Отговори
# 45
Ей да не ме отписахте вече Mr. Green
Тука съм пак на линия след дъъъъълъг ремонт на монитора ,като ви изчета ще се включа пак/само тази тема де и предната/

# 46
  • -
Привет и от нас!Честити месечинки на бебчовците навършващи поливин годинка!  bouquetЧестити празници на всички!Ние за Великден бяхме в Плевен при мама и на посещение при родата да видят Мария,че то детето стана на 7 месеца почти и те не са я виждали още... Embarassed Иначе за нас какво-нямаме други зъби,но е много кисела нощем-буди се по 10 пъти и ме ползва за биба.През деня ядем 1/2 плодово и 1/2 зеленчуково пюре между храненията,не съм замествала още ядене.Като навърши 7м.мисля да дам каша.Преди 3дни опитах да и дам сок от ябълка за първи път-ами не беше никак въодушевена Simple SmileЧестити зъбки на озъбените! newsm47 Кикистрахотни снимки/особено коткитеееееее,аз нали съм си коткарка от малка Mr. Green/Буба добре дошла отново!А къде е  Са,някой знае ли нещо за тях?Ели?
Хубав ден на всички!Ние яхваме количката... Hug

# 47
КикиНики,бравос Mr. Green.На екскурзия ли ходихте?
Air,съ4увствам ти.Не мога да си представя какво ти е без секунда по4ивка.Дано да се подобри положението.
Gudza,ходихте ли на кожен лекар?
Бубе,добре дошла отново 

# 48
  • София
КикиНики, Зелче, нищо не мога да видя Sad. Само аз ли съм така?
и аз Sad

# 49
  • Варна
Да се отчетем - ръст 67 см, тегло 7,800 . Ваксината - друг път , първо изследванията . Нали дребчо има Т почти винаги 37,2 -- 37,3 . Аз се успокоявам , че сигурно е нормално , нали е бебе все пак. Но докторката реши да го поизследва . Тъй като има слуз в акото и аз го бях изследвала - там има бактерии , но не би трябвало от това да е температурата . В събота  ще ходим до лабораторията , като излязат резултатите , ще видим.
gudza дано скоро разберете какво ви има и да се оправи бързо

# 50
  • Откъм Варната
Kikiniki много хубави снимки  Hug

# 51
Здравейтееее Hug

Най-напред Честито на големия отбор, който днес празнува половин годинка и специално на снахата -  Алина newsm51

Валка, Са и Алина са добре - излизат всеки ден на разходка с Криско /той нали е сега с баща си/ , а днес сигурно се приготвят за парти за РД.

АИР, радвам се, че Ради е малко по-добре с обривите и се надявам много скоро да се оправи съвсем, а двамата с него да се успокоите и вече да си спинкате по цяла нощ Heart Eyes
Пловдивчанки, хайде да помислим за среща.

Бубе, ама верно скоро се бях сетила за теб и си викам, че пишеш някъде другаде или нещо си се отказала от нас. Радвам се, че сте пак тук!

КикиНики, много ми е кеф, че се отчиташ тук и съм сигурна, че скоро ще ни зарадваш и с друго Hug И аз май нещо не мога да видя снимката Embarassed

# 52
Не написах в горния постинг, пък и ще стане дълъг:
Кръц или Хера питаха за яденето с каша - На криско му давам във вечерното мляко и една лъжичка каша/нашата е Слънчо/. Скоро му увеличих и самото вечерно мляко с 30 мл, защото беше започнал да се буди по 3-4 пъти-засега съм доволна-спи от 21 до 6 или 7 ч.
за водата- ние не близваме. Пием само чай и сокове...

Кръц, [u]моля, ако ти е възможно[/u] да ми обясниш за кистичката на Цеци и имаше ли последици в поведението му и какво точно представлява, защото подозирам, че и Криско има нещо такова.

# 53
Eli, тя се вижда и с просто око.Точно на мястото на кучешкото зъбче, долу в дясно се е образувало твърдо топченце и не се пука.Не е зъб обаче.Дбс, беше споменала за такива кистички,че много мъчат дечицата.Голямо е колкото главичката на кърфица...
Зъбки още нямаме и подозирам, че скоро няма да има.Дано не излязат скоро - в 8 месец и идеално Mr. Green

# 54
Eli, тя се вижда и с просто око.Точно на мястото на кучешкото зъбче, долу в дясно се е образувало твърдо топченце и не се пука.Не е зъб обаче.Дбс, беше споменала за такива кистички,че много мъчат дечицата.Голямо е колкото главичката на кърфица...
Зъбки още нямаме и подозирам, че скоро няма да има.Дано не излязат скоро - в 8 месец и идеално Mr. Green
Благодаря ти, Кръци, но нашата не е на самия венец, а на небцето...Уфф, аз пък вече искам да му излизат зъбки на Криско, че от 2 месеца се тормози, а тия дни е направо непоносим и на мен вече ми писна да го виждам неразположен Sad

# 55
Исках да пиша, но нещо ми се скапа настроението...
Тази вечер преди баня забелязах, че на коремчето на Калоян, само вляво от пъпчето има зачервено. Загледах се по-добре и видях, че са много ситни пъпчици. Не вярвам да е претоплен, защото аз така го разхвърлям в това топло време, че чак се страхувам да не го разболея (все ме е страх да не се изпоти)  Embarassed

# 56
  • София
gudza и аир много неприятно с тези обриви, дано бързо да се махат.
sleepy, да не би да е от памперса? Понякога точно около памперса се появяват такива ситни пъпчици.

# 57
  • Варна
Здравейте  Hug
Честита половин годинка на всички бебоци! Да растат здравички и весели и много палави. Wink
AIR все едно разказваш за моето дете Hug Само дето той понякога смуче бибата
И за моето, и за моето Crazy Само че ние сме в другата крайност с водата - по 350 мл. на ден изпива. ooooh! Направо не знам как ще я караме, тя не признава никой освен мен, особено за приспиване. Thinking Другата седмица сме на сватба, трябва или да я вземем с нас, или да не ходим. Sad

КикиНики, страшна е снимката - много е сладка.  Heart Eyes Hug
Хера, и аз имам една снимка с бибата на детенце, ама ме е срам да я покажа. Embarassed Голяма съм идиотка на нея. Crazy
Аман вече от обриви и алергии. Close #Cussing out Дано бързо се оправят дечицата, че това е най-гадното нещо на света - да гледаш как детенцето ти се мъчи. Close

Най-сетне са оправили Snimka.bg. Ей сега ще кача малко снимки. Blush

# 58
  • София
Gudza, сега видях че малката Жаки има и температура, не знам да не би да е някаква шарка. Нашата кака изкара скарлатина през декември, при скарлатината са такива ситни червени пъпчици и започва с температура, а и болки в гърлото. Ама може и да не е, лекарката ви най добре ще каже. Но се надявам бързо да се оправите, ще стискаме палци.

# 59
  • Варна
Ето ни нас на 6 месеца .http://www.snimka.bg/album.php?album_id=117456&photo=71 Днес нещо ми е крив деня и снимките ми не се получиха . Утре надявам се да е по-розово настроението .
Лека и спокойна нощ на малки и големи  Hug newsm46

Общи условия

Активация на акаунт