💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 59 299
  • 1 190
  •   3
Отговори
# 615
Смял съм се с глас, когато след като едното племе не можа да си запали огън с търкане, съвсем "случайно" намериха работеща запалка.Гафовете бяха много.

Някой от първи сезон беше казал, че наистина случайно са намерили запалка. Продукцията е била изненадана, че са успели да запалят огън с търкане, преди да се усетят какво реално се е случило.

Е стига де.Беше снимано как се връщат от кратка разходка и обясняваха пред камерата как са намерили запалката. Значи продукцията е снимала как я носят и палят огъня, а след това не е знаела какво е снимала? Разбира се може след като са разбрали да са ги накарали да играят театър и да разиграят сценката с намирането и паленето на огъня, но дори и това да са направили, пак не ми е много автентично.

# 616
И на мен ми е фаворит, обаче са ми малки надеждите, че мъжката коалиция ще стигне напред: зъболекаря каза, че неврохирурга започва да го дразни, а Диното директно си каза на синхрон, че изобщо не може да схване стратегията за "зарибяване" на двете нови потенциални членки, а четвъртито момче изобщо не присъства (поне за сега). Така че май няма да я бъде. Но нека видим.

Иначе и аз смятам, че (ще) има физически силни мъже в сезона: червеното племе тепърва ще влизат един по един и евентуално ако вкарат нови хора (например при отпаднали по медицински причини, както влезе Десислава от миналия сезон например). Макар че честно казано по-добре да няма контузени изобщо.

Скрит текст:
На мен невродокторът ми е фаворит, но не знам докъде ще стигне в очертаващата се слаба мъжка коалиция на Зелените.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 20:54 от S. Saturn

# 617
Ръждавичка пак да нахейти всичко и всички. Много ме дразни вече тази, а като гледам май ще е от хората, на които най-много ще им дават думата този сезон Rage

# 618
Тянков тв прави женска коалиция Joy
Много ми е противен

# 619
  • София
Д-р Петров май е бил ловец на вещици в някой от предишните си животи Grinning
Само вешици и конспираторки му се привиждат.

Тянко гея играе с жените, каква изненада. Нека изгонят Йордан и да си изгният на плажа.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 20:16 от Diavolo

# 620
Тоз пък Тянко, точно двете големи бели птици да пази. Новото момиче в жълтите най-разумно говори. Тянко хем нескопосан, хем хлъзгав.

# 621
Този Тянко отблизо наистина има гейски вайб .

# 622
Този сезон е Биг Брадър, но на морето. Типажите са точно от ББ.

# 623
  • София
Харесват ли ви новите правила при гласуването?
Трима номинирани
по 2 гласа на човек и по 3 за капитана?
То аз ще питам и в анкета по-нататък.

# 624
Гледам с малко закъснение, ама Ръждавичка е рядко противен човек. Не разбирам какъв ѝ е проблемът, я и много ме дразнят хора, на които целият свят им е крив.

# 625
  • София
Поне все пак са сменили нещо, най-малко ще се поразбутат плановете на коалициите с новото гласуване. Обаче, какво стана с този елемент на "Късмет"? Аз си чакам да им боднат барем там едно колело да въртят JoyJoyJoy

# 626
Тянко е ядосан,защото имаше обещание с двете момичета да гласуват за Стоян на номинация ,а те се изметнаха и гласуваха за Гери.

# 627
  • София
Стоян?
Може би Йордан имаш предвид? Само Сапунджиева не гласува за него. Теодора го закова.
То няма значение... При трима номинирани коалицията не играе.

# 628
Аз  сутринта разбрах за Ръждавичка,снощи чух името и ми беше познато,а сутринта зацепих коя е.
Всъщност това дете ми е израстнало пред очите,в първите си 10 години.И тогава проявяваше характер,харесва ми какъв човек е станала.Чисто поради тези причини ще я подкрепям засега,вече после зависи какво ще покаже от себе си,как ще играе и дали ще си заслужава да я подкрепям и да ми е фаворит.
Другите още ги опознавам.

# 629
Гергана е рядко неграмотна. Не я знам как пише, но по това, което чувам е без мисъл. Едно изречение не състави без да сбърка. Представки и съюзи - никаква логика.
Тянко от жълтите е за гонене пръв.

Общи условия

Активация на акаунт