💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 61 432
  • 1 189
  •   2
Отговори
# 315
Записвам се,нищо не знам все още за никой,не се знае и колко ще.гледам,но ще се опитам да следя хода на събитията.
Сутринта на кафето до нас получих инфото,че тая шашава куклена актриса е от КН,а иначе още вчера я изкоментирах с детето,че е 1 година по-възрастна от мен,ама изглежда като да ми бъде майка 🫢.
Спорен е въпросът с менталното й състояние 😂

# 316
  • София
Ха, ето визитка на Йордан. Този истински сървайвър.
А аз си мислех, че ще си ходи, защото няма визитка във фейса, нямаше и видео визитка.
Другите без визитки са Вера Хитова и Томи Борисов от червените.

Йордан с много силна визитка.

# 317
Нямам време да го гледам сериозно това предаване с всичките им 15 000 часови епизоди на сезон. Но поне първата седмица им хвърлям око, че да се запозная с участниците и после вече по елиминационна и кастинг битки тук от там. Laughing

Приличен каст, не виждам някои супер дразнители от към поведение и претенции. Може би оня измислен охранител и една-две джукести простакеси.

Диното Николай си изглежда готин пич. Доста лафчета и позитивно поведение показва. Момчето със скалите и екстремните спортове също изпъкна, както и тунингованият миньор от не-Чикаго Laughing Любослав също ми изглежда като претендент, на много от битките ще има предимство за мен.

# 318
Тея в сървайвър или островът на 100те гривни ще умрат. Joy
Много са кьопави

# 319
  • На Изток от Рая
Нашенският Беър Грилз май за първи път държи кибрит в ръцете си😀. Така ли се държи клечката и със сила да опитваш да запалиш

# 320
  • София
Цялата идея е да изпъкне инфлуенсъра.
Много несериозна сцена за мен.

# 321
Аз все още чакам да видя нещо различно Joy

# 322
Симпатизират на лечителите.Пристрастна съм.
Тия похарчиха кибрита.Ама пък самочувствие имат

# 323
  • София
Аз все още чакам да видя нещо различно Joy

Ще видиш на съветите. Ралица каза, че щяло да има фактор късмет (?!) каквото и да значи това. Grinning

# 324
  • София
Ще им дават да въртят колелото на късмета? JoyJoyJoy

# 325
Представям си или анонимно гласуване, като в Сървайвър или пак от там така нареченият shot in the dark

# 326
  • София
Врачанският Беър Грилз , такова , таковата на кибрита.

# 327
  • София
Време е за Фермата.

# 328
Кокошката има коса Joy

# 329
  • София
А на това прасенце не му давам много време този сезон JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт