Майски бебета 2026

• 10 223
  • 278
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, на черния петък смятате ли да купувате неща ? Аз съм последна седмица на 3 месец и честно казано май смятам да взема някой неща на черния петък на Емаг, наслагала съм доста неща в количката и в зависимост колко ще са хубави намаленията  мисля да се възползвам 😬 Раничко е, ама пък и догодина с еврото не знам как ще са цените, ако има нещо изгодно ми се иска да го взема навреме.

Напълно те разбирам и аз имам такива мисленки, но май ще пропусна. Искам да ми мине първата фетална и ше се насоча към амазон обаче. Там нещата са значително по-евтини от емаг и ако си направиш baby wishlist, получаваш отстъпка на всеки един продукт в списъка, независимо дали е вече намален или не. Пускат и подаръчета много често.
Аз от емаг черния петък съм се отказала от много години вече, защото намаленията са нищожни и направо ми е обидно да видя нещо намалено с 20 лв от оригиналната цена да има по 5 червени банера за отстъпка…
Хубаво е, че си започнала с рисърча, защото е най-тегавата и дълга част. Смятам, че до нашите майски бебоци ще имаме много възможности да си вземем продукти на намаление! 🩷
Успех и леко бременеене!

# 211
Момичета, включвам се да се похваля - днес излязоха резултатите от пренаталния тест, направихме пълен пакет и няма никакви съмнения за генетични аномалии. И съм много, много щастлива, защото бях сигурна, че този път ще имаме момче, така го усещах и някак не можех да свикна с мисълта. От генетичния тест обаче става ясно, че нашата дъщеричка ще си има сестричка 💖💖💖

# 212
Аз пък минах първата фетална морфология днес. Много интересно беше, всичко си му е наред на бебчо. Вече се е очовечил 😅 Размърда се даже по време на прегледа, вече не е една точка както беше 😄 Доволна и спокойна съм 😍

# 213
Момичета, включвам се да се похваля - днес излязоха резултатите от пренаталния тест, направихме пълен пакет и няма никакви съмнения за генетични аномалии. И съм много, много щастлива, защото бях сигурна, че този път ще имаме момче, така го усещах и някак не можех да свикна с мисълта. От генетичния тест обаче става ясно, че нашата дъщеричка ще си има сестричка 💖💖💖

Честито❤️

Какво значи пълен пакет? Къде го правихте и в коя седмица сте?

# 214

Честито❤️

Какво значи пълен пакет? Къде го правихте и в коя седмица сте?

Под пълен пакет имах предвид, че избрахме този с анеуплоиди и микроделеции. Иначе като най-пълен пакет съм срещала The Vision. Аз направих теста в края на 10-та седмица, в момента съм в 12г.с. Реално нямаше никакви предпоставки и съмнения за генетични аномалии, но решихме да си подсигурим спокойствието още преди да е минала феталната морфология.

# 215
по повод пренаталните тестове, само да споделя, може пък да е полезно за някой... обадих се да си запазя час и за съжаление трябваше да вадя думите с ченгел от момичето по телефона.. но накрая разбрах, че ако се поставя фраксипарин или клексан (което е моя случай), и като цяло се приемат лекарства за кръворазреждане, вечерта преди теста трябва да пропуснете, иначе нямало да могат да извлекат достатъчно материал и да направят теста. Добре че ги бях захапала по телефона за повече инфо, че иначе нямаше и да разбера.

Може би някъде из сайтовете и брошурките пише и не съм видяла...може да е логично... или пък там се провежда по-така консултация непосредствено преди теста, и щяха да попитат за лекарствата, но за мен по-добре че разбрах овреме, че да не ми се налага да ходя повторно...

# 216
  • В твоето съзнание...
На мен днес ми взеха кръв за пренатален тест, казаха да очаквам обаждане след следващата сряда. Спрях се в крайна сметка на Vision+.
ilquor при теб колко време отне да излязат резултатите?

# 217
На мен днес ми взеха кръв за пренатален тест, казаха да очаквам обаждане след следващата сряда. Спрях се в крайна сметка на Vision+.

Направих на 10.10 (петък), излязоха на 20.10, но ми обясниха, че ще се забавят малко повече, защото отидох в петък следобед.

# 218

Направих на 10.10 (петък), излязоха на 20.10, но ми обясниха, че ще се забавят малко повече, защото отидох в петък следобед.

Дами, чета ви комуникацията и си мисля, че всички сякаш правите на една марка прена тест? Моето АГ ме насочи към cellgenetics и NIPTIFY теста ии като цяло не съм търсила друго. Днес дадох кръв.
Някой случайно да е използвам cellgenetics?

# 219
А някоя да се е насочила към Синево? Имат много ниски цени а включват много неща. Намерих тук таме отзиви но няма много.

# 220

Дами, чета ви комуникацията и си мисля, че всички сякаш правите на една марка прена тест? Моето АГ ме насочи към cellgenetics и NIPTIFY теста ии като цяло не съм търсила друго. Днес дадох кръв.
Някой случайно да е използвам cellgenetics?

Здравейте момичета,
нова съм в писането във форума и искам да споделя също мнение за пренаталния тест. Реших да го направя в CellGenetics, не съм проучвала много други лаборатории, тъй като АГ ми сподели, че там съхраняват стволови клетки. Когато се обадих за предварителна уговорка в лабораторията бяха много отзивчиви и реагираха бързо със записването на час. Дадох кръв в петък на 17.10 и ми казаха да проверявам за резултати този петък - 24.10. Иначе направих теста в 10-та седмица.
Искам да ви попитам как сте с гаденето и повръщането, понеже при мен от месец нещата са много изостени. Бях в болница за вливания, които успокоиха симптомите за около седмица, но към момента отново е същото положение като в началото. Първа бременност ми е и вече се съмнявам дали не е на психическо ниво. Лека вечер от мен.

# 221
Аз съм вече 12 гс и няколко дни, гаденето при мен значително намаля от 2 седмици насам, не съм и повръщала. Чувствам се по-добре и смятам, че неприятните симптоми ще ги оставя само до 3тия месец 😄

# 222
Здравейте, на някого да са открили цервикален полип в следствие на бременността ? Държал шийката отворена и ме съветват да прекратя бременността…

# 223
Здравейте, на някого да са открили цервикален полип в следствие на бременността ? Държал шийката отворена и ме съветват да прекратя бременността…
Направете още консултации с лекари аз не бих се доверила само на един късмет

# 224
Направете още консултации с лекари аз не бих се доверила само на един късмет
Направихме консултация с 3ма. И тримата казват че шанса да не се качи инфекция и да направя спонтанен аборт  е 50/50. От нас зависи какво решение ще вземем.
 Единият съветва, ако изкарам до 4м да се опитат да махнат полипа тогава, като пак не дават гаранция …

Общи условия

Активация на акаунт