Отговори
# 60
Здравейте и от нас Hug
КикиНики страхотни снимки Peace
Ние само по разходки ходим и почти нямам време за нищо
Започнах да се мъча да пробутвам картоф, тиква и морков, но за сега без успех, а и някои дни просто забравям Blush Мисля да се захващам вече сериозно.
Прочетох за срещата ама късно, нали все нямам време за форума напоследък. Малката иска все повече внимание, много мърда и се обръща от гръб по корем вече за секунда не мога да я оставя без надзор.
Ох вече толкова ми се спи, че не мога да си събера мислите, хайде лека от нас Hug

# 61
  • Някъде в Европа...
Здравейте отново!
Гудза, моят съвет е - веднага отивайте на доктор! Не чакай! Ние с такова чакане и доверяване само на педито я карахме 2 месеца на безсънни нощи и тормоз за детенцето, защото него го сърби. Ради си удряше главичката с ръчички, а ние си мислехме , че е от рахита така неспокоен... Cry. Имало е вечери съм му държала ръчичките, защото като ги мяташе се будеше, а то какво се оказа, детето просто го е сърбяло  Cry Cry Cry.

Сега да се отчетем - 7кг и 67 см. За 2 месеца сме наддали 600гр и 4 см.  (пропуснахме 1 месец) Сложихме хепатитната ваксина, плака доста..С урината доста се изложих Embarassed, двете колектор4ета бяха изтекли в памперса, та 1 час преди консултацията го държах 20 мин по пишона, даже сука голичък, е, не се изпишка и това е. друг път ме опикава цялата, ама днес... Та утре пак ще се пробвам. Педито посъветва да почвам със зеленчуците. Явно ще ги приготвям сама, защото не видях пюре само картоф, а нали сме с ограничения.... Ей как ми се иска да купувам, но....
Тая вечер като съблякохме Ради за баня видях пак гадните обривчета. Боже, дано не избият пак Cry. Аз съм на диета, той е на кърма и ябълка само, от вчера (преди тва беше само на круша, после круша с ябълка и днес само ябълка). Дано да е от ябълката и да изчезнат. Малко ме съмнява обаче, защото са на типичните места, по сгъвките на крачетата и едно петънце на гръбчето ( аи се появяват пак една седмица след като мазах една нощ с Елоком, точно като миналия път). Другата седмица отиваме на алерголог, ако не се махнат. И без това не знам какво да правя със захранването. ОФф, дано се махнат... Praynig Пак ще го оставя само на кърма няколко дни...
КикиНики, не мога да видя снимката, явно е хубава. Чакаме другата новина обаче  Wink.

Лека вечер, мили момичета!

# 62
  • София
Гудза, моят съвет е - веднага отивайте на доктор! Не чакай! Ние с такова чакане и доверяване само на педито я карахме 2 месеца на безсънни нощи и тормоз за детенцето, защото него го сърби. Ради си удряше главичката с ръчички, а ние си мислехме , че е от рахита така неспокоен... Cry. Имало е вечери съм му държала ръчичките, защото като ги мяташе се будеше, а то какво се оказа, детето просто го е сърбяло  Cry Cry Cry.
И при нас беше така. Съжалявам, че се доверих на ЛЛ, а не на интуицията си. Ох, Еър,незнам и при нас се появяват периодично обривчета. Само дебна какво съм яла, какво съм пила. А сега в Мездра свеки беше правила мекици и аз сънена отивам и си хапвам една. Посягайки към другата, Дани ми вика: "мамо, само тези пет са със сирене" Изстръпнах. Усетих, че е със сирене, но изобщо не вързах от умора #2gunfire. После си му гледах обривите и си плачех. Ама вече станало. Rage
Аман вече от обриви и алергии.  #2gunfire
Зъбки още нямаме и подозирам, че скоро няма да има.Дано не излязат скоро - в 8 месец и идеално Mr. Green
И при нас е така, само че не бързам и за 8 месец Wink.
Лека нощ, милички Hug smile3524

Последна редакция: пт, 13 апр 2007, 10:14 от Lovi

# 63
Добро утро и от нас  Simple Smile

Кръц щеше да се отчиташ след изследванията на Цеци. Всичко наред ли е?
Ели, да ти кажа за кистичките. Ема има две съвсем ситни ( по-малки от главичка на карфичка) такива на небцето близо до мъжеца. Педиатърката каза, че са физиологични и че ще се пукнат сами, както и че не й пречат. На много от бебенцата обаче им се появяват на венеца и изглеждат като пробило зъбче.
Гудза и Любопитка, дано да се окаже някакво леко неразположение.
Лови, нали знаеш, будното състояние трябва да е 24 часа Sunglasses
Да ви кажа, предполагах, че неразположенията на Ема не са от храна, а от погълнато влакно (от дрешка или плюшена играчка). Е.....вчера видях едно такова на памперса. Вероятно не е за първи път, но сега ще взема мерки!!! Много се надявам да се окаже, че съм права и да й се успокоят стомахчето и червата. Аз обаче ще си продължа диетата, така или иначе бях попрекалила с какаото.
Снимките от срещата станаха персонални, та ще ги пратя на народа пък, който иска да си ги публикува. Извинявам се за неволната грешка по отношение деня на срещата, но пък благодарение на нея уцелихме супер време (само дето рамото и ръката още са ми червени) Mr. Green Предложението за следващия път е да се съберем по-рано през деня, за да можем да се приберем преди работещите.
Отивам да си легна при Ема и ако може да си поспим още поне час.
Приятен ден на всички  Hug

# 64

Снимките от срещата станаха персонални, та ще ги пратя на народа пък, който иска да си ги публикува.

