Отговори
# 75
  • София
Здравейте,
Леля Зеля, и ние сме така. Така плаче и вечер, докато я обличам след баня, целия блок разбира че е гладна. Между другото, така ви завиждам за морето и морската градина .....
Вашите бебчета слагате ли ги да седят, защото Анна-Мария още не може. Като я сложа да седи се навежда много напред и започва да си пипа и дърпа чорапите. И не смея да я държа така да не си натоварва гръбчето. 

# 76
  • Стара Загора
Туй ко значи че без него ще идвате така ли  Naughty Crossing Arms
Без него ще сме сега...даже и ревах ама просто на него няма да му е удобно...сватба два дена.

# 77
Зеле, Ема също се сърди и първо храня и после като я подържа изправена малко сменям пампата иначе ще събудим татко й Crazy
Хера, това 120/60 или 140/70 е?

Такъв оказион е имало и тук и аз ходих докато още бях бременна, пък те му хлопнали кепенците Simple Smile

# 78
Добро утрооо Party

ей това ме изкефи мен
Аз от снощи съм с мъж..т.е сержи си дойде изненадващо Mr. Green

Изненадващо....хм....искал е да те спипа в неприлична стойка, с някой млад старозагорец...ама нааа, Хера си е честна и вярнааа Mr. Green Mr. Green Hug
И аз съм любопитна за снимки Blush Ние като излизаме русенки се снимаме и пращаме, пък вие...софиянки... Crossing Arms
Шегувам се, който иска да пуска, пък ние си чакаме Mr. Green

КикиНики, много се радвам за екскурзията..че се забавлявате. Изглеждаш страхотно на снимките - отслабнала си бая, усмихната,лъчезарна Heart Eyes Hug  Теди, сигурно ще се ядосва, че не си й се обадила.Те нали са във Виена, на драго сърце е щяла да се срещнес теб Wink

Съчувствам на всички майчета ,чиито бебчета  се мъчат с обриви.Дано бързо ги израстят и да няма повече проблеми Praynig

Друго засега няма.Днес пак ще е хубаво и ние пак ще излизаме.Цеци вече има тен - муцунката му е почерняла, а вечер като го къпем, се забелязва много смешна разлика между пръстите на ръчичката и тялото.Все едно са мръсни, а те са почерняли от слънцето Grinning Взех му крем на Авен, за бебета 40 фактор, 125мл. за 24лв. Да знаете,че е много хубав и не е чак толкова скъп,понеже  е голям Sunglasses

Лек ден на всички  bouquet

# 79

Днес точно имам културно масово мероприятие, забавлавай братовчетка, докато  е във Варна  ooooh! и у наше село времето не става в центъра за не би да пече и да няма вятър  newsm78 /докато го напиша и пекна слънце, ама има облаци /

По повод Славун, нали кръстници ще стават кои ще пиянства, вместо тях  Crazy освен на смени ние да го гледаме  Grinning което не е лоша идея Mr. Green

# 80
  • Откъм Варната
....освен на смени ние да го гледаме  Grinning което не е лоша идея Mr. Green....

Мина ми през акъла, ама ние още сме в дядовата ръкавичка, ама като се замисля ще го сместим нейде Mr. Green

пък времето малко е безслънчево ама става за разходка, а на центъра незнам как е, аз съм до Хеи  Mr. Green /сега пекна

# 81
Здравейте момичета Hug
Викам си хайде и ние да се отчетем в новата темичка.Снощи докато ви изчета и нашия тати се прибра от работа,затова не можах да се включа.А пък най-спокойно ми е вечер като заспят децата.
Жорето става все по-палав и игрив вече не иска да стои в люлката или в кошарата.Обича да е в компания и търси внимание.Зъбките много го мъчат сега пробива второто.Очаквам до ден два да го видя и малко да се успокои.
Еър и ние сме с някаква алергия.Лошото е ,че не разбрахме от какво.Беше само на кърма и плодови пюрета.Нищо ново не бях давала нито пък аз да съм яла нещо различно.За ден се получи плътен обрив от памперса до вратлето и се наложи да ни правят урбазон.Сега захранвам с голям страх.За всяко нещо което посегна да хапна се замислям.
Миринда за сватбата по-добре я вземете ако цял ден ще се тревожиш.А пък е хубаво да свиква и с други хора освен с теб,защото колкото растат по-трудно става.Дъщеря ми беше така.На две годинки за първи път остана да спи в баба си.Колко пъти съм искала да я оставя да отидем някъде или просто да си почина,обаче като знам какъв рев следва и не смеех.Сега Жорката започнах да го оставям още като беше на няколко дни и нямам проблем.Пожелавам ви приятно изкарване,ако отидете.
Да ви питам при вас май няма проблем с ваксините.Тук във Варна вече втори месец няма и личната вчера каза,че май скоро няма да има.Еър вече са сложили противохепатитната,а ние още имаме за правене дтк и полио.Тревожа се,че много изоставаме.
Ами това е засега желая на всички весел петък 13. Simple Smile

# 82
  • София
danito78   за ваксините дтк и полио, знам че може да има интервал до 60дни между поставянията. А на нас ни предстои противохепатитната, която се прави на 6месеца.

