💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 87 414
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 645
Аз ли нещо не внимавах, но въобще не разбрах защо се възпали тая Даниела.
Ужас, наду ми главата. Много ме дразни.

# 646
  • Северозападна България
Здравейте! Най-симптични за сега са ми слънцеяда и пещерняка, много скромни, но силни. Д-р Петров е в някакъв собствен филм, Тянко  е вкаран да дразни. Май клоня към племето на сините.

# 647
  • София
Аааа супер игра. Това е моята игра. Йеееееее Simple Smile))
Играл съм водна топка и ми е любим спорт.

# 648
  • София
Докторът яка параноя го друса, сам ще се наиграе, ми се струва. За жените лекарки съм Simple Smile

# 649
  • Варна
Направо не мога да повярвам, че 23 годишно момиче може да мрънка толкова много.Визирам Ръждавата
Е тя мрънка повече от мен, а пък аз догодина ставам на 50.
Нищо което е казал или направил младия Котоошу не и харесва и е в постоянна критика

# 650
  • София
Днес по някое време бях написал пост - който, гледам, е зачезнал!
В него - както и миналия сезон - предлагах когато пишем нещо, свързано с Продукцията - каквото и да е, но прицелено в нея - да болдваме "адресата": Продукцията или да отделяме пасажа/абзаца в отделен. Защото от минали времена знаем, че "Тя" ще има отново свои свързочници тук в темата и искам пак да е по-прегледно и даже в някаква нейна полза.
Не виждам защо този ми пост се е затрил, освен ако
- сред модераторите няма хора на екипа на ИВ;
- някой от пишещите не е самият и още не се обозначил по-прегледно
- от глупост на мнителни "фенове" на Фродо
Както и да е. Предложението ми е това - хвалЕте, критикувайте, предлагайте..., правете го по-лесно видимо за ония, дето ни четат, но не слушат Simple Smile

# 651
  • Stockholm
Ръждавичката ми хареса.
Доктор Петров се показва като доста нарцистичен тип.
Пекин много обрана. Наблюдавам я, справя се отлично в тази сложна ситуация.
Ветеринарната не ме дразни, дори и с диалекта си.
За пръв път изпитвам симпатии към женска коалиция, ако стане такава.
Зеленото племе е много интересно и ще покаже много.

# 652
  • софия
Здравейте! Най-симптични за сега са ми слънцеяда и пещерняка, много скромни, но силни. Д-р Петров е в някакъв собствен филм, Тянко  е вкаран да дразни. Май клоня към племето на сините.
Абсолютно на същото мнение съм! Калин е единственият , който ме спечели от визитките. Слънцеядът пък ме впечатлява с поведения. Засега този отбор ми е най-симпатичен. Александър с отбора му мини сашки и сашко ми е най-неприятен.

# 653
  • София
Калин играл ли е някога футбол?

Аз си взимам думите назад. Мислех, че ще плуват и ще е като водна топка. А то реално се гонят във водата и си бият дузпи.Това е повече ръгби и футбол отколкото водна топка.
С този Дуранкулак убиха Игрите, защото никога повече няма да видим истинско плуване. То там е плитко и има много камъняци и скали.

# 654
  • Варна
Калин играл ли е някога футбол?

С този Дуранкулак убиха Игрите, защото никога повече няма да видим истинско плуване. То там е плитко и има много камъняци и скали.
Да, 200 км. море в България, те отидоха на плитко море

# 655
за малко Чикагото да бъде удавен Simple Smile)) помислих, че като мъжка примадона няма да се бута, а то нагълта даже вода Simple Smile

# 656
Хората оплакващи се от стратегиите и схемите не са гледали истинско риалити със стратегии и схеми. Laughing Това тука е на ниво първи клас.

# 657
  • София
Брей таз Наталия. Скрита лимонка.
Какъв е този муай-тай вик. Уиииииуу, нещо такова, хахаха

# 658
Решението за трима номинирани  е интересно. Много ще са трудни стратегиите.  Много рано набелязаните ще ги видим, а и те ще са наясно. И си мисля, че ще има големи врътки на играчи по различни племена.

# 659
  • София
На мен пък много ми харесва играта, забавна е и нещо по-различно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт