Отговори
# 15
  • Откъм Варната
Оп и аз, за 2 дена нявъртяхме 350 км из Добруджата, малкия пътешественик много добре се чувства в колата

Днес опитахме и моркови, май му хареса

За седенето и Митака седи по същия начин, ама това равновесие малко е проблем

# 16
sleepy и ние сме с чрни точки направооо незнам #Crazy ама нашите не избиват.От както се е родил имаме проблеми с тези пъпки,то не бяха по лицето,по тялото в къщи съм като аптека всичко имам,но вече спрях да мажа то това на нищо не прилича колкото пъти отидем на лекар все нови и нови мазила и си казах стига.Надявам се да ги израсте.
Днес се оциклих за втори път и започнах да пия противозачатъчни Жанин някой нещо да сподели за тях  blahblahако знае
Днес на първа страница в русенския всекидневник пишеше "Майка намери парче стъкло в пюре от детската кухня" просто нямам думи.

# 17
  • Варна
Aз като се похвалих, че сме заспали рано и Ема реши да ми го изкара през носа. ooooh! До сега вече над 10 пъти ходих да я успокоявам, и Панадол давах и не знам вече... спи 10 мин. и после рев, гушвам я, заспива и след малко пак... #Crazy Thinking
Кръц, благодарско за темата.  bouquet И браво на Цеци за мерките, голям сладур (пу пу) Heart Eyes
Хера, браво на Слави, само така, да ги изкарва всичките наведнъж и да не го мъчат после. Wink
Пъпки по бузките и на Ема й излизат, ама най-вече по вратлето зад ушичките. Уж били от претопляне -педи така каза , а са с бели връхчета. newsm78

# 18
  • Откъм Варната
Митака има само по бузките такива като чени точки, ама напоследък все по малко се забелязват, мисля че ще ги израсте, и ги отдавам и на това че всичко кйоето докопа е в устата, хем гледам играчките му да са чисти ама де да знам

Таси аз затова сама правя пюретата за сега, то не че ядем много по 10 г, по нататък ще видим, ще правя докато мога да му наспогвам на лакомията

# 19
Добро утро, е това е вече друга работа голямо затишие беше настанало в темата ни .
Кръц    bouquet  радвам се ,че Цвети няма да е на диета вече.
tasi туй за кухнята е много гадно ще мисля какво да правя.
Новото при нас -имаме си вече едно зъбче и преминахме на 4 хранения .
Починахме си добре на празниците жалко ,че свършиха .
Честито на всички бебоци навършили половин годинка!

# 20
  • Стара Загора
Добро утро  bowuu
Снощи аз се опитвам да го преспя а той....пее  Twisted Evil

# 21
Добро утро и от мен Party

Таси,това сега го прочетох, а днес мислех да ходя до Млечна да го записвам...егаси ooooh!Ще отложа за неизвестно време,засега

Днес е деня с най-много бебета и най-много половин годинки - ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ БЕБОЦИ- да си хапват и растят щастливи newsm51 smile3525 newsm51

Ние също сме на 4-ри храненията, 4-ри основни и едно полу в 17ч. - плодово пюренце. Много се радвам за себе си, че вече и фонтанелката и главичката като цяло му е твърда.Нямаме никакъв рахит и намаляваме до минимум вит.Д., стига съм му натоварвала организма с гадории Tired Вече си ляга в 20:30ч. и става пак в толкова, но сутринта.Спи по 12 часа и през деня най-много час да му се събере.Но така за мен е мноого по-добре.  Grinning
Някой купувал ли е чай на Хип с ябълки-бил много вкусен. Моето диване не иска да пие вече чай или вода, а трябва. Затова му търся някакъв вкусен чай.Който е чувал, моля да сподели Wink

Честити зъбки на всички, да са белички и здрави.Ние още си нямаме и май няма да е скоро. От тази кистичка много се измъчи,още не се е спукала Sad

Това е засега. Лек ден на всички. Hug
Ние днес сме пак по улиците. Приятни разходки на всички, които ще излизат 1stroller  bouquet

# 22
  • Стара Загора
Кръци чая на Хип с ябълките е хубав...поне на Слави му харесва но въпреки всичко пие по малко  Crazy вода и не ще да помирише.
Ние сме на 5 хранения като първото и последното са по 180 - 210 мл. Аптамил а през деня са мляко + пюре предиобед и на обед а следобед му е мляко+ каша. Спи по 12 часа и той.
И ние днес ще дърпаме по разходки, че вчера нещо много ветровито ми се стори и не сме излизали.

