Отговори
# 375
Здравейте, дами!

Позитивни коментари, хубави новини, нестихващ интерес приятно е, когато всички се радват на "Eşref Rüya".
Дано в същия дух продължат и останалите епизоди. Hands Pray
Цитат
#EşrefRüya втори сезон в Amazon Prime Turkey на 19 септември, 1-во място като цяло и 1-во сред предаванията

Цитат
Самсун Демир, изпълнителният директор на DMC, известен турски изпълнител, сподели снимка на Демет в Instagram story и тагна своя звукозаписен лейбъл.
Песента на Демет „Ah Yar“ вече е достъпна на всички дигитални платформи! Освен това, само два дни след издаването си, песента достигна №16 в класациите за тенденции на YouTube.
DMC е музикална компания, която продава CD-та, класира се в радио и телевизионни класации и е една от най-печелившите компании в Турция.
Поздравления за Демет 👏 Сега песните ѝ ще бъдат чути не само от зрителите на сериала „Мечтата на Ешреф“.

— Качвай се в колата.
— Какво ще стане, ако не се кача?
— Ще ми е тъжно.
— Преди беше по-страшен.
— Остарявам.

"Идва момент, в който спираш да тичаш след хората и започваш да се радваш на походката си..."
Пъстри, цветни, с много слънце и усмивки почивни дни ви желая!

# 376
# 377
# 378
Цитат
Гьоркем Севиндик, който изигра Кадир в "#МечтатаНаЕшреф", беше забелязан в Бебек. Актьорът не отказа малко момиченце, което искаше да се снима с него, а видялите сцената изразиха съчувствие към него.
❥ Гьоркем Севиндик говори за успеха на сериала #EşrefRüya: Започнахме добре, рейтингите ни са много добри!

Спойлери за сериала #МечтатаНаЕшреф 🖤

Скрит текст:
⚡Смъртта на Афра ще сближи Ешреф и Нисан. В следващия епизод Ешреф ще осъзнае, че Динчер е замесен в смъртта на Афра.

⚡Ешреф ще направи всичко възможно, за да защити Нисан от Динчер.

⚡С напредването на епизодите, повечето от сираците ще застанат на страната на Ешреф, а в следващите 6-7 епизода Ешреф ще поеме лидерството на сираците.

⚡Динчер ще окаже голям натиск върху Ешреф.

Турски източник ✍

Цитат
《Мечтата на Ешреф/Eşref Rüya》

Очакваме с нетърпение същите страстни погледи във втори сезон 😍❤‍🔥

# 379

Ако това не е от ИИ ще го видим в бленуваното бялооооо 🤍🤍🤍🤍❤️‍🔥😍😍🤩😚 😛 😛 Малееее направо е нечовешки красииив. SobАнгелска красота!

# 380
Феми едва ли е реална чак аз се размечтах смятай ;д

# 381
Да сложа и тук гифките от видеото на Рут и по-късно ще търся новинки за нашия красавец.
И съм любопитна да разбера снимката на Чачо в бяло истинска ли е, или е дело на ИИ.

# 382
Благодаря за гифчетата от видеото на Рут Heart Eyes

Мисля, че е от ИИ. Този кадър от къщата на Хъдър ни е познат от ЕП 14 само е променил цвета на дрехите. Не че не е възможно отново да снимат в къщата напротив но не ми изглежда оригинално Rolling Eyes
Предвид трагичното събитие с Афра няма да им е до бяло поне сега. Но ще сме чок доволни ако Илка ни сбъдне желанието на всички. Символиката на бялото ще е в тон с новото начало и живот.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 21:19 от femmi2

# 383
Цитат
Феновете са преоблекли малко Ешреф, иначе той винаги си е тъмният рицар😍 

И аз като арабите - все се връзвам на новината за Арас и присъединяването му към "Eşref Rüya".
Цитат
#DZMnews

💥💥💥 Сред арабите новината за присъединяването на Арас Булут Ийнемли към сериала #EşrefRüya е най-повтаряната и опровергана новина, но въпреки това отново се разпространява. (Те наистина обичат сериала #Вътре.)

В момента сред арабите се носи слух, че Арас се е присъединил към сериала като брат на Ешраф и както обикновено, тази новина е невярна ❌ 

# 384
Ох пак ли с тези слухове за Арас Булут в "Ешрефа". Мечтаят си но това няма да се случи в този проект.

# 385

Цитат
Красивата актриса Демет Йоздемир, привличайки вниманието с веселия си и чаровен външен вид, прие молбите на феновете си за снимка. След това продължи да пазарува в мола. 

# 386
Тоя път няма да потапям гемий за Арас 🤣

# 387

Цитат
Песента на Демет Йоздемир „Ah Yar“ достигна номер 10 в класациите за най-популярни песни само два дни след издаването си.

# 388
Хах чакам Афра и Сефо да направят нова версия от яд.

# 389
Добро неделно утро ! SunglassesSunglassesSimple SmileSmileRelaxed Приятен и хубав неделен слънчев ден Nature Sunny

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 09:22 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт