Майски бебета 2026

• 1 726
  • 62
  •   2
Отговори
Заповядайте майчета да видим колко ще се съберем 🙂
Има фейсбук група пишете да ви включа 🙂

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 09:38 от 💓Robotka💓

# 1
Записвам се, с последна менструация 29.07
Миналата седмица видяхме сакче с жълтъчно мехурче ❤ Сега във вторник пак че ходя, надявам се да видим ембрионче..
По изчисления на приложението, което ползвам съм 5 г.с и няколко дни ☺

# 2
Здравей Lilikoleva чудесни новини моята последна беше на 03.08 и другата седмица ще ходя на лекар не исках да прибързвам а къде ходиш на прегледи

# 3
Пт Варна съм, ходя при Росица Мурад

# 4
Аз съм от София а започна ли да папкаш повече че аз от 3 дни постоянно умирам от глад вегетарианка съм и нон стоп нещо в устата 🤣

# 5
Ами не бих казала, че ям повече. За момента само една идея са ми по-напрегнати гърдите, нищо повече 😂. На мен ми е първа бременност, а на теб ? На 24 г съм

# 6
На мен ми е втора имам дъщеря на 4 г.и доста искаме второ мината година направих спонтанен в ранни седмици и сега ме е доста страх и на лекар да отида иначе симптоми да гърдите доста ме болят и от време на време ако не хапна нещо ми прилошава което с първата не ми се е случвало тогава все едно не бях бременна но си има разлика и възрастта де тогава бях на 27 сега на 31

# 7
И аз все още не мога да се зарадвам спокойно, страах ме е и се моля всичко да е наред, да чуем, че има пулс на първо време ..

# 8
Всичко ще е наред поне така си повтарям за да не го мисля много много а защо те вика толкова рано на преглед не трябва ли към 7 седмица за да се чуе хубаво не само да се разкарваш и притесняваш

# 9
Ами то по-скоро аз искам да ходя по-често за да ми е по-спокойно. Във вторник влизсм в 6 гс, тя ме гледа с вагинален ехограф би трябвало да се види ембрионче, а след 7 да видим и пулс

# 10
То пулс при мен предишната бременност имаше още в 6 г.с различно е но до към 8-9 е добре да те гледа с вагинален че на ехограф почти нищо няма да се види стискам ти палци да чуеш ❤

# 11
Привет и от мен! Плахо се записвам, понеже също преминах през спонтанен аборт през януари и естествено страха си го има, но гледам да съм позитивна. Като симптоми - само уголемени и напрегнати гърди и нищо друго за сега.

# 12
Bonbonkaa добре дошла предполагам как се чустваш мисли за напред и сега трябва да сме най силни 🙂

# 13
Здравейте, момичета! Включвам се при вас с първа бременност в 6г.с. Видях положителния тест на 4ти ден от закъснението и вече бях веднъж на преглед като видяхме плоден сак. В края на следващата седмица съм отново на преглед и много се надявам да видим пулс. Като симптоми мога да посоча леко чувствителни гърди и подуване на корема, което малко започна да утихва. Иначе съм с Хашимото, за което си взимам лекарство ежедневно, а след настояване от моя страна за изследване за тромбофилия се оказа, че съм и с такава. За тромбофилията бях насочена за преглед към доц. Русев в МЦ "Д-р Сигридов". Не съм се насочила още и към ендокринолог, който да ме следи по време на бременността, а за  доц. Русев видях, че е и ендокринолог, така че се надявам да успея да проследявам и двете неща при него. Ако някой има опит или информация за лекаря или пък съвет за проследяващ ендокринолог, ще де радвам да го чуя. С този дълъг първи пост, пожелавам на всички лека, безпроблемна бременност и вълшебен май месец на следващата година! 🍀🥰

# 14
Честита ви бременност! Simple Smile Аз съм към края на 5 г.с., във вторник ще съм на 1-ви преглед Simple Smile Симотомите започнаха още преди положителния тест - главоболие, умора, крампи/придърпвания ниско долу, по-чести позиви за уриниране, по-силна жажда. Гърдите ми са съвсем малко по-чувствителни, почти незабележимо е, и това ме притеснява, тъй като при предната ми бременност (имаме момиченце на 2г3м) гърдите ми видимо увеличиха размера си и бяха много чувствителни от самото начало....Надявам се всичко да е наред въпреки това Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт