НАБОР 2006 - Студенти - 1

• 44 828
  • 780
  •   1
Отговори
# 645
Днес е успяла да зареди на същото място, но са я питали за мобилното приложение, нещо което вчера не е било предложено като опция.
                С регистрация в това приложение може да си зарежда картата когато си иска и за колкото си време иска.
webportal.sofiatraffic.bg  
                 Ползвам го от момента, в който е създадено. Докато децата бяха непълнолетни си зареждаха картите с регистрация на майките им. Сега имат техни регистрации.

# 646
И ние ползваме приложението. Въпреки това октомври всяка година се потвърждава преференцията - ученик или студент. Както виждаш, сега сме октовмри

# 647
  • sofia
Стикерите трябват за студентските столове. Чекират се и срещу тях се ползва отстъпката. Със стикер храната е 4лв, без него - 8. Моят син харесва храната в стола. Има такъв близо до общежитието и го ползва за вечеря и късен обяд. За съжаление до Стопански факултет няма стол, а и да имаше, часовете му са все от рода на 9-15ч
Засега е доволен. Харесва предметите, които учат, по-голямата част от преподавателите и колегите също. Имат и няколко чужденци.
Знам за какво ги използват, просто се чудя не може ли да си покажеш студентската карта и да ползваш отстъпката, ами за всяко нещо ти е нужно уверение, стикер, студ.книжка, карта и т.н

# 648
Вероятно защото и прекъсналите студенти имат студентска книжка и е трудно. Факт е, че има нужда от по-малко бюрокращина, но няма желание и можещи да я намалят.

# 649
  • sofia
Нали  уж има НАЦИД, вместо сто хартии, всеки който иска да провери дали наистина си студент може да го направи, включително на гишетата на градския транспорт .

# 650
В една от вечерите миналата седмица на студента му излязло невалиден стикер и плати 8 лв.
Жената на касата го питала да не би вече да е ял някъде, а той не беше ползвал стола от предната вечер.
Явно някъде се отчитат тези хранения със стикер.
Но е факт, че дори и за пълната цена храната си заслужава. Лично на мен ми е пращал снимки и като количество е ок и на вкус на него много му допада.
За удобството пък изобщо да не говорим.

# 651
  • Между гори и планини
Не знам дали има точно стол във факултета на моя. Каза, че имало някаква храна, но нищо не му харесва. И той е един каприз! Иначе до сградата има залепено барче с разни напитки и шумящи опаковки, има и скара. Трябва да пресече, за да е в Кауфланд и на 10 минути е Мола. За сега в дупките успява да яде и да кара градско на шофьорският курс. Днес и утре обаче е от 8 до 19 ч с един час обедна почивка и ще го видим какво и къде ще хапне. Общо взето 10 лв на ден са му достатъчни, както казва той " беден студент".
Иначе една година работи, къде в учебно време почасово, къде лятото на пълен ден, но си плаща шофьорският курс и ако остане и за кола.

# 652
Нали  уж има НАЦИД, вместо сто хартии, всеки който иска да провери дали наистина си студент може да го направи, включително на гишетата на градския транспорт .
Току-що от любопитство проверих в обучаеми на НАЦИД и ми каза, че лице с такова егн (на детето) не съществува в тяхната база... Просто прекрасно Simple Smile

# 653
  • sofia
Важното е да има хаос и да хвърчат хартии. Моята проверка за студент беше успешна в НАЦИД.

# 654
В една от вечерите миналата седмица на студента му излязло невалиден стикер и плати 8 лв.
Жената на касата го питала да не би вече да е ял някъде, а той не беше ползвал стола от предната вечер.
Явно някъде се отчитат тези хранения със стикер.
Но е факт, че дори и за пълната цена храната си заслужава. Лично на мен ми е пращал снимки и като количество е ок и на вкус на него много му допада.
За удобството пък изобщо да не говорим.
Моят син учи в ТУ и често се храни в стола на университета. Много е доволен от храната и от обслужването. Но вчера решил да пробва стола на УНСС. В стола на ТУ първо си чекира стикера, после си плаща и си избира меню. Така направил и в стола на УНСС. Чекирал стикера при една от служителките, платил си 4 лв. После си избрал храна и друга служителка му поискала да плати. Той й обяснил, че вече е платил, но тя казала :Аз откъде да знам, че си платил. Тази, която му е взела парите първия път е била там, но не е потвърдила, че е платил. Той се ядосал, платил си втори път. И се зарече, че повече няма да ходи в този стол. Чудя се какви са тези служителки...

# 655
  • у дома
Каза, че имало някаква храна, но нищо не му харесва. И той е един каприз!
Отглеждам си същото у дома..

# 656
Каза, че имало някаква храна, но нищо не му харесва. И той е един каприз!
Отглеждам си същото у дома..

И моя е каприз, затова съм мнооооого доволна, че му хареса в стола Simple Smile

# 657
Моят си похапва в стола. Изненадана и доволна съм

# 658
  • гр.София
Току-що от любопитство проверих в обучаеми на НАЦИД и ми каза, че лице с такова егн (на детето) не съществува в тяхната база... Просто прекрасно Simple Smile
Изглежда СУ не си дава зор да ги регистрира.
Доня,днес и утре има лекции?! Или е на работа?

# 659
Май е от това, че пишем ФН, ставало с еан, но поне моята не си го знае.

Общи условия

Активация на акаунт