💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 87 565
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 255
Ново не беше ли синхронното предвижване на макарата?

Засега най-много ми харесват зелените и сините.

# 256
Ех не изневеряват на себе си бе. Още от премиерата и различни пъзЛи.

# 257
  • София
И за да не говорим празни приказки ето малко скрийншоти. Мисля че тук думите са излишни:

При тази конфигурация на картинката (3 парчета правят цялата червена картинка, докато при останалите участват цели 6), пъзелът на червените НЕ може да се нареди ако се иска картинката също да бъде наредена правилно.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 00:43 от dido2k

# 258
Двете кифлички от жълтите ме впечатлиха, стискам им палци. 😁

# 259
  • На Изток от Рая
От снимката се вижда, че 7-та при  Лечители те е цяло парче, а при Победителите са две, значи има разлика, а как е при  другите племена?

# 260
  • София
Благодаря за темата!

Гледах умишлено по-късно, за да мога да превъртам досадно дългите визитки. Ясно, че има хора, които ги харесват, но на мен са ми излишни за такъв тип предаване - години, професия, име - това е достатъчно според мен. Останалото може да е на страницата на предаването. Но, така са решили, така излъчват и аз се радвам на опцията да превъртам 🙂

За участниците - прекалено е рано да изграждам мнение, така че ще изчакам 3-ти и 4-ти епизод преди да коментирам.
За утре - е, страшна загадка какво ще стане - или ще дадат на трите отбора да си изберат по 2 момичета, след като са гледали играта им (по-вероятното) или завършилите на 1-во и 2-ро отиват в Резиденцията и така нататък.
Като им знам мисленето на тези от предаването нищо друго изненадващо не очаквам.

А, забравих да коментирам - изненада ме в тази първа игра момичето, което било шампион по Май Тай - слабичко представяне имаше като цяло. Но, все пак ще видим, ако се задържи де, напред как ще е в игрите.

# 261
И аз да се разпиша Stuck Out Tongue Winking Eye
Благодаря за темата и хайде, да ни е честит новият различен сезон!!! Hug Големи претенции във визитките, голямо нещо, че нещо и по- дълги ми се сториха тази година...Sleeping Засега съм приятно изненадана от зелените, симпатизирам също и на червените, и на някои от сините. Но нека да ги видим и как си комуникират и коалират.  В жълтите мисля нарочно са събрали кифли и батки. Ама поне тази година кифлите не са от Варна Stuck Out Tongue Winking Eye Бодигардът на Елвиса ми е забавен. А, силните жени явно за утре са запазили, да ги видим....тази година май няма чужденци? А, и освен МайТай - шампионката и Брюкселската инфлуенсърка, засега и български " чужденци" май няма? Затова пък все ученици на Фиго и Гого.....

# 262
И аз да потвърдя че пъзелът на зелените беше най-лесен (5 части с картинка) после беше този на сините и жълтите с 4 части с картинка и този на червените беше само с 3, което го прави  в пъти по-труден от този на зелените.

5 части от 7 с картинка при зелените (2 без картинка)

4 части от 7 с картинка при сините и жълтите (3 без картинка)

3 части от 7 с картинка при червените (4 без картинка)

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 02:44 от mbivanov

# 263
Ясно! Стъкмистиката започва от първия епизод.
Ами... не, нищо не е различно. 😁
Витомире, ти нещо против червеното ли имаш? 🤬

# 264
  • София
Жалко, таман ги похвалих, че има по-шарен каст този сезон (ама пък прекалено шарен, то почти няма атлети) и още в епизод 1 видяхме крещящо ясна директива - червените Победители на всяка цена на блатото! Защо така, Витомире??? 🤔😯

Дано само Давид не е новият Мартин... Виждам, че е доста добре трениран и е жилка. И много често победители стават именно такива, които идват от ''Ада'' - Алекса и Мартин са доста пресни примери. Дори визитката на Давид я дадоха малко преди да свърши епизода. За първи път виждам такова нещо. Твърде много акцентираха над него. И още нещо - нямаше публично назидание и набиване на канчето пред всички. Странно. Може пък този сезон Ралица да не е толкова строга даскалица.
Но пък всичко това, което написах за Давид е прекалено очевадно, така че не вярвам.

