Отговори
# 75
В Турция по ТВ им пускат ли се европейски, южно и северно американски филми?

Не съм толкова запозната , но съм засичала чужди продукции по турските канали .  Моя приятел ми каза, че пускат повече американски , отколкото европейскй .

Снимките във вид на видео

Цитат
Още от първия сезон продукцията използва часовника, времето, като икона, представяща цялата история на Ешреф Руя.
Във втори сезон иконата на времето се завръща; всъщност сингълът на Нисан е озаглавен „Времето заличава всяка следа“.
https://x.com/BluKalpIstanbul/status/1965170845179084828

Този Хадър от новите  ще разберем на коя страна ще е и какъв точно ще излезе. Сега още е рано. Иначе гледайки отново фрага  мисля, че Кадир няма да го гръмне Ешреф, а само ще го предупреди да се знае че Ешреф Тек се е завърнал и нищо вече няма да е същото. Царството му ще свърши и наистина си е сложил портрет в имението. Ако го убие ще е по нататък сега иначе още в началото ще е много лесно и предвидимо. Излиза от затвора и веднага го гръмва и отмъщава за предателството.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 19:59 от femmi2

# 76
Щом не са писали, че ще се сбогуваме с Гьоркем, значи ням да е .

# 77
Цитат
Според данни на Adba TV, най-обсъжданите продукции на екрана през седмицата от 1 до 7 септември са:

Цитат
ADBA | Класирани сме на 3-то място в списъка с най-популярните жени актьори на седмицата✨

# 78
Много добре сме  в класацийте Hands Muscle

Греховните мисли , които предизвиква този красавееееец

Цитат
Всичко, за което мога да мисля, е да го захапя за врата 😮‍💨

🔥🔥🔥🔥🔥🖤

Чок Якънда - Много скоро

https://x.com/ywfy135963/status/1965479788845695427

https://x.com/ywfy135963/status/1965260748994871348

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 23:11 от femmi2

# 79
# 80
# 81
# 82
Добро утрооооо🙂☀️🌞🌈 и нов прекрасен  ден с чаша ароматно кафе и доза красота 🥰

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 12:04 от femmi2

# 83
# 84
Здравейте, дами!

Само седмица ни дели от епизод 14 на „Eşref Rüya“.
Очаквам с огромно нетърпение и леко притеснение онлайн гледането. Надявам се епизодът да прикове погледите и да ни направи съпричастни към една уникална история. Hands Pray

Ако това е светът, тогава единственият начин е да го направим!

09.09.2025 Вторник 13:56
Kanal D
Пуснат е нов трейлър, който предвещава датата на излизане на дългоочаквания втори сезон на феноменалния сериал „Ешреф Руя“ по Kanal D. Трейлърът, чието излъчване е насрочено за сряда вечер, 17 септември, представя емблематичния герой Ешреф Тек, изигран от Чаатай Улусой. Ешреф, видян да се разхожда с надгробен камък с надпис „Вие всички сте Ешреф Тек“, отбелязва: „Ако това е светът, тогава има само един път“, което дава първия намек за конфликта и противоречията, които ще се разгърнат в новия сезон.

„ЛЮБОВТА Е НАШАТА ПРИЧИНА ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕ“
В трейлъра, където Левент Йоздилек, едно от изненадващите имена на втори сезон, се появи за първи път.
Става ясно, че борбата на Ешреф за оцеляване в затвора е поела различен обрат поради неизвестна молба. Това развитие, което отваря вратата към свободата, разкрива как Ешреф ще продължи по пътя си. Нисан, която е на пътя към славата, описва любовта в интервю като „нашата причина за съществуване, суровината на човечеството, причината за живота ни и дори създаването на вселената“. Нейната недовършена история с Ешреф, за когото тя казва, че е „далеч сега“, допринася за вълнението от новия сезон.

„АЗ ОПРЕДЕЛЯМ ПРАВИЛАТА“
В „Ешреф Руя“, написан от Етем Йозъшък и Локман Марал и режисиран от Улуч Байрактар, Кадир, който поема семейство Йетимлер след затварянето на Ешреф, заявява: „Това е моят град, аз правя правилата“, повдигайки въпроси за бъдещето на семейство Йетимлер.
 Как Ешреф ще се противопостави на новия ред и кога ще бъде разкрита истината за голямата му любов, Руя, са най-големите въпроси на сезона.
Продуциран от Tims&B, „Ешреф Руя“ ще се срещне с публиката с втория си сезон в сряда, 17 септември, от 20:00 часа по Kanal D.

"Всеки ден има своя аромат.
Нека днес ухае на щастие!"
Успешен, слънчев и много красив ден ви желая!

# 85
Благодаря за хубавата и подробна статия. Flowers Tulip

Много искат  ЕШРЕФ ТЕК  да е мъртъв и да го закопаят, но не са познали!  Той е ЖИВ и нека се страхуват всички!  

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 12:51 от femmi2

# 86
Цитат
Честита сряда, остават точно 7 дни до завръщането им по телевизията... Ще ни дарят емоции както винаги... мисля, че ще чакаме следващия фрагмент през уикенда.. #EşrefRüya #DemetÖzdemir #ÇağatayUlusoy #EşSan #NisanAkyol #EşrefTek 

Цитат
KanalD промени плаката на нашата поредица на корицата ❤️‍🔥 #ÇağatayUlusoy #EşrefRüya

# 87

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 16:46 от femmi2

# 88
# 89
Повторение - рейтинг

#EşrefRüya (22.30) Tekrarı
Total 0,55 (55)
Ab 0,29 (100)
Abc1 0,58 (50)

Общи условия

Активация на акаунт