# 23
Хери, ти снимка си пуснала на Слави,това ли е... newsm78, не е ли видеоклип...Тоя сайт и днес го обработват и не мога да кача една великденска снимка на Цеци.
Ние трябва да пием течности, защото грам не иска, а малко повече му е концентрирана урината и образува кристали.То и аз съм така, на мен се е метнал.Пия много вода, но него как да го накарам.Ще пробвам с чайчето Peace

Хера, абе много яде Слави.Вие вече ни биете по ядене.Ние с тая диета малко си свихме тумбачето и сега по 170мл. си хапва.
А вечер , за да спинка цяла нощ, слагам лъжичка и половина каша на Милупа-безмлечна,безглутенова в млякото. Някой друг прави ли така.Сега като й изтече срока, пише че като се отвори трае 3-4 седмици, ще купя от Елда и ще слагам нея в млякото.

# 24
Добро утро  bowuu
Снощи аз се опитвам да го преспя а той....пее  Twisted Evil

Добро утро и от мен, аз съм работна, ама Херича ме скъса от смях с тоз беберон Crazy

Кръц- мисля че децата сами си показват пие ли им се вода или не, по повода Пламена първоначално въобще не искаше  Naughty сега сме по добре уж  ooooh! ама далеч не е количествата които Мишо изпиваше Crazy

Честито на всички със зъбки, все така безпроблемно да ги изкарвате  Hug ние още нямаме  Wink

спирам и отивам да пия  beer2 шегувам се  morning

# 25
  • Варна
Днес Митето става на 6 месеца и черпя всички   party023 beer2 Popcorn cook cook
После като направя торта , че кача една снимка и от нас  Simple Smile Честито и на всички други бебоци , които празнуват днес!
 4 - 5 хранения - леле как ви завиждам !!! При нас както и да ги броя са си поне 5 през деня и няколко къмения през нощта . Засега ядем на обед зеленчуково пюре , засега само картоф и морков , много си го обичаме и вечер се дохранва с аптамил . За кухнята - и на мен нещо не ми вдъхва доверие , като стигнем до там , ще мислим.Засега аз бъркам ,но то едно пюре на ден - нищо работа.
Лек ден от нас , отивам да правя торта

# 26
  • Стара Загора
Кръци снимка е  Mr. Green Иначе за яденето ще ви бием...няма начин Mr. Green Аз давах вече елда...Слави много я хареса..дори понякога слагах и плодово пюре вътре. И понеже млякото му сутрин и вечер е чисто за това яде по повече.....ако имаше и каша нямаше толкова да яде...но аз кашата я  давам на следобедното. През деня млякото ни не е по 170мл...по-малко е ама нали даваме и пюре Crazy
Зелчо ама отива ми бибата на Слави нали? Mr. Green

# 27
Днес Митето става на 6 месеца и черпя всички   party023 beer2 Popcorn cook cook

Честито на Митето, да е жив и здрав  Hug

Ама аз нали съм заплес doh черпя и аз beer2 Wine Glass cheers  food002 cook, детето ми днес става на цели шест месеца Heart Eyes

# 28
  • Стара Загора
Аууууу да са живи и здрави децата   bouquet Hug Heart Eyes

# 29
Честито на празнуващите бебчета!
Да се здрави и усмихнати!  Heart Eyes

Кръц, Хера и Калоян не иска вода. А има моменти, в които е жаден, ама диването пие единствено сок и то прясно изцеден. Идея за чай не мога да дам, но при нас само сока е вървежен.  Mr. Green Вчера по спешност цедих сок, че беше много крив и плюеше биберона като му давах вода. Добре, че си бяхме вкъщи. Изцедих ябълка и жабока изпи 80 мл.

Хайде после пак, че сега отивам да го дигам от леглото и да хапва...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт