"Далечен град" - в очакване на ВТОРИ 🎥сезон🎥

• 22 322
  • 256
  •   3
Отговори
# 240
.

Рейтинга се качва с не-малко .Боран ще живее.

# 241
На мен ми хареса епизода…Всички очаквахме Мерием,а то Боран се появи…Включително и Алия 😅…Художествена измислица е,но това си е сериал и актьорската игра си беше на ниво…Даже сега ми е интересно как ще се развият отношенията между Джихан и Алия…
Защо пък Боран да не оцелял и да е заблудил всички?…Да не е дал указания на приближени какво да правят,ако се случат определени ситуации?..Това само говори,че е бил умен и решителен…Достоен мъж за Алия..
Артър Конан Дойл казва приблизително,че е сериозна грешка човек да създава теории без да има достатъчно информация..Неусетно той започва да извърта фактите, така че да отговарят на теориите, а не теориите, за да отговарят на фактите.
Актьорската игра ме вълнува мен и ако успяват да ме държат в напрежение съм доволна😃

# 242
# 243
Вие снощи нали чухте в епизода, че Боран и тоя, който го гледа се били запознали в България 😆🤪 след като Боран бил избягал от Турция

# 244
Интересно, защо грижещият се за Боран определи състоянието му като "вегетативно"? Thinking

Цитат
Кома – пациентите са в безсъзнание и не може да се осъществи комуникация с тях
    Вегетативно състояние – при това състояние пациентите са будни, но е загубено състоянието на осъзнатост.
    https://www.arsmedica.bg/aktualno/kakvo-predstavlyava-vegetativnoto-sastoyanie

# 245
Снощи изгледах епизода. Хареса ми. Джихан се раздаде наистина много. Ама толкова не могат да пазят тайна тези хора. 🤣 Алия беше малко комична в последната сцена, не й се получи добре та чак се захилих. Иначе ми хареса епизода. Те цяла година не споменаваха Боран, сега като се разбра, че е жив, голямо жалене. Четох, че щял да се събуди, да каже някакви неща и да умре. Да видим.

# 246
За мен тази история с Боран е възможно най-изтърканата, която можеха да съчинят. Може би за да даде индулгенция на Алия за новата и връзка, като покаже, че съпругът и е бил негодник? Ако обаче сте загубили близък, когото сте получили в оловен ковчег- винаги ти остава едно мувство, че той може да е някъде там и го сънуваш с десетилетия...

# 247
И аз си мислих, че трябва да намерят някаква нелицеприятна причина, за да оправдаят скалъпената история с Боран, но от друга страна той има дете, трябва ли това дете заради сценарий да има баща, вид негодник, престъпник /ако са наркотици, друга контрабанда/. Даже на шега ми дойде идеята да не го изкарат някакъв сътрудник на съответни служби, помагащ им, за да запазят някакъв ореол.... Тъпо решение с Боран, за мен. А и Алия с нейното поведение на "майка-закрилница" - беше ми смешно как настояваше на Джихан да й сподели, да обсъдят проблемите, как изведнъж започна да "страда", че не го е чула за известно време.... От много сдържаност, изведнъж това отношение - не ми "върви" плавно това, малко като "кръпка" ми стои.

# 248
Аз не виждам скоро време Боран да го убият. Сценариската явно чака да види реакцията за да види дали ще го оставя Боран още. 😁

# 249
Ако се зациклят на тази претоплена супа Боран мисля, че ще загубят интереса- или Еджмел ще дойда вече да отвлича не просто внука си, а сина си? Негативно ме провокира тази тема. Има нещо нечистоплътно в такова "състезание" между братя. Гнусяхме се от връзките на първи братовчеди- докараха ни до многомъжство на Алия... Да си вдига тя чуковете от тази подвижна лудниця и в Канада.

# 250
Ами наистина могат да го задържат Боран за по-дълго време без все още да се събужда. Така Джихан ще продължи да гледа тъжно, Алия ще иска да стане "душеприказчик" на него. И по останалите сюжетни линии какво ще се случи - емоции между братовчедите, Кая, бебето на Зарин, Демир, който в този сезон все още не ми е интересен, Садакат си я знаем с монолозите й. Скучно. Може пък сега, докато любовта на Джихан и Алия не е консумирана /то като стане това, какво още да гледаме в сериала/, да се появи Мерием, така "консумацията" ще се отложи във времето и може да има повече интрига и емоции покрай това.

Да не забравяме, че вече започна нов сериал с подобно звучене /"Халеф"/, до седмица сериал на Енгин, пак с някаква такава насоченост, така че любителите на този тип истории могат да се пренасочат към тях.

# 251
Бавен и тежък епизод.
Очаквам Доран да се събуди и да е здрав.
Тогава ще започне интересната борба за любовта на Аля и Джихан.

И аз искам да се събуди Боран, много го харесвам. Не съм против любовта на Джихал , но ако няма драма няма да е интересно.

# 252
А обърнахте ли внимание на физиономията на Джихан, когато Алия в търсене на отговори, спомена Мерием? Blush

# 253
Не би трябвало да оставят Боран жив, това ще бъде много голяма травма за детето.

# 254
..."Защо решиха да "възкресят" Боран.
Абсолютно ненужна промяна на сюжета, която не предвещава да донесе нищо добро на никому.
Алья вече не го обича, разбира се, ако го е обичала въобще.
Дениз ще се разтрои, ще се чуди кого да нарича татко.
Много жалко за Джихан - той е толкона нещастен, разкъсан на парчета, изгубен, че дори не може да се зарадва, че брат му е жив. А и на какво толкова да се зарадва? Неизвестно е колко време още ще "вегетира" Боран - може би месец, може би година, може би 10 години..., а Джихан с Алья ще го гледат и не само ще го гледат, а и ще изгарят от угризения на съвестта си...
И за какво е всичко това..."
Ясно ни беше, че цял сезон със щастливи и влюбени Джихан, Алья и Дениз няма да получим, но все пак...
Интересно ми е дали докторът на Боран няма да бъде ново предизвикателство за Джихан и ревността му да тушира угризенията на съвестта му? Артистът е известен, има солидни роли, едва ли е за едни три реплики...

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 15:27 от Gugutka52

Общи условия

Активация на акаунт