НАБОР 2006 - Студенти - 1

• 44 907
  • 780
  •   1
Отговори
# 180
Пийте ги тия питиета, бе! И това ще мине! Екстра са ни децата! Ще се справят!
Наздраве и попътен вятър на студентите,учениците и учителите в темата!

# 181
Попътен вятър на всички! Пожелавам децата ви да се справят успешно, поне колкото моето за студент I курс! Дай Боже и по-вече! Успешна учебна година!

# 182
  • Някъде в Европа...
Пийте ги тия питиета, бе!
😁...Една седмица още, изпращам отрочето към новия му живот и град,  и "здравей, безгрижно ежедневие!" 😁

# 183
А така, а ние софиянки ще ги дондуркаме, ще ги перем Cold Sweat
Настоявам за компенсации! Cocktail

# 184
  • Някъде в Европа...

Искрено ще ви съчувствам, обещавам  😁😁😁

# 185
Успех на младежите! За сина 15-ти ще му е първи ден като студент. Пожелавам на всички младежи и девойки…Прекрасна и изпълнена с емоции и развитие студентска година!

# 186
  • софия
Успех на студентите! Бърза адаптация, да са избрали и намерят това, което ще им носи удовлетворение и лесно да се справят с трудностите на живота на големите!

Доп. Пожелавам и бърза емоционална адаптация на родителите, чиито деца ще учат далеч от дома!
Скрит текст:
Откакто някои се възбудиха да пишат в темата и да се припознават в ненаписано съдържание, демонстрирайки лични комплекси, тя е отвратителна, но гледам, че имат поддръжнички.

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 05:52 от zvаnchе

# 187
  • у дома
Успехи на всички,които започват днес! Прекрасни студентски години,изпълнени с много положителни емоции!

# 188
Успешна учебна година!
Снощи се замислих, че общо 15 години съм тръпнела на този ден, изпращайки децата с букети цветя.
Не мисля, че ми липсва този период.

# 189
  • Стара Загора
Моето гардже е готово да лети само, обаче аз мога да дойда с бЕло и да пием двете, ей така, за хубавите години.
Добри са ни децата, лек полет на порастналите пиленца! И да знаят, че винаги имат дом, в който ние ги чакаме. Това казах на моят студент

# 190
Успех на всички младежи и девойки, които започват днес!
Успех и на всички малки братчета и сестричета!
След 5 дни само лекции по математика,
 днес официално ще полея водичка:).

# 191
  • Някъде в Европа...
Снощи се замислих, че общо 15 години съм тръпнела на този ден, изпращайки децата с букети цветя.
Не мисля, че ми липсва този период.
А аз тази сутрин се замислих, че откакто съм се сблъскала с училище - т.е моите ученически години и тези на синковеца - този ден винаги е бил края на хубавото (ваканция, безгрижие, топли дни) 😀..Не съм го чувствала като празник, а някаква престорена радост без смисъл...И на мен въобще, ама въобще, не ми липсва 😀

# 192
Точно преди малко се усетих, че няма да мога да ливна водица днес, но на старта по математиката преди пет дни го направих.
Чудя се дали сте съгласни да се направи списък  къде са приети децата. При сестра му, набор 2004 е така и той стои в началото после. Няколко пъти съм го ползвала и  на мен са ми писали за съвет. Удобно е. Единствено, дето е голям труд по събирането му. Но ако сега се започне, следващата тема ще е готов.

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 13:22 от Stanislavovamarina

# 193
  • София
Успешна година на порасналите ни деца и на по- малките ученичета! 🌞🎒
Ние сме с осмокласничка в ново училище днес, а наборката ще обикаля първо до старата вече гимназия да посрещат зайците,а после и на откриването в ЛТУ.
Чудя се дали сте съгласни да се направи списък  къде са приети децата. При сестра му, набор 2004 е така и той стои в началото после. Няколко пъти съм го ползвала и  на мен са ми писали за съвет. Удобно е. Единствено, дето е голям труд по събирането му. Но ако сега си започне, следващата тема ще е готов.
Чудесна идея, много е удобно наистина да имаме списък, както преди с гимназиите. За протокола - Ветеринарна медицина, ЛТУ.

# 194
Успех на всички студенти, ученици, учители и родители!
На мен няма да ми лиспва 15 септември, племеницата е първолачка и то при класната на набора Simple Smile ,  след малко отивам в двора на училището и трябва да набавя снимков материал от важния момент, на който бате не може да присъства

Общи условия

Активация на акаунт