НАБОР 2006 - Студенти - 1

• 44 977
  • 780
  •   1
Отговори
# 195
Аз ливнах водичка
Дано му е на късмет и да учи и да се развива с желание!

# 196
И част от нашите са се организирали да ходят днес на откриването. Обичат си училището. Радвам се, че моето дете има хубави спомени и с уважение и любов отива да поздрави учителите си. Това са си хубави емоции.

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 08:43 от Maria 007

# 197
  • Пловдив
Честита нова учебна година! Flowers Four Leaf Clover🎓
Късмет на всички деца и дано имат щастливи студентски години.
Младежът се вълнува много, а аз съм толкова щастлива за него.  
Отивам на двора с водата 😉🫶🏻

# 198
  • Стара Загора
Успешна и ползотворна година за всички ученици и студенти! И повече позитивизъм за майките, че е много тегаво в последните страници...

# 199
  • Отвъд алеята зад шкафа
Успешна учебна година!

Моята студентка от началото на месеца ходи на лекции и нямаше как да й полея с вода, но днес имам 8-класничка, в ново училище и със сигурност ще го направя. Обичам 15 септември!

# 200
А така, а ние софиянки ще ги дондуркаме, ще ги перем Cold Sweat
Настоявам за компенсации! Cocktail
За тия неща се мисли отрано!  На 18 години, трябваше да му извадиш лична карта нейде в провинцията, така че сега да има право да кандидатства за общежитие! Joy

# 201
  • у дома...
А така, а ние софиянки ще ги дондуркаме, ще ги перем Cold Sweat
Настоявам за компенсации! Cocktail
За тия неща се мисли отрано!  На 18 години, трябваше да му извадиш лична карта нейде в провинцията, така че сега да има право да кандидатства за общежитие! Joy
Много по-лесно е - за 15 минути става.

Успешна година на малки и големи.

# 202
Аз предлагам общежитие за майки
На първия етаж магазин за сещате се ( черен дроб, сбогом)
И да си дърдорим на спокойствие 🤣

# 203
Успешна учебна година и от мен - на всички студенти и ученици. Аз изпратих 6-токлакничката с голяма чаша вода на двора, а баткото ММ ще го изпраща с вода на 23.09.
Баткото вчера си направи изпита по АЕ за ниво, имат си група, в която пишат и започна да го тресе треската. Днес ще ходи да си види приятелката, която тази година ще е 12-ти клас в неговото училище. Вълнението за всички вкъщи е на макс.

# 204
  • София
Много обичам 15 септември. За мен е празничен ден. Тази година е първи учебен ден само за сина ми, но пак се вълнувам. Успех на ученици и студенти!
Наборката започна в началото на месеца. Успя и да се разболее вече, та оттренирахме дистанционното лечение и даване на съвети.

# 205
Аз предлагам общежитие за майки
На първия етаж магазин за сещате се ( черен дроб, сбогом)
И да си дърдорим на спокойствие 🤣

И без ограничения за постоянен адрес, нали? Simple Smile
Основен критерий за прием е брой деца у дома,  като седмокласник се брои за 3ма, а кандидатстудент за 2ма Simple Smile

Охх, няма се сдържа.. колегите инженери ще ме разберат Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 11:15 от скаридка

# 206
Успешна учебна година на започващите студенти!
Аз съм с осмокласник. Той е от тези, дето веднага влизат в контакт с нови хора. И по тази причина сега съм наказана да го чакам в едно кафене в квартала:) Трябвало да мине и през съседното училище, където имал също много познати Simple Smile
Брат му в осми клас си изпохапа устните от притеснение Simple Smile

# 207
Здравейте и на мен ми допада идеята за списък в началото на темата, ако BettyL няма възможност аз мога да се заема да го  събирам и да й го изпратя.
Попътен вятър на всички учащи се!

# 208
  • София
Цитат на: скаридка
Охх, няма се сдържа.. колегите инженери ще ме разберат Simple Smile
[img width=480 height=360
//cdn.bg-mamma.com/XmAo/wdEwI.jpg[/img]
Това май е шлагер,известен за всички .Прословутият изпит по ТЕ.Казват че е най-ценната тройка за цялото следване Simple Smile
На добър час на всички ,търсещи знанието!Еми, празник е.Винаги! Успех на ученици и студенти.
Добра идея е списък в началото на темата

# 209
Здравейте и на мен ми допада идеята за списък в началото на темата, ако BettyL няма възможност аз мога да се заема да го  събирам и да й го изпратя.

Нямам против, пишете на кого да пращаме

Общи условия

Активация на акаунт