💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 61 834
  • 1 189
  •   3
Отговори
# 270
По традиция съм за сините. Харесват ми и зелените. Дано не съм се излъгала.

# 271
На мен пък куклената актриса ми е неприятна, смее се непрекъснато, кудкудяка, подскача, дразнеща...

# 272
Павката ми харесва като водещ, справя се страхотно, хубав тембър, правилна дикция, добър тандем са с Ралица..
И на мен ми харесва. Ама с това “Уапунов”, та “Уапунов”… Павката не може да казва Л Wink

# 273
Не очаквах, че още ще има будали да се подложат на мъчения и лишения и на финала да бъдат прецакани/като Сит лъв например/, но каста е добър!

# 274
  • София
И на мен Павел ми харесва, Димо също доста говореше и не намирам голяма разлика с него в това отношение, а и по принцип. Куклената актриса и мен ме дразни с това постоянно хилене и някак ми изглежда по-възрастна, а е по-млада от мен. Жълтите не ми харесват.
Изобщо не бях забелязала, че пъзелите са различни. Много кофти. Всички ли от кастинг битките вече са вътре? То силно казано вътре..

# 275
Моите 5 стотинки по темата - добре беше Павел като водещ, допадна ми, а не очаквах. Давид, който навигираше червените ми се стори, че саботира, такова чувство остави в мен. При тези заявки за добри пъзелисти в племето може би трябваше по-рано сами да се сетят да подредят, почти им се получи накрая, но вече беше много късно. Катрин я познавам и е много мъжко момиче, засега тяхното племе ми е фаворит, макар в другите племена да има хора, които ми се струват по-добре подготвени, да видим. Куклената актриса откровено ме дразни.

# 276
  • Stockholm
Зелените ми бяха фаворити, преди да измислят " Първо ги бием, после ги лекуваме". Това мото е изключително непрофесионално и някак не пасва на лекарската етика. Набързо измислена простотия.

# 277
Лапунов всъщност се казва Мартин. Защо просто не го наричат Мартин, след като няма втори Мартин в този сезон?

Павката ръсеше доста глупости, докато коментираше. По едно време беше подхванал лекарите. "Хора, следвали 5 години в  университет", вика, хаха.  В повечето случаи е 7 години медицинска академия, ама хайде.  Някой път устата му работи, просто ей така, за да каже нещо.  "Уапунов се хуъзга" и така Grinning

# 278
  • София
Лечителите и шашавите (Феномените)са ми любимци за сега. Тази година каста ме радва много, има големи образи...
А и Павката ми харесва като водещ за сега... Ако можеха да сменят и Ралица.... мечтиии.

# 279
На пръв поглед ми харесват лечителите. Интересен каст

# 280
  • Буркина Фасо
ако ги нямаше картинките червените може би щяха да наредят куба. трудни им бяха напътствията.
вероятно е гледал от другите как са направили своите кубове и е търсил частта, която се е различавала.

# 281
Интересно ми е дали ще се потвърди една моя теза, че завършилите медицина са едни от най-интелигентните хора у нас. Много високи прагове на навлизане в професията- поне за тези набори, които са представени в ИВ. Факт е, че от изпадащи финишираха първи. Освен, че са умни, са цинични, упорити и уверени. Много ми допадна този избор на отбор, обединен от професия.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 17:14 от victoria vassileva

# 282
Показаха се като упорити и систематични, за разлика от други. Финишираха първи основно поради допуснати грешки от страна на други племена. Плуването, например, никак не им е силна страна.

# 283
  • София
Необичайни и интригуващи попадения има в каста тази година. Освен това ми хареса, че има повече участници в зряла възраст, т.е. като мен самата, а не само мускулести младежи и джукести девойки, които се чудят как да се популяризират.
Ветеринарката и пещернякът-алпинист са моите фаворити, вкл. и заради това, с което се занимават.
Не можах да разбера този куб-пъзел по грешка ли са го нарисували от различни страни или нарочно?

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 13:07 от Topwall

# 284
Интересен каст.
На мен също ми допада, че доста от участниците са около 40- те и отгоре.
Пещернякът ми е интересен, както и слънцеядът. Чудно ми е, от въздуха ли е направил тези мускули. Grinning
Актрисата ми е огромен дразнител, прилича ми на напушено зайче от реклама на Дурасел. Учудих се, че е по- млада от мен, определено изглежда по- "зряла".

Имаше лапсуси от Павел, но някак бързо влезе в новото си амплоа, чак към края на предаването си дадох сметка, че водещият не е Димо.

Ще гледам с интерес довечера.

Общи условия

Активация на акаунт