"Далечен град" - в очакване на ВТОРИ 🎥сезон🎥

• 23 007
  • 263
  •   7
Отговори
# 30
Благодаря за темата!

# 31
Малииии умирВам за тези двамата 😁! Колкото и да ми е дървен Джихан, толкова тя е сладка и разтапя - страхотни! Това, което много ми харесва между тях са диалозите и, че са открити един към друг, дори когато се караха. А ако сега са само в подкрепа и се гледат така лелеее, ще убият мама само с присъствието си един до друг. Много смело признание на Алия, че се е влюбила още като го е видяла, без да го съзнава тогава - 5 секунди а?😂
Чакам го с нетърпение и вярвам, че отново ще са вълнуващи епизодите!

# 32
# 33
Тя напуска, но радостта няма да е дълга. Grinning

# 34
  • София
Днес рожден ден има Кузей ❤️❤️❤️. Да е честит, здрав и все така да ни радва с лъчезарната си усмивка.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 10:27 от titinabg

# 35
Да е жив и здрав. Много порасна той за едно лято.

# 36
  • София
Мине напуска  сериала

Скрит текст:
Ъхъъъм, но идва Мерием.Smirk

# 37
  • София
Не мисля, че появата на Мерием ще се отрази по някакъв начин на историята. Ако се появи, то ще е само, за да завърши тази сюжетна линия. Тек ашк вече не е тя. Последният фраг направо беше бомба точно в нейната градина. Simple Smile

# 38
Аз не мисля че ще оставят да си живеят семейния си живот Джихан и Алия цял сезон. Това ще е твърде логично, но Мерием ще дойде сигурно след като Минка си тръгне и за мен може да остане до края на сезона. Алия може и сега да е любовта на живота на Джихан, но едва ли ако се появи Мерием той няма да се промени и да си припомни стари спомени с нея. Отделно може нейната поява Садо да я използва, нищо че в момента тя разбира че Алия е в сърцето на сина й. Трябва драма иначе става скучно.

# 39
Драмата ще я има, защото остава главният враг на семейството, остава сблъсъкът между различните поколения. А ако вземе да се появи по някакви причини и Боран, драмата ще стане и психологическа, и тя ще е много по-драматична, отколкото появата на някаква бивша тръпка на Джихан.

# 40
https://www.facebook.com/share/v/1CsxLxf3NB/?mibextid=wwXIfr
Това не знам дали е качено тук, сега го видях.

# 41
# 42
Да, на второ гледане я видях. 😁

# 43

Чудесна тема, Ани! Благодаря, че направи къщичка на всички, които коментират сериала.
Точно навреме, нямам търпение да дойде 15ти! 
Според вас подвеждащ ли е фрага за това с гроба на Боран и възможно ли е наистина сценаристите да са толкова недалновидни, за да решат да го съживят?
Според мен, поне така се надявам, е кьор-фишек, поредната интрига с цел да разклати крехките новоразцъфнали отношения между Джихан и Алия.
Не съм гледала повече от 1 епизод на Al Hayba, там възкръсва ли еквивалентът на Боран?

# 44
  • София
https://youtu.be/CVpi3_WmLnY?si=NWMzpGknQAkHSBM
Има ли фенове на двойката КайЗер? Официалният канал на сериала публикува видео само с техни моменти. Има и овтоматичен превод на почти осем часовото видео. Simple SmileДали предстои да видим бурно развитие на тази двойка? Ще видим.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 10:15 от titinabg

Общи условия

Активация на акаунт