КГБ = Клуб на Готините Баби - 238

• 17 204
  • 691
  •   3
Отговори
# 660
  • София
Фрау Дана, честито християнче!
Да расте здраво и весело.
А на тебе успех на новото място - май наближава датата.

# 661
Фрау, днес тъкмо си мислех, че скоро не си писала! Честито ви християнче! Бог и Света Богородица да бдят над нея!
Ян, напиши две-три думи и ти Simple Smile
    Аз чакам дъщеря ми да се прибере с пазар от Метро и да ѝ помогна да стовари багажа за у нас. ММ много се умори и си легна с кокошките, та двете по женски ще се справяме.
     След здрав тормоз чушкопека у нас даде фира. Зетко веднага се отзова с техния троен от мазето. Заредили сме фризерите на три къщи с печени чушки и днес за малко да пропадне готвенето на чушки с доматен сос на ММ. Ама успя и е щастлив Simple Smile
Оставям ви до утре, баболини! Лека да ви е нощта!
Прегръдки за всички!

# 662
  • Вила Великула
Фрау Дана, честито християнче!
Успех и в новата работа!!!

# 663
  • София
ФРАУ ДАНА, честито ви православно християнче! Честит празник на семейството!  Нека малката да расте здрава. Бог напред и тя след него, над нея - Богоросичка, Божията майка, а около нея - Ангелите пазители! След тази хубава емоция си отдъхни и на 1.октомври - с песен към новата работа!
По темата за насилието пропуснах да споделя моя опит като родител.Всяко от децата ми  когато  тръгнеше на училище му казах така: Първо няма да започваш да се биеш, но ударят ли те, удари два пъти по-силно. Бият ли някое дете, помогни му. Не съм имала проблеми. Не са се били, ( поне до мен не е достигало и не е имало оплаквания), не са ги и били.
МЕРИАН, все още не съм пропушила, но знае ли човек? Да ви подготвя за всеки случай. Stuck Out Tongue Winking Eye
ЕНИСА, днес преразказах приказката за лисицата и отровната гъбка. Посмяхме се. Малката внучка е голяма почитателка на пиЯтеля. Често ме пита за него и бисерите му, даже използва някои.
ТЕТКЕ, имам на терасата два чушкопека. Ако искаш да ти ги дам, да свършиш по-бързо работата.
ЯЖКЕ, няма що - дано утре ти изпратят по-читав техник.
АЙША, след теб  купих не един, а два фрайера - единия за нас и другия за племеника. Работят все още безотказно, въпреки, че са някаква измислена марка. Лъснали са кварталния Т маркет, днес го подреждаха, а утре го отварят. Видях, че имаше страхотни червени чушки. Цена не знам, но мисля утре да се разходя до там.
ДИДИА, много зареждащи са такива другарски срещи. Добре, че щерката ви закара.
Неспоменатите ги гушкам. Hug Спи ми се.
Лека нощ и сладки сънища! Hug

# 664
  • София
Фрау Дана, честито християнче! Да е жива и здрава внучката и да ви радва!
Пипи, гледам игрите и стискам палци на племенницата ти . Предната седмица малко й трябваше да успее да се измъкне от блатото. Добра е!
Дана, успех на ново място утре! Дано да е твоето!
Студеното време и тъмнината ми действат депресиращо. Искам в къщи при мама!

# 665
  • някъде другаде
Добро утро!
Станах , наспала съм се и пия кафе.
С Криси не съм имала проблеми , но Теди веднъж се би с едно момиче. Племенника и негов приятел ги видели , едва ги разтървали. Идва тя и реве и ММ скочи , ще върви да бие момичето. Едва го спрях. Другото момиче вече му водеха дело за друг побой. На другия ден взех моята хубавица и отидохме у тях , там заварихме бабата и детето. Поговорихме , разбрахме се. Вечерта , като се върнала майка и от работа ми се обади да се извини и я набила , че и писнало да я викат при директора и ДПС. Когато се върна и баща и в отпуск от чужбина и той я бил , не само за боя с моята. Е това дете спря с побоите.
Ениса , карай по-леко. Заслужила си вече медала от тикви , а сега има и жълти , та ще ти е златен.
Фрау Дана , честито християнче.
На всички споменати и неспоменати прегръдки.
Желая ви спокоен ден!

# 666
Добро утро, баболини!

Не можах да се наспя спокойно.
Сънувах, будя се .. мисля...
Направиха ми предложение свързано с работата... И сега мисля какво да правя.
Може би ще се наложи сериозен разговор на сегашното място.... Оф,  мразя такива ситуации....

# 667
Добро утро.
Аз ли бавно чета, вие ли бързо пишете, не мога да насмогна с мат'риала за четене.

Фрау Дана, честито християнче.
Да расте здрава и закриляна внучката, а на теб честито начало на новата работа.

Тони, със закъснение, но от сърце - да е жива и здрава дъщеричката ти!

Ранела,  помисли, помисли пък избери най доброто за теб решение.

Опитвам се да извличам от всичко само положителното и да го приемам с благодарност.
И на мен не ми е по вкуса тъмнината и идващия студ, но пък нека има малко разнообразие. Щом сме живи и здрави и това е преходно, но пък е красиво, спокойно и пъстро.

Тетка, браво на вас.
,,Сговорна дружина - планина повдига ...""

Айша, как е болния след рехабилитацията?
Бързо ли се възстановява?

Яжка, дано днес техниците се справят с всички интернет проблеми.

