Отговори
# 645
Тенкю за резюмето и снимчиците от ЕП 16.

Напечено ще е действието се разгръща и развива бързо има динамика и дълбочина. Отмъщение , любов и тайни и екшъъън....💥 Ретроспекцийте също са важни . Много добре структуриран и замислен втори сезон. Не може да не похвалим сценаристите и всички  пред и зад камера.

НОВО от снимачната площадка

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 15:36 от femmi2

# 646
Цитат
„Умът ѝ е объркан, сърцето ѝ е неспокойно, какъв път очаква Нисан?“
🎬 „Мечтата на Ешреф“ с нов епизод утре 💥

Още нови снимки от епизод 16:

# 647
Огън в Сърцето ! Heart Брутaлна красота  , финес и елегантност,  магнетизъм , сексапил и харизма. Scream  Sunglasses  Sunglasses Не се издържааааа по дяволитееее Sob

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 17:10 от femmi2

# 648
Още малко красота и сексапил:

# 649

https://x.com/cagatayyfanclub/status/1972952912616988940
Смешно ми е но ги разбирам защо истерясват, крещът и снимат с телефоните и охраната полудява. Joy  Влиянието на Чаатай Улусой и сериала. Само там може да се докоснеш и да го видиш реално . Тая къща на Нисан до ''Кулата Галата'' ще остане еблематична в историята на турзма и дизи индустрията , както и хотела и зелиният кадилак . Сега печелят от това всеки иска да притежава Фъстъка Green Heart и да бъдат, като Чаатай - биг бос  Ешрееееф и да се кефяяят на автомобила по улицитееее .

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 19:45 от femmi2

# 650
Цитат
📈| Според @mydiziworld
Eşref Rüya беше петата най-обсъждана двойка в социалните медии между 22 и 28 септември. EşSan беше деветата най-обсъждана двойка в социалните медии между 22 и 28 септември. 

Цитат
Eşref Rüya
Земята се тресе! Остава 1 ден до новия епизод. 💣

# 651
Хайде и аз да сложа прясна статистика  от Адба. Достоверно и изчистено от ботове.

И още снимки от продукцията и предстоящ епизод

" Никой не може да ми заповядва"!

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 21:58 от femmi2

# 652
Ето го видеото от сета:

Цитат
Безплатни уроци по прегръдки ♥️🥀

# 653
Тенкю за гифката. 🥰 Напомни ми за лудите младежки години в началото на кариерата. Тогава си беше феномен и си остана и до сега такъв. Машаллах,  Ейваллах! 🌟✨👏👏

Тъмният самотен, смел и  принципен рицар и мнооого влюбен.❤️‍🔥 🖤🖤❤️❤️‍🩹😎

Отново в бяло Sleeping 🤍 🤍🫦🫦👄 Sunglasses

Мечти , мафия , богастство  и врагове ,  екшън , хазарт, музикаааа и трагична истинска   любооов. Нежност , страст, отмъщени, сълзи и кръв. ❣️

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 00:22 от femmi2

# 654

Цитат
„Ние, мъжете, трябва да се застъпим за жените, защото силните са длъжни да защитават слабите.“ 🔥  

# 655
Добро есенно Октомврийско  утро! Flowers Fallen Leaf Дойде и нашият Ешреф Деееей. 💥 Време за кино и споделяне на общи онлайн емоции  и страсти с нашият прекрасен трудолюбив , красив и талантлив любимец и в приятна компания.

НОВО от площадката. Както коментират в мрежите и е факт че Народа чака да се снима независимо колко е късно и Чаатай проявява уважение и не отказва дори и да е уморен. Винаги е бил такъв с тази негова свенлива усмивка на лицето. BlushОбичан от всички възрасти и поколения.

Може би един ден те ще бъдат щастливи и спокойни , разхождайки се  в този парк седнали на тази пейка и ще разказват тяхната любовна история  достойна за любовен роман.  💕Тяхното място за бягство и срещи и спомени и хубави и болезнени. Решения променили живота им.  

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 15:41 от femmi2

# 656
Здравейте, дами!

Нов месец, нов ден, нов епизод - сряда е нашият ден!
Денят на „Eşref Rüya“.
Цитат
Ебру Дестан се присъедини към сериала 🎙МЕЧТАТА НА ЕШРЕФ🎙 като Неджли.

КОЯ Е ВСЪЩНОСТ НЕДЖЛИ?

НЕДЖЛИ, изиграна от Ебру Дестан, която се завърна в сериала след осемгодишна пауза, ясно заяви, че ще играе ключова роля в историята още от първата сцена като единствения човек, който знае всички тайни на Хъдър.

Феновете на Ешреф Руя започнаха да обсъждат истинската самоличност на Несжли, която привлича вниманието с красотата и мистериозното си отношение. Каква роля ще играе Неджли в пътешествието на Ешреф Тек ще бъде разкрита в следващите епизоди. 

Цитат
Нисан и Ешреф ще се окажат насред събития, които трябва да бъдат разрешени 🔥

"Щастието е единственото нещо, което се умножава, когато го споделяш."
Нека новият месец Октомври бъде изпълнен с надежда, любов и много спокойствие за всички нас.
Желая ви много красота и усмивки през целия ден!

# 657
Охооо , благодаря за инфото. 🌺Имаме ново попълнение дясната ръка на Хъдър знаеща тайните му. Знае мацката след такава пауза къде и как да се завърне ударно. Wink Красавица е. Хареса ми. Нищо не казвам.... само отбелязваме че е по Чачовият вкус в живота. Stuck Out Tongue Изглежда и по - голяма и зряла. Изкушения дебнат независимо дали си обвързан или не. Ще може ли да устоим като са толкова близо. Каква точно важна  роля ще изиграе в пътешествието на Ешреф Тек? Ще е доста предвидимо да се влюби но при такъв привлекателен красавец и джентълмен  успешен е разбираемо.

Фърчат искриии😲 💥 🔥 🔥💯  
С тоя поглед и както е прихванал Динчер зад врата му казва
" Дразниш ме още от както те видях в болницата и се опитваш да ме контролираш. Ще приключа с теб скоро не може да ме заблудиш и няма да навредиш на Нисан и нас двамата. Ти си в дъното на мафията заедно с Кадир и ще разкрия това и смъртта на Афра".

И с Кадир този предател ще приключи идва му краят Misc Gun и той го знае и усеща. Страхливец! Движи се с брониран автомобил и охрана. Ешреф никога не го е правил и няма да го направи. Има уважението от всички. Класа е и си личи има качества и принципи.  

Пипиии Hug не се е разписвала но ни чете и лайква но няма да изпусне Ешрефа.

Пипи, ти имаш по голям сериален опит. Какво мислиш за фрага и това с ножа и мислиш ли че може Хъдър наистина да му е баща на Ешреф от миналото.

Това е публикувано от екипа за ЕП 18. По много начини може да се тълкува. Рицар с броня лежи на земята между цветята. Дали имат предвид Чаатай - Ешреф, че нещо ще се случи. Може и да е някой друг.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 15:31 от femmi2

# 658
Привет! Hug Извинете ме, че не пиша, още съм много заета с работа, преуморена се чувствам. Затова и не ми се говори. Много нови сериали започнаха, а някои вече отписах, от старите също. Чакам  си "Ешрефа", не се задълбочавам много във фраговете, щото понякога са подвежащи. Дали Хадър е баща на Ешреф, възможно е, защо не? Не е лоша идея, но Етем какво мисли не знам. Никой не отрича качествата му на добър сценарист, държи ни в постоянно напрежение и нерядко има изненади. На всичко съм съгласна, само да поразмисли за  финала! Hands Pray До довечера, не останаа... Heart

# 659

Общи условия

Активация на акаунт