Едва сега забелязах колко фино Етем ни подготвя за трагичния край на главните ни герои.
Няма да ни се размине реването.

- А защо се разделихте?
- Ще разкажа, всичко щети разкажа. Но да се отпуснем за начало.
- Аз никога не съм те виждал. И татко Якуб също никога не е разказвал за теб. Защо си напуснал Сираците?
- Влюбих се и поисках позволение.
- Създаде ли семейство?
- Щях да създам. Поисках разрешение от татко Якуп. Имаше една госпожа. Толкова много се обикнахме и се оженихме. Дори имахме дете.
- И къде са те сега?
- Когато си тръгнах от Сираците... То за моите стари врагове все едно слънце изгря. Един ден, когато вървяхме по пътя, те откриха огън по нас, мръсниците. Моят син. Беше само на 3 години. Три... Минаха години...

- Не заради себе си. Заради любимите. Дадох някои обещания. Не искам те да страдат.
- Без теб нищо няма да се получи.
- Ще се получи, ще се получи. Всичко ще се получи без мен.
- Какво ще правиш? Ще седнеш на брега на морето и ще ловиш риба? Това ли е мечтата ти?
- Звучи страхотно.
- Ешреф, ти не си държавен служител, в нашата работа няма пенсия. Дори и да не правиш нищо враговете ти пак ще ги има. Всички сме с теб.
- Брат Хъдър. Когато правя нещо не мисля за това кой е пред мен или зад мен.

Феми,
Ще отбележим и годишнината на "Вътрешен човек" - любим мой сериал с Чачо и Арас, които обожавам.
останал е сам заради враговете.
Дори и така да е ще е по логично и правдоподобно вместо заживели спокойно и щастливо някъде далеч и създали семейство. Народа си мечтае затова и твори колажи. 

В афишите също има мисъл и в двата сезона на сериала. 

ЖДНБ ! Ей така се прави поне лайкове и подкрепа да има няма само Аслъхан да я грее
Не че не е лайквал и бивши колежки , но е рядкост и с някой от тях са и приятели в живота.