НАБОР 2006 - Студенти - 1

• 45 017
  • 780
  •   1
Отговори
# 240
Не знаех, че ще ви е интересно. Не присъстваха,разбира се. За съжаление. Но тържествено на всеки е връчена книжката и една брошура с всичко най-важно до първата сесия- записване за спорт, език, мейли и т.н. Имало е много лица- от университета, други университети, министерството на регионалното развитие и т.н. Много неща са им обяснили. Слушах интервю на ректорката, работи се и по дигитализация. Добро впечатление ми направи всичко. Само сградата е пълен потрес, като някакъв експеримент. Каква ирония.

# 241
  • Стара Загора/Бургас
Момичета, някакви отзиви за 50-ти блок? Питам за приятелско дете
Благодаря ви
Присъединявам се към питането на Хера.
Благодаря!

# 242
Happy,
,
Много се смях на това. Не го бях срещала:)

# 243
И младежът е впечатлен от откриването в УАСГ.Много тържествено е било. Имало е и родители, но малко.Викали са ги поименно студентите. Ректорът им е връчил лично книжките.Преподавателите са били с тоги.
Смее си, че се чувствал като на сбирка на масони..което не знам какво точно трябва да значи, но..
Избрал си е плуване,  имало е места за всички. Кой каквото си реши-футбол, фитнес. Разпределен е във втори поток.. и това не го знам какво е, май нищо като група. В строителния факултет е. Познава доста от младежите. Каза, че е бил приятно изненадан.Дано, дано така да продължи и това да е неговото.

Ако нямате нищо против, да приемем любезното предложение на MamaBlonde и да и изпращаме данни за списъка. За да и е по-лесно по модел. Град, пол, университет, специалност и да е на лично съобщение, за да не ги издирва после.
В моят случай ще е: Stanislavovamarina, София, момче, УСАГ, Строителство на сгради и съоръжения.

Пу..пу мило момче, дано и до края да е така..да го учиш с разбиране и да го завършил без проблем.
На мен ще ми е интересно и други да разкажат за откриването и първите дни на студентсвото.Това са толкова силни и лични моменти.В набора на щерката имаше много силна Нидерландска група.
Мрънчо, мила..,вълнувам се за момчето..разкажи ..И за НСА ми е интересно.
Може даже да е полезно за настоящите матуристи и бъдещи кандидати за студенти.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 00:24 от Stanislavovamarina

# 244
За протокола - УАСГ, отново строителство на сгради и съоръжения, първи поток, първа група, момче.
Станислава, един поток има три групи. Специалноста е разделена на два потока:)

# 245
По наше време бяха 3 потока, всеки с по 4 групи. В трети курс ставаха 3 потока с по 3 групи, т.е. за 2 години отпадаха 3 групи хора.

Това го писахме вече, ще се повторя: групата е нещо като клас, който има упражнения заедно. В упражнения в лаборатории и компютърни зали групата се делеше на 2. Потокът има заедно лекции.

# 246
Аз явно съм пропуснала, този списък с каква цел се прави?

# 247
Моя е 3 група, но не знам кой поток. Така или иначе не познава никой от преди. То като се замисля, при дъщерята също правеха много красиви откривания и чествания, но просто не са били така персонализирани. Тук този момент не впечатли.
Той не е успял да се класира за друг спорт и е туризъм. Аз лично мислех, че това би избрал по принцип.

# 248
  • София
Привет! Изпуснала съм цялата тема, но нищо не мога да коментирам за общежития.
НБУ вече имат график на лекциите, но ние сме още на морето. Явно ще се прибираме в последния момент.
Да е успешна учебната година на всички!

# 249
Аз съм била в клас със седем човека. Пет държавна поръчка и двама платено.НХА.Завършихме петима. Та затова не ми беше ясно.
Списъкът сме го ползвали в другия набор, за да не издирваш из групата, и ако ти трубва информация лесно да питаш..Но ако не желаете, няма да го правим, предлагам просто.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 17:57 от Stanislavovamarina

# 250
  • у дома...
Честит първи "учебен" ден и на студентите в УНСС! Нека им върви леко студенстването, да са успешни и щастливи! И да срещнат много стойностни хора.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 08:48 от Просто_майка

# 251
Това е новата заповед за наемите
https://drive.google.com/file/d/1FTFCIEprap48r9lF-qO4mI6Yt3RsM7B … view?usp=drivesdk
[url]
Моят син е в блок 50 А
Доколкото разбирам след като съм платила 100 лв депозит, блок 50А не е ремонтиран.
Другото което разбрах е, че имаме сега за септември доплащане на наем което по принцип се доплаща от държавата, но сега е за наша сметка и после ще ни бъде приспадната сумата от следващия наем.
Аз се опитах да сметна според сумата и дните и евентуално ще бъде в тройка стая.
Имаше във facebook снимка от такава стая точно от този блок и изглеждаше прилично.

# 252
Успешна година и на студентите в УНСС Simple Smile

За списъка - момче, ТУ - София, специалност Бизнес управление (редовно)

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 11:35 от Lady Cassiopeia Duval

# 253
Този линк не се отваря, иска заявка за достъп. Може ли пак.
За списъка: Момче, СУ, специалност -Квантова и космическа теоретична физика.

# 254
  • София
Добро утро. За списъка - момиче, СУ, Химия.

Общи условия

Активация на акаунт