Отговори
# 45
Феновете съветват Ешреф:
Присъединявам се!
Цитат
Нека ти кажа нещо, не можеш ли да държиш тази риза разкопчана през цялото време? 🤤

# 46
Феновете съветват Ешреф:
Присъединявам се!
Цитат
Нека ти кажа нещо, не можеш ли да държиш тази риза разкопчана през цялото време? 🤤

Да се вслушат в съвета на феновете че аман от цензура. Още съм бясна как Неджип - Гюрдал го съблякоха , а Ешко -  Чаатай го цензурираха и му развалиха романтичната нощ и нищо не намазахме. Rage

Като ви казвам, че имаме специална вселенска връзка и телепатия.... Ето появи се точно в стил бяло и черно.🤍🖤 И да цитирам от Туитър " Каква е тая красота Божеееее. Стилът му е уникален". 😍

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 20:20 от femmi2

# 47

Като ви казвам, че имаме специална вселенска връзка и телепатия.... Ето появи се точно в стил бяло и черно.🤍🖤 И да цитирам от Туитър " Каква е тая красота Божеееее. Стилът му е уникален". 😍
Феми, ставаш подозрителна! Да не се окаже, че освен вселенската връзка и телепатия, поддържаш и други неподозирани контакти с нашето красиво момче.
Винаги познаваш кога ще се появи.

🌀 Демет и Чаатай зад кулисите на снимките на сериала 🎬

🌀Обновление от каста 📸

# 48
Аааа , тайна е засега няма да издавам нищо от личните неща. Stuck Out Tongue  

# 49
Никой да не си ляга, момичета, ще ни пуснат фрагман с датата за излъчване на 14 еп. Sunglasses

https://x.com/i/status/1965127690174038298

# 50
Никой да не си ляга, момичета, ще ни пуснат фрагман с датата за излъчване на 14 еп. Sunglasses

https://x.com/i/status/1965127690174038298
Катя, благодаря за инфото. Ще чакаме фрага - няма да има спане, видяло се е...

Цитат
💥💫💥Канал D напомня за предстоящата премиера на втория сезон на сериала #EsrefRüya

# 51
Ухаааа.... Ще имаме Фраг 2 тая вечер с официална дата на излъчване по канал D. Няма да си лягаме и ще чакаме със затаен дъх.  

# 52

Имаше някой в живота ми ,но сега е много далеч.
С какво можеш да опишеш любовта?
Причината ни за съществуване.
Суровото правило на човека в живота дори
 и причината за създаване на нашата вселената.
Сираците вече са в лоши ръце.
Тук е моят град.Аз поставям правилата.
Някой иска да излезнеш.
На кого дължа тази добрина?
Ешреф излезна днес.
Ние сме зад гърба ти стига ти да вървиш пред нас.
Познавам този поглед.Ти ще направиш нещо.
Когато правя нещо не мисля кой има пред мен или зад мен.Правя го съвсем сам.
Докато бях вътре светът се е променил ако от сега нататък е така правилото е едно.

# 53

Eşref Rüya

Епизод 14 Трейлър 1

„Ако това е светът, споразумението е едно!“

(СРЯДА, 17 СЕПТЕМВРИ)

Нисан: - Имаше някой в живота ми, но сега е много далеч.
Интервюиращ: - С какво можеш да опишеш любовта?
Нисан: - Причината ни за съществуване. Суровото правило на човека в живота, дори и причината за създаване на нашата Вселена.
Дядка 2: - Сираците вече са в лоши ръце.
Кадир: - Тук е моят град. Аз поставям правилата.

Чийдем: - Някой иска да излезнеш.
Ешреф: - На кого дължа тази добрина?
Ърмак: - Ешреф излезе днес.
Дядка 2: - Ние сме зад гърба ти, стига ти да вървиш пред нас.
Нисан: - Познавам този поглед. Ти ще направиш нещо.
Ешреф: - Когато правя нещо не мисля кой има пред мен или зад мен. Правя го съвсем сам.
Докато бях вътре светът се е променил. Ако от сега нататък е така правилото е едно.