# 83
Данито, тая работа с урбазона ми се струва много сериозна. Наложително ли беше? Педиатърката на Ема каза, че алергия може да се прояви веднга, след ден или след месец. Помисли има ли някакъв алерген, от който ти системно да си похапваш.

# 84
  • Варна
Аз друго да предложа ама не знам как сте в Ст. Загора от към такива магазина във Варна има 3 оказиона за бебешки неща, тип легла столчета за кола и т.н. водят се втора употреба и от там майка ми мисля че 70 лева купи същата само че и с второ ниво 
Зелче , аз също аи търся.Знам само един - оказион Саша , но там нямаше . Къде са другите?
За белите неща в устата - такива кистички Митето имаше на небцето , изобщо не съм им обръщала внимание и сега ги няма.Явно си изчезват.

# 85
Мина ми през акъла, ама ние още сме в дядовата ръкавичка, ама като се замисля ще го сместим нейде Mr. Green

По повода, аз пък съм точно за две бебета Wink, едното в кошарата ,другото в люлката, имам две колички Twisted Evil вече зимна и лятна, стол за хранене стол за кола и кошница за кола, сестра ми си разчисти къщата а моята заприлича на склад, така че Хиреч давай го момъка у нас  Hug

Херка, няма да се даваш, първият път в които я оставих ми беше едно чоглаво/не знам дали така се пише тази дума/ цяла вечер , отделно че на баща и телефона звъни сутринта и аз скачам да го изключа да не събудим детето, по едно време се сепнах то дете нямаше  Crazy Всичко ще е наред и за Славун смяна на обстановката при баба и дядо, ще бъде глезен  Peace

Дани 78- ние сме правили само една хепатитна/мисля че беше/ и една полио, уж сега на 16 ще ни правят пак полио, ако не ни мине котка път  Peace

# 86
Здравейте момичета Hug
При нас положението е на добре,обрива по изчезна.До колкото успях да изчета в форума,май си изкарахме първата шарка.Тя се води 5 болест и се хваща от 6 месечна възраст до годинка и три месеца,не е заразна ама имунната система пада много.Синтомите които четох за нея,са същите като при нас.Но слава бого всичко премина. Hug

# 87
Привет от нас! Аиде и ние да се запишем в новата темичка. Ние от вчера се борим с въвеждането на месно пюре от пиле.Вчера и го правих аз но днес съм и купила на Ганчев дано и хареса...  Да ви се хвалнем и че съм и купила страхотно обувко-пантофки мноого им се кефя.А днес или утре може да отида до НДК ,защото има произведено в БГ,та и от там може да имаме ощеее придобивки. Лек ден от нас! Heart Eyes

# 88
  • София
Кой предлагаше кафенце #Puppy dog. Нещо напоследък съм толкова изморена, че не мога да гледам. И бебо стана много палав и не мога да го оставя хич и работата стана повече. Стоки, поръчки едно поръчаш- друго дойде, сортиране, ревизии, бебе си иска своето. Вече ми иде да се #2gunfire. На всичкото отгоре ще трябва да правя пластика на шевовете. Все още ме болят и видимо има набор, който при опъване сякаш отново се разкъсва. Мислех, че ще мине с времето, но шест месеца чакане не е малко. Толкова ме е страх, че незнам.
За ваксините: на нас са ни слагали само хепатитната и колкото и да не ми се искаше ще слагаме от обикновената. Всички други имали коклюшна компонента и за нас не ставали.
Аир, при вас какво казват за ваксините?
Понеже се съмнявам, че реагира на Фризопепа, някой правил ли е каша, но вместо с мляко с вода?  Благодаря предварително за отговорите  bouquet.
Отиваме навън, че ме стяга шапката нещо muhi

# 89
Dbs личната не знаеше какво да изпише и ни прати при педиатър специалист(досега си мислех,че личната е педиатър или поне така пише на вратата и).Нямаше направление за алерголог.И тя реши,че обрива е голям и расте бързо та затова.На голямата ми дъщеря се е налагало няколко пъти да се прави урбазон и знам,че е вреден ама какво да правя.
Аман от тези алергии Sad
danito78   за ваксините дтк и полио, знам че може да има интервал до 60дни между поставянията. А на нас ни предстои противохепатитната, която се прави на 6месеца.
ами то ние май ще ги минем тези 60дни и после какво?

Общи условия

Активация на акаунт