"Далечен град" - в очакване на ВТОРИ 🎥сезон🎥

• 22 893
  • 263
  •   5
Отговори
# 45
Дали има подобно видео и с Джихан и Алиья?

# 46
Здравейте! И аз се включвам с кадри от заснемането на плаката за втори сезон.

# 47
Заснемане на плакати за втори сезон на „Далечен град“ - Зад кулисите

# 48
Кузейчо голямо момче е вече

# 49
Надявам се от 15 .09 ДГ  да оглави класацията за най-коментираните сериали

# 50
ще е трудно защото всички се завръщат другата седмица. Сърцебиене при положение че беше първи епизод и е първи за миналата седмица е набрала инерция, трудно ще е за ДГ поне за първия епизод.

# 51
  • София
ще е трудно защото всички се завръщат другата седмица. Сърцебиене при положение че беше първи епизод и е първи за миналата седмица е набрала инерция, трудно ще е за ДГ поне за първия епизод.
О, не се знае! Доста чакан епизод е първият от сезон 2.

# 52
Може би, но Сърцебиене е нов сериал, ДГ си има своята голяма аудитория, фраговете за него изглеждат много добре. За мое съжаление, при излъчването на новия епизод няма да съм тук, но се надявам в следващите дни да изгледам Сърцебие и за себе си /макар че 1 епизод никога не е достатъчен/ да преценя дали между 2-та сериала може да има сериозна конкуренция. От друга страна, на "опашката" са 'нам си колко още нови сериала, ще бъде трудна битка.

# 53
О, не се знае! Доста чакан епизод е първият от сезон 2.

ако не тръгнат с 12 оценка аз ще съм шокирана. Grinning

Може би, но Сърцебиене е нов сериал, ДГ си има своята голяма аудитория, фраговете за него изглеждат много добре. За мое съжаление, при излъчването на новия епизод няма да съм тук, но се надявам в следващите дни да изгледам Сърцебие и за себе си /макар че 1 епизод никога не е достатъчен/ да преценя дали между 2-та сериала може да има сериозна конкуренция. От друга страна, на "опашката" са 'нам си колко още нови сериала, ще бъде трудна битка.

Така е , всички чакат ДГ, но аз не търгвам с големи очаквания, защото винаги си патя.
Мога да ти гарантирам че Сърцебиене на първо четене е със страхотно начало от новите засега(реално той и още един Grinning), реално жените направиха първия епизод толкова интересен.
Но в този сайт реално слагат и ботове и т.н така че цифрите може да са леко измамни. adba е по надежден там са чисти туитове.

# 54
  • София
Дали има подобно видео и с Джихан и Алиья?

За сега няма, но пък с тях има много откъси из нета. Simple Smile

# 55
Хубаво е ,че често се смеят дори да е  зад кадър

# 56
Раздялата с Мине.  
Скрит текст:
погребението
Сцената е снимана на летището. Тялото заминава за Истанбул.

# 57
Тяло ли?! Rolling Eyes
Самоубита ли е Мине?

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 13:37 от Katya_I

# 58
При положение че се опитва да убие Алия с кола е възможно все пак се блъска в стена.

# 59
Тяло ли?! Rolling Eyes
Самоубихме ли я Мине?

Май да. Актрисата напусна сериала. В един от трейлърите за втори сезон, искаше да прегази Алия с колата, и май сама се удари в стената на конака. Даже гледах клип , че първо иска да я намушка Алия с нож, и после я гони с колата.

Общи условия

Активация на акаунт