💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 61 758
  • 1 189
  •   2
Отговори
# 285
  • София
Пуснал съм първата за сезона анкета 🙂

Поетапно ще започна да добавям инфо на 1 стр. в основното мнение. Има много неща, със сигурност няма да успея до 14:30 ч. когато изтича 24-часовия срок. Но това не е проблем, просто ще помоля модератор да редактира.
А и тази вечер ще има още нови участници.

# 286
Олеее, тази вентроложката ще ми надуе главата. Grinning
Но симпатична жена. Simple Smile
Амаа като я гледам милата как ще минава тези препятствия. Уф.

Много ми е криндж, като цяло свързвам хората с тази професия с хорър кукли като Чъки, Анабел и т.н ( не знам защо, просто са ми creepy и шашави ).

# 287
  • София
diavolo, Феномени (зелени)? Blush

# 288
Олеее, тази вентроложката ще ми надуе главата. Grinning
Но симпатична жена. Simple Smile
Амаа като я гледам милата как ще минава тези препятствия. Уф.
Така ли се представи, като вентроложка , че това го пропуснах...

# 289
  • София
Офф, абе сини са Феномените, то е ясно.
Няма да редактирам вече, защото ще разбъркам гласовете. Всъщност може и да са оправили този бъг, но няма как да знам, защото не ми се рискува.

# 290
Засега няма открояващ се фаворит за мен. Има интересни попълнения, но и много пълнеж. Ще видим, изненадите предстоят.

# 291
Аз им чакам зодиите Grinning

# 292
Да се запиша и аз с моето мнение - не се обзалагам, ама май ги Лъзнаха червените.
Сценария си е сценарии - трябва да има поне едно пр€€бано камилче.
Кукловодката е абсолютно дразнеща. Дано се пообере откъм плямпане и хилене, че ми иде да я изтрия от екрана...
За другите все още ще се въздържа от мнение, щото положението е "на нов шеф и малко прасе не се радвай, че не знаеш каква свиня ще стане".

# 293
  • София
Благодаря за новата тема! Май се закачих за новия сезон поне засега, интересни хора са вкарали, Павката не ме дразни като водещ. Психиатърката, планинарят, Чикагото и момичето с украинската фамилия ми допадат, имената не ги помня все още. Абсолютно е възможно "Победителите" да са умишлено прецакани, за да има интрига още в началото, ще видим, лъзнАх са по новия сезон Trollface

# 294
Винаги синия отбор е най-криндж

# 295
  • Асеновград
Първият епизод ми хареса , визитките ми бяха много интересни , изобщо не се отегчих.
Има много интересни хора , ще ми е забавно да гледам.
Павката ми хареса като водещ , справи се човека екстра.
Засега симпатизирам на лечителите , но ще видим....
Само куклената актриса не ми допада ,  идва ми в повече , този смях безпричинен , и държание сякаш е в детската градина.

# 296
Интересни са ми определено, ще следя с интерес. Допадат ми планинарят и неврохирургът.

# 297
  • София
Поведението на момчето, което беше на пъзела на Червените беше красноречиво: Според мен са го викнали и са му казали: Сега, нещо много напреднахте, затова спираш, изиграваш, че не можеш, саботираш, защото сценарият е да отидете на блатото. Подписали сте договор, играйте си ролите."
Никой и нищо не може да ме убеди, че в реална такава ситуация в игра със състезателен характер, за борба за място, участниците ще стоят по този начин. Хайде, въпросния Любо уж беше нетърпелив и ядосан, но...
Нищо чудно и пъзелите наистина да са били различни (някой по-напред писа), но според мен Червените знаеха, че трябва да са последни.

# 298
На мен не ми харесва Павел, просто ми липсва тембърът на гласа на Димо.

# 299
  • София
Дяволе, респект за поредната супер-тема! И - все пак в трилъра - Италия би накрая, та има радост и за теб.
Кастът ми харесва без да подскачам от въодушевление (засега). Това, че (пак засега - има още хора да влизат) батките и патките са кът за сметка на по-интересни личности като хора в живота навън, ми е плюс. Аз обичам и хахавели, стига да не са темерути. Предпочитам да съм активен зрител в процеса, когато звездите "им го говорят". Лечителите ме кефят (нещо като откритието на сезона са ми), не виждам нищо обидно в девиза им: не са тук да лекуват, а да побеждават. (За да си спести напълно щата на медицински лица на терен продукцията, трябва да има и травматолог и кинези-терапевт; ала към дебютното впечатление ми се чини, че психиатрията не е без пациенти и този път.)
Не бързам да помня имена, не бързам и с оценките и пристрастията - гледам за удоволствие и първо ще имам "списъка" с кои ме дразнят (само след първите 3 часа - инфлуенЦъра на инфлуенЦърите с ресторантите и бизкнижния бизнесмен). Минах и през анкетата. Гласувах и при Сони.

Общи условия

Активация на акаунт