НАБОР 2006 - Студенти - 1

• 45 101
  • 780
  •   1
Отговори
# 375
  • София
To за слугинската  и битова работа много акъл не трябва...Като дойде нуждата всички се научават.НО не това беше идеята.А по-скоро задушаването, обсебването   и предпазването от всичко...

# 376
Тя и майка ми готви в несвяст, винаги е готова да дойде да гледа децата (откакто се пенсионира), но това не означава, че ежедневно минава да ни остави топло готвено, да ни сгъне прането и т.н. и т.н
А се изприщвам само при мисълта свеки да минава да види как е милото и дете всеки ден..

# 377
  • у дома...
Хм, за правото и синковеца се оплака. Професорката не знаела дори английски (а той е с преподаване на английски), мънкала под носа и не й се разбирало.
На другата част от първокурсниците, които учат основи на правото през първия семестър, им преподава мъж(на правистите преподава Конституционно и Миграционно право), когото са направили известен в тик ток Smile. Мойто ще учи основи на правото през вторият семестър. И  се надява да е при него Grinning

# 378
  • столицата
Брей коя е тази тик-ток звезда?

# 379
Момичета, какво е необходимо като документи за ползване на стола в ТУ София? На сина ми са му дали само някакъв стикер, но в стола са му казали, че може да се храни, но без да ползва отстъпка. Трябва и някаква карта от университета.

# 380
Момичета, какво е необходимо като документи за ползване на стола в ТУ София? На сина ми са му дали само някакъв стикер, но в стола са му казали, че може да се храни, но без да ползва отстъпка. Трябва и някаква карта от университета.

Студентската лична карта. Подаваше се за заверка, заедно със студентската книжка.

# 381

Студентската лична карта. Подаваше се за заверка, заедно със студентската книжка.
А от къде да се снабди с такава?

# 382

Продават се в книжарниците пред главния вход на ТУ. Да си вземе една и да я пусне за заверка. По принцип ги искаха при записването след класирането - учудвам се, че там, където приемат документите, не са му казали, че трябва още тогава.

# 383
Здравейте, въпрос за УАСГ.
Някой може ли да ми каже как става записването за спорт за зимния семестър?На сайта има само опция за летен вече.
https://my.uacg.bg/articles/zapisvane-za-sport-za-leten-semestr- … cebnata-2025-2026

# 384
  • Варна
Малко да ви развеселя във връзка с темата на последните постове

За тези, които не знаят френски превеждам
Майка на 98г решава да заживее в старческия дом където живее 80г й син за да се грижи за него
😀

# 385
  • у дома

Продават се в книжарниците пред главния вход на ТУ. Да си вземе една и да я пусне за заверка. По принцип ги искаха при записването след класирането - учудвам се, че там, където приемат документите, не са му казали, че трябва още тогава.
Моето също няма студентска лична карта-никой не го е уведомил,че трябва да има такава-от къде се очаква да знае,нямам идея.

# 386

Моето също няма студентска лична карта-никой не го е уведомил,че трябва да има такава-от къде се очаква да знае,нямам идея.

От книжарницата пред ТУ се продаваха в комплект- студентска книжка, студентска лична карта и уверение. При записване ги подаде.

# 387
Милион карти...в стола на УАСГ не е нужна карта.

# 388
  • у дома...
Картата със стикера е необходима за да се храни на половин цена. Вместо за 8 лв. (както е в столовете на УНСС), за 4 лв.
Едно време, преди 30 години, си купувахме купони.

# 389
Ха, тук за студентски столове и купони се вълнуваме, пък някои за бебе се стягат. Братовчедката на девойката е бременна. Бяха съученички, като момичето е дори 2007 набор. Та, случки всякакви. Да сме живи и здрави! Иначе е записала да учи задочно в СУ, но дали ще й се получи...

Общи условия

Активация на акаунт