И аз за не споменатите пращам прегръдки - и времето ми за писане свърши, и се не сещам какво друго прочетох...

Да е спокоен и уютен деня ви, а на работещите да им върви по вода.

# 668
  • Вила Великула
Добро утро, момичета!
Днес при нас е типично есенно, влажно и мъгливо. Мислех да си облека рокличка, но....май отново ще съм с панталон.
Ранела, ако предложението е добро - приемай. И без това не си хепи със сегашното положение.
Мериан, благодаря за стиснатите палчета за Ради. Наистина е добра и важното е, че накрая беше доволна от представянето си. Как ми израстна пред очите това дете - не е истина. Не вярвах, че е толкова устойчива.
Клечи, радвам се, че се появи. Липсваш ми. Как е Чарли?

# 669
  • София
Добро утро, дружки.
Очаквам си кафето и да си поприказвам с най-ранобудните.
КЛЕЧИЦЕ, ще те наричам Халеевата комета. През 76 години се появява близо до Земята, та хората могат да я видят и с невъоръжено око. Предстои да се появи през 2061 година. Stuck Out Tongue Winking Eye
ПИПИ, остави рокличката за лятото. Скачай в панталона и хубав ден! Grinning
РАНЕЛА, когато съм пред дилема взимам един лист, разделям го на две по дължина, слагам отгоре + и - и започвам да попълвам. Отговарям честно. Накрая броя колко са плюсовете и колко минусите и решавам. Дано новото предложение да е добро за теб. Hands Plus1
ТОНИ, приятна работа. Hug
МЕРИАН, налазващата ни депресия ще борим с повече социални контакти. Луковит е далече. Не ви ли се иска да спретнем една среща при китайчето? Сега е негов ред. Grinning Утре е Международен ден на възрастните хора. Да се организитаме и в началото на следващата седмица - понеделник, вторник да се съберем привечер, та да дойдат и работещите момичета. Чакам предложения и ще направя резервацията.
КРАСИВА БЕЛЛА, нали си говорихме да поемеш функцията на културномасовик. Grinning Ти си в час с театралните постановки - предложи нещо и да действаме.
Кафето ме чака, Хубав есенен ден! Heart

# 670

Не може да имаш всичко.Стигат ти здравето и щастието!
За останалото не мисли - то само ще дойде!

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Докато се приготвя с кафето, вие сте направили седянката и пътуването и вече сте изпили първото кафе.
Е, ще бъда с вас сега Simple Smile
Клечи, Тетка, бях избрала есенно настроение, но тази дама с кученцето ме "грабна". Някак ми замириса и на канела, замислих се че това ми напомня за Коледния дух и се размечтах ...
Фрау Данна, динамичен е бил уикенда ви и много зареждащ. Честито християнче, да го пазят и закрилят Бог и Св.Богородица Flowers Four Leaf Clover На теб успех в новата работа утре - да е удовлетворяваща и спокойна!
Ранелла, дано да вземеш най-доброто за теб решение. Сама знаеш как се чувстваш сега, вярно че не знаеш как ще е на новото място - слагаш везните и преценяваш.
Яжка, дано се справят успешно техниците днес. Нашия кабелен оператор се продаде на Виваком. Бяхме предплатили една година такси. През май се наложи да изберем оператор и останахме при тях с две годишен договор. Не сме доволни никак - нета не е такъв какъвто обещават, телевизията прекъсва и повтаря последните изречения. Като се обадим дистанционно оправят нещата и след ден е същото. Наша близка, която работи в централата на Виваком каза, че самата тя се е отказала от услугите им. Обмисляме да опитаме да го направим и ние.
Искренно ви завиждам на възможността да се виждате честичко. Миналия ден се срещнахме с Галена в Лидл и си поговорихме. С Кассс като заети баби, новоизлюпени пенсионерки още не сме се срещали на кафе.
Направила съм си няколко списъка за пазаруване - не сме решили от кой да започнем. Снощи правих пица с тесто от Лидл - имах купон за 0,01 лв. Стана хубава. Остана и за обяд.

Хубав есенен ден на всички баболинки Heart и

# 671
  • в сърцата на любимите ми хора
Добро утро, момичета! Да почерпя, че моето Алексче става на 13 години. Прекрасна възраст. Да ни е жив и здрав, да сбъдва мечтите си. Тази година е важна за него, пожелавам му късмет!

# 672
Мамси, да ви е жив и здрав Алекс - да успява в учението и спорта, да ви радва и да има щастлив тийнейджърски живот SwimmerFlowers Four Leaf CloverBirthday

# 673

Честит рожден ден на Алекс! Здрав  и силен да  е, да постига мечтите си!

# 674
Мамси, честит да е Алекс! Да расте здрав и силен, умен и успешен! Пожелавам отлично представяне на изпитите!
                 Фрау Данна, да ви е честито християнчето! Здраве и весели игри!
                       А познайте с какво се занимавам от сутринта. Голямата щерка вчера ми изтърси една чанта със зелени смокини. Обрали смокинята в Свиленград и сега варя сладко. Уж зетят щеше да го прави, но не стана. Отказал се. Не съм правила подобно нещо, но се надявам, че ще се справя. Голяма врътня е!
                      Днес моето другарче има рожден ден - да ми е жив и здрав още много години. Голяма опора ми е във всичко и така да бъде и в бъдеще !
                     Отивам да си видя сладкото, че да не загоря тенджерите!
                     ПП. Не знам дали ще се получи, но къщата ми ухае на смокини.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 10:32 от Didia

Общи условия

Активация на акаунт