💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 62 451
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 1 020
Не понасям липсата на справедливост, а това предаване лъха на това. На Йордан можеха да му дадат и още 100 кг отгоре, въпреки че Гордито тежи почти колкото него. И за какво беше цялата олелия, че я избраха, все някой трябваше да бъде.
Направи ми впечатление като ги бяха събрали да си теглят късмета от сандъците колко нагло е русото същество. Вика на Йордан, че той е виновен да са на брега. Нима тя не помни собственото си представяне, най-много точно тя забави отбора.

# 1 021
Ама тази Гордиенко за каква се е взела. Ако останели само с две жени в племето, как щели само да гладуват. Не са те с Мартина най-силните, и без тях може. Егати самочувствието. Иначе не мога да приема, че не е нагласено и двете джукеси да останат в играта, не знам как, но не може и двете да имах такъв късмет Flushed

# 1 022
И този сезон ще зарежа май Grinning
Нововъведението със сандъците и за мен е глупаво, нечувано и невиждано, номинираните вече ще са не двама, а трима, ама ние после пак двама ще си спасим със сандъците. Вие си номинирайте иначе, няма драма. Отиването на блатото, отнемането на глас, невъзможността да си капитан, всичко ми е булшит. Единственото добро, щеше да е да имаш възможност изобщо да не играеш сандък, а директно на битка, но май не чух такава опция.
За момент се зарадвах, че на Калин му се падна смяна и той- Гордиенко... Алекс с 15кг жилетка дали нямаше да си иде направо вкъщи. Беше си най- удачния избор, провали се като капитан, провали се вчера, да се беше предложил сам би ми се издигнал малко в очите, 'ма къде толкова кураж. Я да си почива най- добре. Глупаво постъпи Калин, дано мисли повече занапред.
Играта не исках да я гледам дори, какво изравняване на сили беше тази глупава и неудобна жилетка в компоненти за баланс или минаване на стълба на ръце? Ми да им слагат всеки път на мъжете тогава по една жилетка на игрите, какво значение има елиминация ли ще е или отборна битка. Варелите да са му по- тежки окау, другото беше гавра и нечестност. И аз съм жена, но това не беше компенсация за дамите, а чисто потапяне за Йордан. Чудо, че издържа. На изометрия да слагат по- голямо стъпало за мъжете тогава, да компенсират по- малките крака на жените примерно.
Мартина "искам наказание, усука ми се въжето". Еми размотай го. Да не го е усукал някой друг. Уатевър, супер разочароващо.
Браво на Данчо, че въпреки всичко удържа, дано има късмет да се върне. И поздравления, че изпрати Георги в отбора. Ще ми е кеф да го гледам повече. Трите грации, Тянко, Алекс и Гери грейнаха все едно някой им даде еднопосочен билет за резиденцията Grinning Сигурно не са разбрали, че никой не желае да ги носи на гърба си и наличието на силен играч, не прави тях самите по- силни. Искрено се надявам скоро да си ходят вкъщи, на сухо, на топло и най- вече да съм спокойна, че са нахранени, току- виж и за мъжете останала храна тогава Simple Smile

# 1 023
  • София
Руската ролетка с ковчежетата ми харесва. Може да обърка стратегията и на най-силната коалиция и да разбърка картите сериозно. Вече не е достатъчно да са коалиция от петима и да гонят другите един по един.
Ей изядоха го Калин, ми предпочита да се оправят някак в единоборствата, отколкото да рискува мъж, нормално.
Гордиенко и Симона млади момичета, защо са толкова нацупени винаги..
А това с жилетките за тежест е абсурдно, за какво трябва нещо да се изравнява, нали жените са влезли да покажат, че могат да се справят наравно с мъжете. Ми да покажат де, без предимства.

