💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 60 069
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 960
И на мен ми хареса този съвет. По-добре сам да си изтеглиш късмет, отколкото друг да те изпрати на блатото със стратегия. Поне си имал шанс да изтеглиш нещо друго.
Затова харесвах Момчи, защото нямаше страх от битките.
Дяволо, не се ядосвай. Може пък да започне да ти харесва тази промяна.

# 961
  • София
Абе тия луди ли са, така да се гаврят с Йордан???
15 кила на ръце по този мост.

# 962
  • София
Тия хора не се научиха, че е по-добре след като слязат от въртележката, веднага да си размотаят въжето. Хем ще им се пооправи главата след въртенето, хем после спестяват време.

# 963
Сандъчетата не са простотия- като в живота- воля, воля, но и късмета има роля. А сините се присмиваха на Наталия, че страда за номинацията, а сега защо не даброволстват- малки сини мишки…

# 964
ПаВката, като един виден геодезист изчислява метри на оЧо

# 965
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Сините кокошки с огромно самочувствие толкова ме издразниха, че сега Калин ми стана още по-симпатичен и му стискам палци.
Това със сандъчетата не беше добре измислено, кифлите намазаха.
Павел се справя добре като водещ, но Димо си ми е любимец, неговите лафове си остават номер 1.

# 966
Моля да спрем със спомените за Димо- всички сме на пътя, а хора като него безотговорно отнемат животи…

# 967
С тая жилетка не го виждам да се изкачи за знаме.  Май си го сготвиха

# 968
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Моля да спрем със спомените за Димо- всички сме на пътя, а хора като него безотговорно отнемат животи…
Моля, да не давате наклон кого и как коментирам. Димо водещия на ИВ на мен ми липсва, другото не съм го коментирала аз, а вие.

# 969
  • На Изток от Рая
Трябваше да разрешат на Йордан да махне жилетката на въжената стълба, не виждам там какво има да изравняват.. Чудно ми е, ако Тянко се окаже на елиминация с жени на тях ли ще слагат жилетки😂

# 970
  • Пловдив
В този смисъл, чудя се дали Тянко не ми е по-неприятен от Александра.

# 971
Ако Александра и Гергана са на елиминации, трябва да им сложат мозък, за да има изравняване на силите Trollface

# 972
  • София
Потресена съм от нововъведенията! На това нагласено от А до Я предаване само изкуствено намесване на късмета му липсваше! И резултатите са светкавични - двете кифли се спасиха, а останалите ще ходят или на блатото, или вкъщи. Rolling Eyes Направо беше неудобно да се слуша как мрънка Александра, докато едно 18-годишно момиче се показа много по-зряло от нея.
На Данчо защо не му дават да си свали жилетката, когато минава по стълбата? В предишните сезони ги сваляха, когато минаваха подобно препятствие. Няма логика да се минава с нея. Утре ще вземат да ги карат и да плуват с жилетките....

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 21:52 от Reinа

# 973
Витомир пак за поредна година показва пълна липса на мозък.

# 974
  • София
Аз такава гавра с участник отдавна не бях виждал.
Няма такава пародия просто. Ако Йордан се спаси ще е геройство.

Общи условия

Активация на акаунт