Рекордният сериал на Kanal D „Eşref Rüya“ брои дните до завръщането си с втория си сезон."

Цитат
Любовта, родена в сенките, оставя следи по-остри от куршуми.💥 

"Никога не бъдете прекалено заети, за да живеете."
Много усмивки и незабравими моменти в днешния ден ви пожелавам!

# 102

Ново от Гьоркем

Творчество с огън ефект. "Кралят дръпни Кралицата дръпни я. Дръж я и не я пускай".

По повод постерите със стария материал .... Вече са се размечтали и за Сезон 3 с готов постер. Няма нужда да снимат нови. Наистина е от любимите и е много чувствен и показателен. 🔥❤️💞❤️‍🔥 Но няма да има С 3 на милион процента сме убедени. Нашите ще си починат подобаващо и заредят с енергия и  към нови предизвикателства. Както е всеизвестно Чаатай не си пада по дългите сериали на ТВ и може да си позволи някои неща така че Ешрефа е изключение от правилото. 

" Мечтата на Ешреф" вече и в Русия

# 103
# 104

Сезоният финал приключи.  Ще се видим отново в сряда вечер ЕШРЕФ ТЕК 💥

И Красота от Демет в бяло. 🤍Много младежки стил и визия. ПУ ,ПУ. И гримът също ми харесва. Коса , позиране ,бе всичко.Hands Ok HandHands Nail CareHands Nail Care

Общи условия

Активация на акаунт