Мисля да се захващам вече сериозно.
. Имало е вечери съм му държала ръчичките, защото като ги мяташе се будеше, а то какво се оказа, детето просто го е сърбяло
.
. Аз съм на диета, той е на кърма и ябълка само, от вчера (преди тва беше само на круша, после круша с ябълка и днес само ябълка). Дано да е от ябълката и да изчезнат. Малко ме съмнява обаче, защото са на типичните места, по сгъвките на крачетата и едно петънце на гръбчето ( аи се появяват пак една седмица след като мазах една нощ с Елоком, точно като миналия път). Другата седмица отиваме на алерголог, ако не се махнат. И без това не знам какво да правя със захранването. ОФф, дано се махнат...
Пак ще го оставя само на кърма няколко дни...
.
. Имало е вечери съм му държала ръчичките, защото като ги мяташе се будеше, а то какво се оказа, детето просто го е сърбяло
.
. После си му гледах обривите и си плачех. Ама вече станало. 

.

моля ви 
За захранването сме до никъде

, ей така за добро утро
, ей така за добро утро 

тъй де...за 20ст семейството няма да разваляме 
Сутринта стана чак в 06,30
неял от 15,30 предния ден.

тъй де...за 20ст семейството няма да разваляме 
Ха,честито !
сега като го прочетох се сетих, че така беше, ама аз явно като съм го чела съм спала, щом не съм и писала, пък явно не само съм спала, ами и съм забравила какво съм чела 
Сутринта стана чак в 06,30
неял от 15,30 предния ден.
щото ако е така завиждам, нищо че не е ял 

пък вие какво се криете кат партизани
щото ако е така завиждам, нищо че не е ял 

Аз друго да предложа ама не знам как сте в Ст. Загора от към такива магазина във Варна има 3 оказиона за бебешки неща, тип легла столчета за кола и т.н. водят се втора употреба и от там майка ми мисля че 70 лева купи същата само че и с второ ниво
Туй само предложение
и нали днес не съм на работа та си личи
Аз друго да предложа ама не знам как сте в Ст. Загора от към такива магазина във Варна има 3 оказиона за бебешки неща, тип легла столчета за кола и т.н. водят се втора употреба и от там майка ми мисля че 70 лева купи същата само че и с второ ниво
Туй само предложение
и нали днес не съм на работа та си личи
...

Препоръчани теми