Битката беше нова и интересна. И с цели три нови елемента - метален лабиринт над басейна (имаше го в Турнири на волята), 8 метровата алпинистка стена и огромните цилиндри.

За съжаление няма плувци този сезон. Дори и чисто любителската да плуват прилично. Огромен минус. То не че има много плуване на Дуранкулак.

По трасето ми харесаха Давид от Победителите, Калин и Чикагото от Феномените, Николай и Д-р Манчев от Лечителите. Калин и Теодор как само прелетяха над басейна с тези коварни елементи. Красота. Самото препятствие е доста трудно за женския пол.

# 265
Да оценим епизод 1.  Кликни на картинката.

Миналата година, първият епизод е получил оценка 66%

# 266
На мен епизодът снощи ми хареса. Визитките не ми бяха досадни. Имам нужда да знам кой ще е срещу мен на екрана три месеца. Не мога да определя от какво, но динамиката ми допадна. Няколко момента ме притесниха- предложената кастрация, лозунгът на "лечителите" и търкалящите се огромни кубове, бутнати без да погледнат има ли върху кого да паднат. Драматизмът с червените беше предсказуем- очевидно са най-добре подготвени и трябва временно да ги отстранят от "сцената" за да ги разгърнат по-късно, когато тези, които са в момента на екран, ни омръзнат. И този Давид си е чиста "патица", пусната да ги съсипе. Най-простото решение щеше да е да ги накара да извъртят частите с изображението, които вече беше наредил, за да вижда какво става отзад. Но той добре го изигра на шашардисан. Не ми харесаха някои реплики на Ралица като "ти, кльощавия" и т.н. "Маймунка" също беше грубо. Но като цяло съм доволна. Хубав ден ви желая!

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 17:14 от victoria vassileva

# 267
На мен епизода снощи ми хареса. Нямаше повтаряне на елементите. Имаше нови елементи. Няма скрити/покрити локации поне за сега. Павел е страхотен като водещ. По-добре се справя от Димо. Много го харесвам. Аз съм отбор сини. Колегата се справи блестящо, заедно с Калин. От зелените съм за треньора по борба. Много е забавен и е от моят край.

# 268
За мен е тъкмо обратното. Павел досега ми харесваше. Като водещ ме изнервя. Много говори!  Ееее, не се спря да плямпа! При това празни приказки с изкуствен патос.  

ето и кратките ми бележки:

Патоса на водещите кърти мивки
Доктора - много добре
Ветеринарната - добре но малко прекалено феминистка, маратонка, страшна интуиция, стратегии... бре
Зъболекаря - станал такъв за пари?! Иначе добре
Бореца - симпатяга
Бичме, къв беше
Психиатърката - също добре

миньора - "косата да ми е намокрена" най-обичам да разкудкудяквам
многодетен баща - софтуерист, Ал Александров, добре добре
кукления театър, прекалено нахилена
на слънце и вода Лапунов, духовни практики, шейпшифтър
жената войн муайтай

тигър гризли самурай Дим Димитров от Димитровград, харесвам жени в които има куаса, много си вярвам - хахаха
Гергана, лъзната, взимам окото на хората
Стоилов - социалната игра - 2 супи и 2 салати 200 евро. Тоя не!
Ивайло предприемач - съвети не приемам, доминирам в къщи, не чета книги - идиот!
Стойчев - каяка, всички хора ме обичат - пуяк
Радостина кючека - симпатяга
Жената каучук?
Любослав докато са усетят и всичките ще са изгърмяли
Александра джуката
Иван Киров изгледал всичко, скрития пъзелист
Калин -анимацията, катерач, пещерняк - браво, браво
Давид - оливане на пъзела

Гордиенко е абсолютен дроп и въздух под налягане

Люлката на смърта - резил - прилича на преработен умален и скърцащ вариант на това което помня.

# 269
  • sofia
Здравейте и от мен , хареса ми снощи и то много . Но и аз много обичам това предаване  Simple Smile Павката винаги съм го харесвала ( и външен вид и песните им ) , Ралица е красива и й отива да води много . Липсва ми Димо ... Куклената актриса ми е много сладка - добър човек изглежда .
Жълтото племе ми е бая противно за сега , а иначе  съм за зелени и сини Simple Smile
Ще гледам сезона

Общи условия

Активация на акаунт