Отговори
# 60
Това с билборда ми е любимо от едно друго дизи
Щом не е потопил глава в мивката има време всичко върви по план.

# 61

Този билборд ме върна към любимия ми сериал.
Не се въздържах и за първи път си позволявам да сложа в друга тема моята голяма любов - маминият Толга в ролята на Ийт Козан.
Извинете ме.

Скрит текст:

# 62
И аз си позволявам тогава!

Скрит текст:
Освен Толгето и Керем имаше такава сцена във Въпрос на чест като видя Сибеленият плакат мафиоза Йиит Кълъч.

И като разбра за нея и брат си като се разделиха от ревност и съсипа работата като модел

После го имаше и в Фазилет ама то си беше шокова баня за Яъз.

# 63
Слагайте си любимците няма проблем. Тук сме ценители и си говорим за всичко.  Точно за момента с Ийт Козан се сетих как избухна и после си плати всичко разрушено. " Казвай колко да напиша на чека".Money Сладур ! JoyYum  Nature Fire

С Керем не знаех че има такъв момент и сега си пусна видеото.  

Ох, аз се сетих и за нашия горделив  и ревнив Дахан от "Гаддара" с момента с билборда, но не съм  запазила от това в архива.

# 64
Toni Helmy  · 5 ч  ·
Касапинът и Капитанът се присъединяват към Ешреф Руя.
📌Сериалът # EşrefRüya ще има премиера на втория си сезон следващата седмица на 17 септември. Героите Касапин и Капитан ще се присъединят към актьорския състав на феноменалния сериал на Tims&B.
📌Сериалът, написан от # EthemÖzışık и # LokmanMaral, ще бъде с участието на # GalipErdal като Касапина и
# MuttalipMüjdeci като Капитана.
📌В сериала участват # TanerRumeli като Динчер, който крои план за отмъщение на Ешреф. Ветераните актьори # LeventÖzdilek се присъединиха към актьорския състав като "Hıdır" и # EbruNilAydın като прокурор Селма.
Бирсен Алтунташ
# Мечтата на Ешреф

# 65

Нисан Акьол на сцената.Наистина е  "Като черен лебед" 🖤

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 14:32 от femmi2

# 66
Здравейте, дами!

Започва осезаемо да се усеща вълнението около предстоящия Сезон 2.  Раздвижиха се продуценти и канал.
С пускането на фрага качиха градуса на напрежението.
Остава да видим дали очакванията ни ще бъдат оправдани.
tigasa, благодаря за новото инфо, което си споделила. Доста нови актьори се присъединяват към сериала, а това предполага и раздяла с някои от героите, които познаваме. Но кого ще занулят ще стане известно след пускането на епизодите.
И тази сутрин не успях да се разходя из сайтовете, но пък подобаващо ще отбележа Световния ден на красотата - акцентирайки на нашата красива екранна двойка.
Чачо и Демет заслужават челните места.

"Когато не знаете от къде да започнете, започнете от това, което Ви прави щастливи."
Пожелавам ви един незабравим септемврийски ден и много щастливо изживени мигове.

# 67
Ехаааааа.... Какъв тематичен ден и празник имаме. Няма да ни стигне темата.... Красота ли е да я опишеш.... Съвършенството на природата и балкански горещ  ген. 🤩

Нашата екранна двойка също е много красива и въздействаща , хармонична и огнена. ЕшСан. 😍🔥🔥🔥💘⚡💪💪💪

Зад кадър Movie Camera 

Сутринта още не се бях разбудила и забравих да благодаря за инфото и новите попълнения. Ще си имаме и
" Касапин" в играта Joy звучи ми смешно но предвид прякора му на никого няма да му е смешно то и физиономията му е такава.
Ех ,  този Етем влекат го такива неща и това е. Предстои да видим колко още е луд. Да си призная харесва ми тази динамика , екшън и лудост и неочаквани обрати. 💥 Като съчетаем и перфектния кастинг и актьорско изпълнение и екипът зад камера се получава нещо невероятно на високо ниво и кинематография. Като във филмите. 👏👏👏👌 Фенската подкрепа и любов също е голяма сила по света.❤️

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 14:33 от femmi2

# 68
Афишът за втория сезон:

# 69
Цитат
Eşref Rüya
Едно сърце обича веднъж; съдбата го изпитва много пъти.

Нашият плакат за втори сезон на #EşrefRüya е тук. ♥️

Премиерата е в сряда, 17 септември, от 20:00 ч. по #KanalD.  
Този плакат много ми хареса!

