За Живота

• 202
  • 3
  •   1
Отговори
Наскоро починаха мои близки и млади приятели , не съм се замисляла до сега (имам двама живи родители ,сестра , деца ,мъж ) ,започнах много да се тревожа за всеки един , мисля си само лоши неща . Нищо не ме трогва ,не ме радва , постоянно живея в стрес,че на някого нещо ще му се случи. Как да се  оттърся

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 07:53 от Dobriana32

# 1
Един човек с вашите оплаквания отишъл при психиатър. Психиатърът го посъветвал да отиде на цирк и да гледа някакъв клоун. Човекът му отвърнал:"Докторе, клоунът съм аз!"

# 2
Скрит текст:
Здравейте! Искам да споделя нещо ,което ме тормози година и повече. Не знам, аз ли не съм наред ,но все по -често се замислям за бъдещето и това провокира много тревожни мисли в мен ! Наскоро починаха мои близки и млади приятели , не съм се замисляла до сега (имам двама живи родители ,сестра , деца ,мъж ) ,започнах много да се тревожа за всеки един , мисля си само лоши неща . Нищо не ме трогва ,не ме радва , постоянно живея в стрес,че на някого нещо ще му се случи.
Как да се оттърся от това бреме ?

Лечение. Ако не се лъжа имате дете, отдавна пишете за сходни проблеми, явно не сте просто в моментна дупка, а имате нужда от професионална помощ.
Успех!

# 3
  • Sofia
Заключвам по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт