💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 87 090
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 15
А то всеки сезон е "различно" и най-великия. Измислиха изолатор, сега ще ни лъзнат някакъв нов тормоз за участниците.

# 16
  • София
Да се запиша и аз в темата. Diavolo, благодаря! Имах опасения, че ще ни зарежеш този сезон след миналия 😆
Днес няма да мога да гледам, но ще ви следя и утре ще наваксам.

# 17
  • София
Който не иска да знае колко по-различен е новия сезон от предишния да не отваря линка в скрития коментар:

JoyJoyJoy

# 18
  • софия
А Ралица каза днес, че и съветите щели да са различни.
" На съвета - вика -  ще има и голяма доза късмет".
От което ми настръхна косата. Trollface

# 19
А Ралица каза днес, че и съветите щели да са различни.
" На съвета - вика -  ще има и голяма доза късмет".
От което ми настръхна косата. Trollface

Ха, ха , явно се подсигуряват продуцентите с още един лост за влияние върху играта Wink

# 20
Привет и от мен.
Дяволо, благодаря за темата и всичко, което правиш за да има селектирана информация.
Надявам се. Това е моето желание този сезон. Да нямам фаворит, да има нещо различно, да има варели, да няма бутан победител.
За сега това.  Ще гледам късно вечерта, че съм на път.

# 21
Благодаря за темата! Радвам се, че сезонът започва. Както съм писала- това е единственото предаване от телевизиите, което все още следя- макар и през интернет. Вярвам, че пак ще ми е вълнително- и забавно с вашите коментари. Да си пожелаем забавление!

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 18:10 от victoria vassileva

# 22
Благодаря за темата, Дяволо. Аз съм отбор Теодор от сега.

# 23
  • Дубай
Който не иска да знае колко по-различен е новия сезон от предишния да не отваря линка в скрития коментар:

JoyJoyJoy
Всичко е различно, мда, водещият и той нов!

# 24
Нямам големи очаквания, ще гледам по навик, както и последните два сезона. Не се надявам на честна игра, така че няма как да се разочаровам.

# 25
  • UK
Да се запиша в темата.
 Бях се зарекла, че няма да гледам следващ сезон, но ей на готова съм за довечера. Поне в началото ще гледам

# 26
Аз затова не се заричам:) никога Simple Smile
И аз на линия. Дано ме изненадат приятно.
Благодаря за хубавата ни темичка.

# 27
Е как, различно ще е. Павел е водещ. Подозирам, че няма да е по-добър водещ от Димо. И така. 😀

# 28
Записвам се и аз. Миналата година пропуснах, хич не ми допаднаха участниците и концепцията, стискам палци на тази.

# 29
И аз ще съм тук. Дано е малко по завоалирана намесата на продукцията,че посления сезон направо издълбаха дъното!!!

Общи условия

Активация на акаунт