. Ние стягаме багажа, защото ще ходим при моите родители към Варненско. Когато се върнем ще се отчетем как е минало гостито.
....)
Имаме си и любима играчка-плюшено хъркащо мече джобен формат. Нарича се "гррр" (р-то с тремоло
)

Аз я чакам да се събуди и да ходим на разходка, а тя се размрънка, яде и пак заспа. 
Кашата ни е ориз и рожкови (нямам престава какво е това) на Нестле - безмлечна, безглутенова.
Спим си заедно на леглото - тя, разперила ръце, разположена по средата, а аз - свита в ъгъла, да не й преча.
Надявам се поне за игра да я ползваме, като почне да седи стабилно.
Ема от няколко дни ака едни "барабонки" и то с голям зор.
И Дуфалак пие и пак нищо... 

както и да е важното е че всичко е вече зад гърба ми поне за сега. 

От днес май ще започвам с кашата и после пюретата, тя педиатърката каза да съм бързала да замествам яденета, първо едно, после друго, да съм намаляла млякото, аз лично не съм съгласна, ще действам според както смятам за правилно. Малко ме е яд що не се научих да кърмя а все си цедя мляко, ама нищо. Ако кърмех сигурно щях да откарам до над годинка, ама сега като гледам, то мляко има да цедя над година... Ще видим. Според зависи ще действам.

И попарка ще има... ама като навърши 7 месеца, така съм решила 

. Споделих с педито за това, че гърдата ми е всичко за Ради и не може от шише да пие и тя ми каза, че е нормално, въобще да не съм го учела от шише, едва ли щял да се научи - направо на чашка. И биба нямало да просмучи
, обаче щяло да ми е много трудно да го махам от гърдата и като говорихме за заместване на хранене, тя вика, че е почти сигурна, че и след зел.пюре ще иска да си суче, просто защото ще му липсва мама.
. За праха - на нас ни казаха много малко да слагам - 1/2 даже 1/3 от това, което съм слагала досега. Скорошно оздравяване на Калоян 
За новите храни - на мен ми казаха, докато има обриви, никакви нови храни.
.
Нали още от раждането ги мием, перем с едно и също....Много ми е чудно... 

Ние ще се къпем,мием, забелваме,храним 

Ако не сложа поне една мерителна лъжичка мляко, не близва кашата.
Къде да търся?
Препоръчани теми