искам и аз да видя  newsm45 моля ви  smile3506

ха добро утро и от нас

Зъби нямаме и май скоро няма и да имаме  Crazy За захранването сме до никъде Confused само опитва- не мога да заместя хранене  Crossing Arms ooooh! Tired

Щях още нещо да пиша ама забравих  newsm78 

хайде черпя по едно кафе  food010, ей така за добро утро  Hug

# 65
  • Стара Загора
хайде черпя по едно кафе  food010, ей така за добро утро  Hug
Ха мерси за кафето  Hug
Добро утро и от нас  bowuu
Аз от снощи съм с мъж..т.е сержи си дойде изненадващо Mr. Green Ама преди това ми беше пратил едни....хмм...сексуален смс  Crazy тъй де...за 20ст семейството няма да разваляме Crossing Arms
Вчера Слави яде в 15,30 в градинката и като се прибрахме започна един кански рев...40 мин...и заспа гладен  Tired Сутринта стана чак в 06,30  Tired неял от 15,30 предния ден.
Днес баща му отиде до поделението и го чакам като се върне отиваме за подвижна кошара, че като тръгнем за Варна Славун ще го изнасяме в майкини Crazy
Снимки искам и аз  Crossing Arms

# 66
Добро ви утро и от нас Hug
И ние още нямаме зъб а и май скоро няма да има .
Аирче съжалявам за това което преживяваш/аз нали не съм много още в час с нещата /,ама я ми кажи какво точно ви е и какво общо има това с удрянето на Ради с ръчички по главичката .Забелязала съм че и Вилянка го прави но до сега не ме е притеснило , а може би е сигнал за нещо  newsm78
До после че отивам да хапна докато момата спи Mr. Green

# 67
Аз от снощи съм с мъж..т.е сержи си дойде изненадващо Mr. Green Ама преди това ми беше пратил едни....хмм...сексуален смс  Crazy тъй де...за 20ст семейството няма да разваляме Crossing Arms
 Joy Joy Joy Ха,честито !
Сашко един сериозен само се чуди какво да си навре в устата вчера даже поплака малко .Миличкото ми ,мъчат го тези зъбки гелчетата хич не помагат.
За захранването ние сме заместили вече с пюре и с каша и си хапнахме 2 пъти и местно .
dbs Кръц даде отчет всичко е наред с Цвети отменят и диетата даже ще си хапва наволя сладурчето.
Отивам да си допия кафето  Coffee

# 68
Цитат
dbs Кръц даде отчет всичко е наред с Цвети отменят и диетата даже ще си хапва наволя сладурчето.
Ами, да Thinking newsm78 сега като го прочетох се сетих, че така беше, ама аз явно като съм го чела съм спала, щом не съм и писала, пък явно не само съм спала, ами и съм забравила какво съм чела newsm78
Хера, каква кошара ще вземете, че и ние май ще взимаме, та да почнем да миткаме през почивните дни.
Зеле, к'во е това любопитство бре жена Mr. Green

# 69

Вчера Слави яде в 15,30 в градинката и като се прибрахме започна един кански рев...40 мин...и заспа гладен  Tired Сутринта стана чак в 06,30  Tired неял от 15,30 предния ден.

За СМС-то няма да коментирам  Mr. Green Това без да се събуди ли Славун  newsm78 щото ако е така завиждам, нищо че не е ял Crossing Arms

Аз друго щях да питам и вашите ли като станат сутрин са толкова гладни че чак започва един рев ако тръгнеш да и сменяш памперса  Confused значи това е в момента в които я извадиш от леглото, ако си е в леглото може и половин час да си лежи, без да гъкне  ooooh!

п.с. Лобопитна съм пък  Crossing Arms пък вие какво се криете кат партизани  Mr. Green

# 70
  • Стара Загора
Хера, каква кошара ще вземете, че и ние май ще взимаме, та да почнем да миткаме през почивните дни.
Ще вземаме с едно ниво...кошара

# 71
  • Стара Загора
Това без да се събуди ли Славун  newsm78 щото ако е така завиждам, нищо че не е ял Crossing Arms
Без да се събуди  Crazy
Иначе като го взема сутрин спокойно сменям пампата без да реве.

# 72

То по принцип от второ няма да има нужда съвсем скоро  Peace Аз друго да предложа ама не знам как сте в Ст. Загора от към такива магазина във Варна има 3 оказиона за бебешки неща, тип легла столчета за кола и т.н. водят се втора употреба и от там майка ми мисля че 70 лева купи същата само че и с второ ниво   Peace Туй само предложение  Hug и нали днес не съм на работа та си личи  Twisted Evil

# 73
  • Стара Загора

То по принцип от второ няма да има нужда съвсем скоро  Peace Аз друго да предложа ама не знам как сте в Ст. Загора от към такива магазина във Варна има 3 оказиона за бебешки неща, тип легла столчета за кола и т.н. водят се втора употреба и от там майка ми мисля че 70 лева купи същата само че и с второ ниво   Peace Туй само предложение  Hug и нали днес не съм на работа та си личи  Twisted Evil
Ако говориш за ТСМ-те..обиколила съм ги ама нъцки  Twisted Evil
А за второто ниво няма нужда защото на сегашната му кошара първото и второто ниво има разлика само четири пръста...така, че той пак спи на ниско ниво Wink

# 74
  • Откъм Варната
...и нали днес не съм на работа та си личи  Twisted Evil

Ми като не си на работа айде в морската, мятай се на аутобуса, ако си без кола

...че като тръгнем за Варна Славун ще го изнасяме в майкини Crazy...

Туй ко значи че без него ще идвате така ли  Naughty Crossing Arms

Кики Ники пак си със снимка на деня  Hug

Общи условия

Активация на акаунт