# 1 024
Те кифлите че мрънкат мрънкат ама и форумът не им отстъпва много. Все правилата неправилни, все някой тенденциозно "сготвен". Ами трите дето най-заслужаваха се спасиха, все някой щеше да бъде "сготвен". И Мартина не беше най-слабата ама отпадна. И в мрънкането на Симона има много логика - изборър на Калин беше чисто егоистичен и без никаква мисъл за отбор - знаейки че изпраща 2 жени срещу мъж имаше голяма вероятност и двете да не се върнат при което оставаше тя и кукловодката- котва която със сигурност трябваше да минава трасетата или да се отказва след като е загубила порядъчно време и Симона да минава 3-4  пъти което почти сигурно обричаше племето на плаж и нови елиминации.  Харесвах Алекс в началото но след вчерашния отказ и загуба на знамето най-малкото което можеше да направи беше да се самопредложи

# 1 025
Странно държание на повечето, искат обяснения и се сърдят. Нали сте отишли за игри, а, когато ви изпратят, сте обидени. Ако си уверен в качествата си, какъв е проблема? Вярно че винаги може да се обърка нещо, но как ще се покажеш - като се криеш зад другите ли? И това всеки сезон, но в този отрано започна мрънкането, както и стратегиите.

# 1 026
  • София
Иначе не мога да приема, че не е нагласено и двете джукеси да останат в играта, не знам как, но не може и двете да имах такъв късмет Flushed
Напълно "случайно" и двата сандъка със спасението бяха двата най-вляво (от гледната точка на зрителя) и още по-късметлийски бяха точно двата най-близки до двете кифли по начина по който ги бяха подредили (също на абсолютно случаен принцип) JoyJoyJoy
Тук изобщо не може да се търси каквато и да е била конспирация, защото най-неочакваната реакция на всеки в такава ситуация е да избере най-близкото до него място. А после това едната уж да избере другата кутия, па да се отметне в последния момент също няма никакъв шанс да й е било подсказано зад кадър JoyJoyJoy

Изобщо с тези нови правила направо улучиха в десетката. Гледахме вече Сделка или не, другата седмица очакваме да си раздават рози (защо иначе са вкарали тези девойки с НУЛА корекции), а по-нататък може да получат мисии в Биг Брадър и накрая всеки да ни попее или да ни лъже (ако забравям някой допълнете). А коалициите с предатели вече си ги имаме, така че и това са покрили в норматива Joy

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 23:58 от dido2k

# 1 027
Един мастършеф, да си направят в резиденцията. Пекин вече почна с баницата Joy

# 1 028
А не, хелс кичън по-добре, че да има драма. 😂
Един мастършеф, да си направят в резиденцията. Пекин вече почна с баницата Joy

# 1 029
    "В тоя случай ако ме бяхте загубили, не знам какво щяхте да правите" Joy ох тези Ръждавейката и Гордиенко, не знам коя е по-неприятна. Да, има игри, при които жените имат предимство, ама не са толкова много.

# 1 030
    Оф , накуп днес изгледах всички епизоди. Нямам нерви за тази вечер , само ми кажете , тръгват ли си Данчо или Ерен (сладурчето от мангата) .Ако ми отпадне един от любимците по тъп начин , май ще ми писне

# 1 031
    • София
    Калин се спаси и нахендри Гордиенко да отиде на елиминация, заради някакви нагласени кутии. Йордан обаче беше сготвен и загробен на блатото.

# 1 032
    И аз не разбирам защо е това изравняване - нали женорята опищяха орталъка, че искат да се бият наравно с мъжете и да докажат как ще ги смачкат.
    Много тъпо.

# 1 033
    До тук , топ неприятни - др. Нервоизпъвач , Тянко , Неръждавейката.,Алекс,Гордиенко , двете кифли
    Най -симпатични - Дино , Данчо(наивен но добронамерен) , Калин(ей веднъж мъж по мой вкус) , Деси с пресата , Наталито (лудичка но душанка), Ветеринарката и Пекин

# 1 034
    Това с тези сандъци е поредната измишльотина да се замажат очите на зрителя,че уж се стремят от продукцията да прекъснат практиката да се оформят коалиций. Само дето то такива вече може и да няма голям смисъл да се правят,ама като си има сценарий и всеки е нареден до къде ще стигне е даже по зле!!!

Общи условия

Активация на акаунт