💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 87 335
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 750
Опосумите са американски животни.

# 751
И български продуценти и тв водещи Trollface

# 752
На мен ми е интересно защо сглобиха монтажа по този начин: Първо си показаха, че д-р Петров стратегически проучва избора на капитан. След това д-р Пекин и д-р Ветеринар сякаш си заговорничиха по между си, избраха си амазонки( с позволението на "шефа", де😁), привикаха ги...и изведнъж "ни лук яли, ни мирисали", оправдавайки се - едната многословно. И накрая Петров е яко във филма...строи стратегии, вижда едва ли не неоправдано конспирации. Забавно ще е.. когато дойде и тяхното време за съвет - с трима номинирани коалициите как какво ще правят.😁

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 17:35 от Анонимен

# 753
  • София
Да де, само че се оказа, че не са заговорничили лекарките и Петков се оказа параноик и си съсипа силната 6-ца за няма нищо. Simple Smile
Но пък за гледане е е интересно Wink

# 754
Направо... гръмна си патроните предварително д-р Петков, и какво беше "плячката си изяждала хищника обикновено" - нещо, което за първи път чувам и по тази логика няма да има хищници, но тук явно може да проработи.🤣

# 755
Доста е самонадеян доктора. Мисли, че прави стратегия както стъпва балерина, а е като слон в стъкларски магазин. 😀

Потвърждава ми се и личното наблюдение, че лекарите, в някакъв момент, губят връзка с общоприетите социални и емоционални норми.

# 756
Да оценим епизод 4  Kликни на картинката.

# 757
Др. Петров е пътник.
Мнооого лоша стратегия още след първия ден да говори за коалиции и да го прави толкова очевидно.
Каквото ти се върти в главата,си траеш,наблюдаваш,вземаш си бележки и когато трябва,тогава удряш и се обясняваш.
Ето,от нищото веднага настрои онази с турбо диалекта срещу себе си. Вместо да я баламосва като коалиция.
Толкова ненужно.

# 758
  • София
Точно така. Д-р Петров още не влязъл в резиденцията, и започна да раздава нареждания кой как да шпионира "врага", раздели групите и очерта сценарий. "Неговият" отбор нещо не останаха очаровани май, а другите добре, че не знаят подробностите.
Д-р Пекин много по-умело ги върти нещата, но жената е с друга специалност, личи си. Grinning

# 759
Петров може би разбира от мозък, обаче от психология нищо не разбира.

# 760
Сетих се, че ми липсват овчиците от чаршафите в резиденцията.

# 761
Гледам с малко закъснение, ама Ръждавичка е рядко противен човек. Не разбирам какъв ѝ е проблемът, я и много ме дразнят хора, на които целият свят им е крив.

За, млад човек, пък такъв негативизъм и мрънкане.

Разбирам, че е взела много насериозно участието си в предаването, ама не всеки е такъв, на всяка цена и хората имат право да се лигавят на моменти или да правят разни неща, които не са свързани с типичната рутина в шоуто.

Освен това, вчера жените влязоха много остро на мъжете при положение, че не направиха кой знае какво. Не се прави така, особено като не си прав.

Няколко пъти споменаха, че Калин пропуснал много дузпи, само на мен ли ми се стори, че го показаха едва два пъти за стреля към вратата? Може би пак монтажа куца?

# 762
  • София
Наталия вече е изявен аутсайдер в племето си. Жалко. Симпатична женица ми е.
При жълтите аман от дрязги и тази пасивна токсичност. Много отровено племе.
Жалко, че Теди и Сапунджиева са там.

Айде Дино! Simple Smile

# 763
Трите минути наказание са си три минути почивка за Алекс. Той дори не е опитал да мине, че тогава да иска наказанието. Тъпо е, че му позволяват.

# 764
  • Stockholm
Ники  /Дино  е машинка 🩵

Общи условия

Активация на акаунт