НАБОР 2006 - Студенти - 1

• 45 009
  • 780
  •   1
Отговори
# 225
Moля за извинение, ТЕ е теоретична електротехника, това е препъникамъка за ел специалностите, за машиностроене вярно си беше съпромат .. При  нас съпромат/механика беше елементарен, само един редуктор чертаехме, Със започнат чертеж и направени вметки получаваш 3ка и си напред.
С ММ чертаехме за пари, защото той беше ТММ. След 2015г издадоха една книжка, в която само се попълваха данните, а формулите ги имаше разписани на всяка стъпка, да не се затрудняват студентите със сметките Simple Smile

# 226
Влязох в системата, 164 лв имам за плащане, от които 125 лв депозит. Наем, доплащане наем за една седмица септември, депозита и семестриална такса до февруари. На сайта четох, че ако платим и за октомври имаме 10 % отстъпка, но това не е заредено още в системата, как да се възползваме? А то всъщност депозита и семестриалната такса за дадени към м. Октомври, сега се загледах, реално наем за Октомври липсва.

Ние сме със скъпия депозит 125 лв , дано е за добро Stuck Out Tongue Closed Eyes
В кой блок сте.И ние сме с такъв депозит,не знаех,че се води скъп.В бл.18 е щерката.
Къде виждате таксите и сумите? Аз не откривам такава информация в профила. Само в кой блок/ стая  и от коя дата е настаняването.

# 227
псбо-плащания

# 228
  • София
Успешна учебна година на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 229
На 16-а страница да драсна и аз някой ред.
В 51-и блок е разпределен младежът. Доколкото четох уж е от ремонтираните блокове. Според някакви таблици с цени, които гледах, си правя сметка, че ще е в тройна стая. Има да плати 120 или 125лв депозит, не помня точно, семестриална такса и 2-3лв за 30.09. Около 145лв беше всичко. Пише, че отделно се заплаща изразходваната електроенергия и всяка стая си е с индивидуален електромер. Още не е успял да влезе във фейсбук групата на блока.
Има и седмично разписание, но понеже не знае коя група ще е, на този етап то не му дава кой знае каква информация. Три групи ще са. Всички упражненията са по групи. Лекции има само в понеделник, вторник и сряда. Дотук по списък  в неговата специалност са 30 студенти. Може да се увеличат малко с допълнителния прием. Имаше много свободни места за платено обучение, но с високите такси едва ли ще има наплив. Ако останат така, ще са по десет човека в група или пък може да намалят групите от три на две. Много неща предстои да разберем. Имам чувството, че на мен ми е по-любопитно отколкото на него. Той вече е открил кой ще му е най-удобният фитнес до блока Simple Smile

# 230
Може би теоретична електротехника.
Точно така. Инженери има не само в строителството. Съпроматът си беше песен.
Пък аз си помислих, че е теория на
еластичността. Всеки със зора си 🤣
Започна се при моята вече. Днес откриване, утре цял ден, а толкова ошашавена не бях я виждала.

Успешна академична година 🥰

# 231
  • София
В ТУ вече има качени програмите по специалности. А от 00.00 часа на 17 септември ще могат да избират и спорт.
Наборът е много доволен от програмата - реално от 13:00 часа в  четвъртък е свободен до понеделник сутрин.

# 232
На ТУ днес им пуснаха програмата. Всичко е събрано от понеделник до четвъртък и петък остава свободен ден. Остана само записването за спорт и започват. В групата са се разбрали да излязат след първия учебен ден някъде да хапнат. Студентът е доволен Simple Smile

# 233
  • София
Нашите ще ходят на дискотека утре  Simple Smile

# 234
За мен Студентски град е друга вселена - весело, шарено, кипящо от живот и младежи.

# 235
Ston, може ли да споделите тези таблици по които съдите, че синът ви ще е в тройна стая.

# 236
Ston, може ли да споделите тези таблици по които съдите, че синът ви ще е в тройна стая.

Една заповед, която някой някъде сподели из групите за общежитията. От 2023г и май има някакво увеличение оттогава, но е минимално. Бяха споделили, че по нея можем да се ориентираме за вида стая, след като в системата се появи сумата, която следва да внесат студентите.
https://share.google/QFi30ZYtjxZpL4JOV

# 237
Много ме впечатли официалното откриване в УАСГ 🥹😍 Дано е все така!

# 238
  • sofia
Е кажи повече де, не загатвай само да ни е яд😂

# 239

Ти присъства ли?
Родителите ходят ли на откриването на учебната година?

Общи условия

Активация на акаунт