Цитат
❤‍🔥‍🔥‍🔥‍🔥
Както се казва, гори къщата, гори и ... Ешреф 💥

🎙МЕЧТАТА НА ЕШРЕФ🎙

💫💫💫Угур Йълдъран

П.П. Катя, извине ме. Сега видях, че си пуснала плаката.
Хареса ми акцентът върху Нисан и Ешреф. Да се надяваме, че през новия сезон те ще са център на внимание.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 12:52 от Emiliya

# 70
Афишът за втория сезон:

Благодаря Кате Blush.Доста съм изненадана. Мислех че ще имаме нещо съвсем различно и го очаквах с любопитство каква ще е концепцията. Хубав е афиша но няма голяма разлика от сезон 1. Но пък идеята е същата в процеса на историята. Ешреф седнал отново на своя трон след затвора и до него любовта на живота му и с Мотото на сериала " Сърцето Обича само веднъж"! Култовата реплика на Ешреф.

Вероятно ще имаме и общ афиш с актьорите и героите. И отделно също няма да е само това. Rolling Eyes Снимаха наскоро с фотограф. Дори мястото го има в снощния фрагман ,когато интервюираха Демет - Нисан и участваше Хакан Гендже.  

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 14:34 от femmi2

# 71
Този афиш ме размечта.
Очаквам в Сезон 2 Нисан и Ешреф да са в центъра на историята, а не да ми се губят по фланга. В дълбочина да се разкрият техните характери, минало и настояще.
Всички останали действия, екшън, интриги, приятели и врагове да са подчинени на основната идея.
Лайтмотивът "Едно сърце обича веднъж; съдбата го изпитва много пъти." да прозира отвсякъде, да се усеща от зрителите, за да може да бъде съпреживян.
Очаквам един осмислен и подреден сценарий, а не разхвърляни и хаотични сцени.
Очаквам неочаквани обрати и екстремни моменти. Очаквам... и дано не си остана само с очакването.

# 72
# 73
О , ще са в центъра и още как и ще разпалват огнени страсти болка и гняв , екшън и отмъщение  , гордост и радост . Вътрешното ми усещене е за силен нов сезон още по - добър и въздействащ от преходния . Искам само да има повече ретроспекции, защото доста неща са загъдъчни .  И ако трябва да перефразирам ....  Живота ни изпраща много съдбоносни изпитания, но сърцето се бори и Обича само веднъж истински. Hearts

Зад кадър от Сезон 1 с афишите Wink

Плаката на Сезон 2

https://x.com/CagatayNorth/status/1965354159600988247

Eşref Rüya Плакат за първи сезон срещу втори сезон ~
Руя преминава от мечта на стената към това да бъде до него

„Сърцето обича само веднъж, съдбата ще го изпитва много пъти“

Цитат
Нисан вече не е красива мечта, на която Ешреф се възхищава само отдалеч, тя е извън кадъра и е седнала до него този сезон.
Управляваща мафиотска двойка, да тръгваме! 🌟⚡️🔥

Çağatay Ulusoy • Безумна лицева карта ~ някои неща никога не се променят

Цитат
О, невинно лице, как се е превърнало в такъв мръсен поглед, а, лъвче мое

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 17:07 от femmi2

# 74
В Турция по ТВ им пускат ли се европейски, южно и северно американски филми?

Общи условия

Активация на акаунт