Диди, Катя, благодаря ви за превода.
Доста динамичен фраг. Предполага много обрати и неочаквани събития. Дано тази динамика се запази и в епизода и напрежението да провокира нашето любопитство.
Хареса ми!

# 54
Благодаря ви момичета за всичко. Много ми хареса фраг 2. Убийствено , бомбастично , динамично с много екшън.Bowling Misc Gun💥💥💥🔥Нещата по време на затвора са се променили. Ех, този Ешреф. Казва всичко точно и ясно с едно изречение и дума и ти замръзваш и млъкваш. Буууум.... Погледът му.... Божеееее,:sob: вече не знам как да го опиша..... мноооого дяволски , опасно  изгарящо лош и сексииии.... 🫦🫦🫦Ревностен , нежен и влюбен.❤️‍🔥🫶 И гласът му , интонацията , тембъра. Scream и тези красиви пъстри топли очиии🥹🤎🤎  

Няма изненади. Излиза от затвора и екшънаааа , шоутооооо и отмъщението започват. Нисан е на сцената вече е известна и дава интервю. Демет е много хубава и стилна. Heart Eyes Flowers Cherry BlossomHands Nail CareHands Nail CareИма разлика от посещението в затвора. Явно наистина е до светлини , ефекти и режисьорско решение. Тогава плачеше...не продума и думичка само играеше с очи и поглед и емоция. 🥹🥹💔😥  

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 01:37 от femmi2

# 55
Няма сън Stuck Out Tongue Winking Eye

# 56

Борбата на Ешреф за оцеляване в затвора поема в различна посока, когато получава молба от неизвестен източник. Това събитие, което отваря вратата към свободата, ще покаже и как Ешреф ще продължи пътя си.

Нисан: „Причината за нашето съществуване е любовта.“ Продължавайки пътя си към славата, в интервю, което дава, Нисан описва любовта като „причината за нашето съществуване, съдържанието на човек, причината, поради която са създадени животът ни и дори вселената.“ Незавършената ѝ история с Ешреф, които са далеч един от друг, засилва очакването за новия сезон.

Думите на Кадир, който става глава на „Сираци“, след като Ешреф влиза в затвора: „Това е моят град и аз създавам правилата“, повдигат въпроси за това какво ще бъде бъдещето на „Сираци“.
Как Ешреф ще се противопостави на новия ред и кога ще бъде разкрита истината за голямата му любов, Руя, са най-големите въпроси на сезона.

Сериалът #EsrefRüya ще се излъчи в сряда вечерта, 17 септември.

# 57

Няма Сън ! Нощта ще е горещо красива. Ще се лее вино и любов.
Харизма ли е , поглед ли е чудо ли е талант ли е. Балкански ген и красота. Получаваш Сърцетуп и няма спасяване и оцеляване. От жИлязо трябва да си. 

# 58
# 59
Емииии , Грасияс за статията и гифчетата от фрага. Датата на излъчване и старт е непроменена.
Ешреф стреля по Кадир и вероятно ще даде богу дух.  Може и да оцелее, щото засега няма инфо, че ще напуска но ще се разбере и чуе и види  в процеса на историята.  Чаатай - Ешреф по принцип е мега точен с пАтлака и няма пропуск. Няма равен много му отива екшън адреналина и оръжията. В този епизод се появи и този по възрастния господин - още не съм му запомнила името на героя на колегата. Изглежда ще помага на Ешреф. Трябва да погледна отново видеото да видя внимателно дали той го спасява когато Ешреф го раняват в пандиза. Няма да мине без бой и разправии.  Динчер още не се е появил но и това ще стане в края на епизода или след това.  

Ех колко ми е позната тази ситуация и картинка с билборда. Радва се за Нисан и ревнува, че ще я гледат чуждите мъже и харесват. Иде му да стреля и  разкъса тоя плакат на улицата.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 01:40 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт