Отговори
# 690

Прокурорката разпитва Ешреф за Нисан, а след това за Чийдем.
Заплаши го, че ще се върне там, откъдето е дошъл.

# 691
  • I Love You 3000
Благодаря за линка, но няма ли го в оригинал? Руски не разбирам, а и ми е ок да го гледам в оригинал Simple Smile Каквото разбера разбера , утре пак ще догледам ако трябва. Фенка бях на Чачо от АФК , пишех в старата тема, сега не знам кой от  тогава пише тук , та здравейте. Не пиша често , но чета когато мога. Виках днес да гледам в реално време , че бая го предвиждах това партньорство с Демет и сериалът ми хареса. После пускат ли го в ЮТуба?

# 692
Благодаря за линка, но няма ли го в оригинал? Руски не разбирам, а и ми е ок да го гледам в оригинал Simple Smile Каквото разбера разбера , утре пак ще догледам ако трябва. Фенка бях на Чачо от АФК , пишех в старата тема, сега не знам кой от  тогава пише тук , та здравейте. Не пиша често , но чета когато мога. Виках днес да гледам в реално време , че бая го предвиждах това партньорство с Демет и сериалът ми хареса. После пускат ли го в ЮТуба?
Ето го и в оригинал:

https://www.kanald.com.tr/canli-yayin

В YouTube поне за момента не качват епизодите.

# 693
Ооо , мила много ми е драго че се разписа. Ние с тебе се знаем от ОС темата ветеран. Heart Eyes
Ами само аз съм от момичетата тук,  Емито и Дидка.  Другите си останаха на корейска вълна и там си пишат. 

Има го на турски по канал Д.  
Сериала си заслужава и Чаатай също както и партньорството им с Деметка. Огън са.🔥🔥🔥💥🥹🥹

Винаги я предпазва когато може.
Ревнивият приятел. Много ми липсваше такъв.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 10:23 от femmi2

# 694

Много емоционален разговор между Ешреф и Нисан, но трябва да се гледа, не може да се разкаже.
Появи се и новата актриса:

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 22:11 от Emiliya

# 695

Много емоционален разговор между Ешреф и Нисан, но трябва да се гледа, не може да се разкаже.
Появи се и новата актриса:

Абсолютно! Не може да се преразкаже трябва да се гледа и усети емоцията особено с превод.  

Новата мацка се появи. Доста добре стои пред камера и екран. Има поведение. 

# 696
Вече всички започнаха да се тревожат за Гюрдал.

Кадир се обади по телефона на Ешреф и иска да отиде при него.
Хъдър беше против, но Ешреф каза, че е свикнал сам да върши работите си и ще отиде сам при Кадир.
Хъдър обаче изпрати хора след него, за да го пазят.

# 697
Еееех , този смел , горд и  принципен рицар.  Всичко върши Сам , но трябва да позволи и да му помогнат.

# 698
Малко пресолиха манджата с побоищата над Гюрдал

# 699
Малко пресолиха манджата с побоищата над Гюрдал
Трябваше да го покажат като горд и силен психически. Не се пречупва лесно Гюрдал.
Да видим Ешреф какво ще направи при Кадир.

Въйй, очаква ни нещо много интересно. Да видим отговора на Ешреф, ... но след рекламите.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 22:27 от Emiliya

# 700

Велика сцена и момент. Направо настръхваш и плачеш. Тия двамата са голяма работа и ти действат емоционално на душичкатааа... HeartSobSobSob

Превод от Туитър.

Нисан - Ти пак ще ме напуснеш  и оставиш сама.  

Ешреф - Няма да го направя тук съм с теб. Няма да те оставя.

Най после имаме признание в Любов от Ешреф че я Обича и иска да я предпази от враговете си и затова се дистанцира но не издържа и не може и я стиска и прегръща силноооо.  Heart Disappointed Relieved ❤️‍🩹❤️‍🩹💔😭😭😭😭🔥

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 22:39 от femmi2

# 701
Отново много добър епизод се очертава. Динамиката в развитието на действието е на макс, всяка сцена е изпипана.
А Чачо и Демет отново блестят един до друг. Heart

# 702
Хайде почна след РЕКЛАМИТЕ Money

Уаууу Ешреф е на път да свети маслотО на Кадирчо но още се въздържа.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 23:26 от femmi2

# 703

Кадир иска от Ешреф да се занимава с наркотици или ще убие Гюрдал. Трябва да достави камион с наркотици от някакъв руснак.

# 704

Кадир иска от Ешреф да се занимава с наркотици или ще убие Гюрдал.

Ужас ! Това няма да го направи. Но щом е заради Гюрдал може и да се съгласи. Но той знае че може да го измъкне и по друг начин или Гюрдал ще се справи. Със сигурност има план Ешреф. 

Общи условия

Активация на акаунт