НАБОР 2006 - Студенти - 1

• 45 041
  • 780
  •   1
Отговори
# 210
Днес НСА започват. Мойта е много въодушевена.

# 211
Влязох в системата, 164 лв имам за плащане, от които 125 лв депозит. Наем, доплащане наем за една седмица септември, депозита и семестриална такса до февруари. На сайта четох, че ако платим и за октомври имаме 10 % отстъпка, но това не е заредено още в системата, как да се възползваме? А то всъщност депозита и семестриалната такса за дадени към м. Октомври, сега се загледах, реално наем за Октомври липсва.

Ние сме със скъпия депозит 125 лв , дано е за добро Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 14:08 от R@N

# 212
ssani, TE за инж. е като анатомията за докторите.., юристите сигурно също имат  предмет, който е хем milestonе, хем bottleneck към успешното дипломиране.
 Апропо,  наистина е единственият изпит, който не взех от първо явяване, при все че половината рода са ел. инженери, работещи по специалността

# 213
  • Пловдив
Честита да е учебната година на всички студенти и ученици! Да са здрави и упорити!
Моята студентка започка чак на 1 октомври. За първи път от 19 години насам няма кой да изпратя на 15 септември, някак ми е носталгично, спомних си първите учебни дни в първи клас и на сина и на дъщеря ми.

# 214
  • у дома...
ssani, TE за инж. е като анатомията за докторите.., юристите сигурно също имат  предмет, който е хем milestonе, хем bottleneck към успешното дипломиране.
 Апропо,  наистина е единственият изпит, който не взех от първо явяване, при все че половината рода са ел. инженери, работещи по специалността
И аз така. И страдах, че съм на поправка, докато не разбрах истината LaughingLaughing

# 215
  • София
А какво се крие зад това ТЕ? Защото в моето инженерстване такъв препъни камък освен висшата математика беше и съпроматът.

# 216
Баш. Явно и аз не съм инж Simple Smile

# 217
Честита да е учебната година на всички студенти и ученици! Да са здрави и упорити!
Моята студентка започка чак на 1 октомври. За първи път от 19 години насам няма кой да изпратя на 15 септември, някак ми е носталгично, спомних си първите учебни дни в първи клас и на сина и на дъщеря ми.

И аз съм в същото положение и ми е странно и малко носталгично, но такъв е живота. Децата растат, а ние остаряваме.
Успешна учебна година на всички учащи! На студентите пожелавам бърза адаптация и дано да са попаднали на правилното място, а ако не са, да го осъзнаят на време и поправят грешката.

# 218
Може би теоретична електротехника.

# 219
  • у дома...
Може би теоретична електротехника.
Точно така. Инженери има не само в строителството. Съпроматът си беше песен.

# 220
При нас електротехниката беше супер елементарен изпит, който се учеше само 1 семестър.
Надя, ти инж ли си?

# 221
  • у дома...
При нас електротехниката беше супер елементарен изпит, който се учеше само 1 семестър.
Надя, ти инж ли си?
Бакалавър по изчислителна техника съм, не съм магистър. И реално нямам право да изписвам инж. (с точка) пред името си. Ама не държа де. Не е необходимо да ми знаят диагнозата само като ми прочетат името. Satisfied

# 222
  • София
Аз съм машинен инженер и електротехниката ми беше песен.
Успех на всички ученици и студенти, които започват днес.
Аз изпратих петокласничка днес. За мен още дълго време 15 ще си е празник.

# 223
Хич не ми е носталгичен днешния ден във връзка с училището, а само по повод сладкото детенце, което си имах. 91 НЕГ е причината да съм щастлива, че повече няма да имаме досег с МОН.
Студентството за мен е един от най-хубавите периоди в живота и се надявам синът ми също да го изживее така!

# 224
Влязох в системата, 164 лв имам за плащане, от които 125 лв депозит. Наем, доплащане наем за една седмица септември, депозита и семестриална такса до февруари. На сайта четох, че ако платим и за октомври имаме 10 % отстъпка, но това не е заредено още в системата, как да се възползваме? А то всъщност депозита и семестриалната такса за дадени към м. Октомври, сега се загледах, реално наем за Октомври липсва.

Ние сме със скъпия депозит 125 лв , дано е за добро Stuck Out Tongue Closed Eyes
В кой блок сте.И ние сме с такъв депозит,не знаех,че се води скъп.В бл.18 е щерката.

Общи условия

Активация на акаунт