Отговори
# 660
💐✨Днес е рожденият ден на великолепната Джерен Бендерлиоглу!

Нейната изтънченост, чар и талант правят екранните ѝ изяви незабравими 💫🎭

Нека Джерен ви вдъхновява всеки ден и нека открива нови, вълнуващи роли, признание и хармония – в живота, в работата и в сърцето си ❤🌹

# 661
Честита да е Джерен! Birthday Получава поздрави тя е по социална , а Чаатай се покри отново и нямаше дори и парти на снимачната площадка след почивката. Така се надявахме тая година на нещо повече.  Здраве да е!

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 15:48 от femmi2

# 662
Цитат
Ешреф е от хората, чието следващо действие е невъзможно да се предвиди.

Цитат
Междувременно Гюрдал се опитва с всички сили да се измъкне от лапите на Кадир, но къде ще се окаже?! 

# 663
Уаууу много готини екшън снимки са пуснали от продукцията.

Канал D отбелязва и се радва че са победили конкуренцията и са номер 1 през септември.

Заслуга имат тези два Хитови сериала с отличен екип и актьори и подкрепяща публика. Не е лесно да задържиш интереса и нацелиш вкусът им.

Изгледах епизода с бг буквички. Много ми хареса отново. Изкефих се как Нисан защити Ешреф пред Динчер когато нарече "този бандит е все до теб" и отговорът на Нисан - "Внимавай как говориш за него"  
( демек какви думи употребява . )    

Афра е жертва на това че беше на неправилното място в неправилното време и беше убита. Но и онзи младеж гаджето й има вина че беше нетърпелив. Но никой не знаеше какво ще последва. Афра чу това ,което не трябваше от Кадир и Динчер за наркотиците и че искат да навредят на Ешреф. Тайлан избяга, защото се страхуваше не от полицията ,а от мафията и знаеше че няма да го оставят жив  и както се случи и го убиха и сега ще обвинят Ешреф. Мъртъв човек така да лъже е грозно.  Когато го заловиха излъга и полицията не му повярва.  

Нисан също не вярва че се е дрогирала и го каза на Ешреф, че нещо вътрешно я безпокои и че иска да намерят и говори с младежа. На погребението беше голяма мъка и припадна и Ешреф не можеше да бъде до нея дори да искаше го спряха заради журналистите.  

Когато му се обади че иска да я вземе от къщата на Динчер беше много якоооо точно в стил Ешреф и "Сираците". Точните думи и действия...  

Разговорът им в стаята, когато се прибраха вкъщи беше много истински и с философия за живота и смъртта.  И това че много му е липсвала всеки ден с всяко вдишване е мислил за Нисан. Но тя му казваше че лъже но и харесва да го чуе и че е красиво.Heart Тази прословута снимка от детството й още не дошъл момента са я види и разкрие истината. Тя му говореше гледайки снимката и как така Ешреф не прави любопитство да я вземе от ръцете и или да и каже "покажа ми". Такива неща правят впечатление.

Ешреф как отсече главата на онзи с наркотиците за сефте виждам такава  жестокост и ярост и гняв Scream и всичко плувана в кръв. После му я занесе на Кадирчо в имението и му показа и каза какво ще се случи с всички, които са замесени в това. Динчер стои над него и не иска Кадир да го убива и му дава заповеди. "Той е мой , не го пипайте".  

Хъдър преди това много правилно му каза като излезе от затвора че "Кадирчовците са много ,а той е само една муха в блатото". Дори и да иска да се откаже и да не се занимава с проблеми и да заживее спокойно сега е невъзможно.  Дали беше жест от страна на Етем към Чаатай бей или няма общо, но му беше написал реплика на Левент - Хъдър   цитирам по памет "Какво искаш да правиш как мислиш че ще продължиш живота си ловейки риба в морето на тишина на някое безлюдно място".
 Ешреф му каза нещо в стил  "Защо не много е хубаво това".

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 18:47 от femmi2

# 664
Да сложа и тук гифките от видеото на Рут, озвучено с песента, изпята от Демет.
Много чувствени са видеата на Рут. Приятни за гледане, а музиката винаги е подходящо подбрана.
Цитат
О, скъпа моя... има една жена, в чиито очи се губя, но не мога да погледна.

# 665
Страхотно е видеото от Рут и  гифчетата. Heart Eyes дори ще си запазя от тях.

# 666
В пост 656 на Еми, в постера за 2-ри сезон е и Якуб баба.

# 667

От продукцията го бяха изрязали  с помощта на ИИ но се намира в нета и Оригиналният постер от С 1.

Приятно гледане на всички довечера. Ще е вълнуващо , напрегнато и динамично и да достигнем десятката в рейтаааа ..💥

# 668
tigasa, изобщо не съм обърнала внимание, че Якуб баба е на постера за Сезон 2. Извини ме!
Аз дори не го бях забелязала и на постера от Сезон 1, толкова ми е безличен образът му.
Очаквам с нетърпение новия епизод. Чакам и Пипи да качи линка с превода на Улкер и отново да си направим едно приятно онлайн гледане.
Дано и в руската група пускат откъси, за да ги копирам. Миналия път само преведени видеа слагаха, че администраторката е на екскурзия в чужбина. Надявам се тази вечер да е на линия.

Цитат
Не прекалявай с Ешреф😡

Динчер ще подлуди Ешреф тази вечер в новия епизод.

# 669
Ан тЪкааааа нека го подлудииииии психопата....

Почна но го прекъснаха от реклами.... Нормално с тия цифри които правим.... Money

# 670
Тук чакам, пише, че ще има онлайн с Улкер. https://vk.com/club232516560?from=groups Когато почне пак ще пиша.

# 671
Айде всички сме ей така в моментаааа.... 🍷🍷🍷🍷

От сценариста Етем " Нашите сънища са втори живот. "Ешреф Рюя".  

Забравих да уточня в предния пост за Чачовият вкус че имам предвид друго и новото попълнение. В сериала няма да погледне друга освен Нисан и обича дори да са разделени. Мацките че изперкват е така това е въздействието му.Animal Scream Cat Nature FireNature Fire

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 20:42 от femmi2

# 672
Етем се бъзика с нас, ама само да има късмета да не ни осигури възможност поне за втори живот! Heart Почнааа https://vk.com/club232516560?from=groups&z=video-232516560_45623 … Fpl_-232516560_-2

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 20:51 от pipilota65

# 673
Мислех, че е започнал епизода, нещо се бях отплеснала.

# 674
Не е още дават Озета но сега ще намерят Тайлан с ножа в парка и ще почне. Но вероятно пак ще прекъснат за реклами или директно ще почне. В интрото вече са добавени имената на актьорите от С 2. Ох ама много е жестоко това интро като замисъл , графика , музика. Всичко е ТОП! Както и самият сериал. Много такива коментари чета в нета , че имаме късмет и се отличава от останалите през сезона с Качество и История. Чаатай и Демет са перфектната звездна комбинация и двойка. Сега им се наслаждаваме после ще се пресушим особено с Чачо ,който с дрона ще го издирваме. Нормално е да си даде почивка от натовареното темпо с любимите занимания и места. Ще снима още един филм по договор след "Сънливеца". Поне това знаем и ще сме търпеливи.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 21:14 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт