💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 61 174
  • 1 189
  •   3
Отговори
# 330
  • София
Алекс си е класически популист, кадър готов за Фермата на опосумите. Grinning
Чикагото си търси огледалце.

# 331
Пак почнаха оплакванията ,ще кажат че не са гледали предишните сезони.

# 332
Ох единият с три несесера козметика тръгнал/срам ме е ама аз имам само един/,другия търси огледалце,огледалце
Големи кифли

# 333
  • София
Предпочитам дивия плаж пред блатото.
Поне можеш да влезеш в морето да се изкъпеш.
Иначе аз не им вярвам, че ги оставят без заслон, защото ако останат цял ден на слънце е вредно за здравето дори на здрав човек. Просто не се снима, не влиза в кадър. Или снимат това, което те си построят. Там са на брега на отчаянието, ама така оставени на празно място под слънцето абсурд.

На блатото плюса е, че има джанки, ама смърди и няма море и не можеш да се изкъпеш.

# 334
  • София
Жълтите и червените как ще издържат до края на седмицата, при положение , че още от първият ден на на нож...

# 335
  • София
Давид как си се излегна под дръвчето. Grinning
Социално се самоубива. Явно ще разчита да се спаси пръв, иначе е пътник.

# 336
  • София
diavolo, имам една снимка от малко по-късен етап където се вижда какъв точно "заслон" (силно казано) са си направили: два пръта и един скъсан брезент върху тях.
А за джанките, в едно интервю през лятото бяха казали че тази година нямало почти никакви.

# 337
  • София
Да, сега казаха, че няма джанки. Т.е. единственият плюс да си на блатого го няма.

Малее тази дето се лъзнала как може да яде водорасли. 🤢
А и е рано още да умират от глад. Реално един ден е минал само.

# 338
  • Варна
Ех,че слипчета са им дали😁

# 339
  • София
Покрай мрънкането на 1-2 от кифлите се чудя, те наистина ли не знаят къде отиват и какво може да им се случва?...
И друго (ама май е почти реторично) - струва ли си за още няколко импресии в сайтовете им да изтърпят нещо, което въобще не очакват, че ще ги "полази"...
Ама е рано още. Идната седмица нищо чудно да гледам мои си "съмъри" с превъртане на следващата сутрин. Докато не се поотсеят поне. За продукцията - вълкът козината си..., знаете. Още от еп.1 мирише на сценарии.
ПП. Ето Алекс не се нерви на Куклата. И аз (засега, ама ще видим) по-скоро й се кефя на самообладанието и спасяването в "роля". (ПП.2. И кой, работещ в "световна АйТи компания" си зарязва работата за 2-3 месеца за "да се предизвика"...)

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 21:29 от EmBrother

# 340
Ох , хора ама тия Феномени верно са шашави.Начело с Наталия и Чикагото

# 341
Русата мацка е много симпатична без грим, чупки и лиготии.

Защо нарочно се загрозяват и правят на маймуни, наистина не разбирам.

# 342
Щом хайванчето си върти куйручето Simple Smile не ги мислете, ще се оправят!

# 343
  • София
Изненадах се, че не избраха Д-р Петров за капитан. Алекс е ясен.
Но доктора е много добър играч, подготвил се е чисто тактически.

# 344
Аз няма да я изтърпя крякащата вентилаторка. Търпелив човек съм, но ми пили нервите с гласа си и непрекъснатото правене на чупки да е интересна. То бива-бива , ама прекалява, това и роля не е, изтезание направо.
Много ми харесаха по слипчета как ги беше строил бодигарда)) Психиатърката и тя ми се вижда свежа, не я харесах в началото, при това е с най-хубаво тяло от жените според мен, че и баници прави, бе...супер си е. Този многодетния нещо не ми харесва вече, много се натяга...Лапунов много добре прецени храната и добър съвет им даде, ама онези двете гладни били. Все повече ми харесва това момче. Жълтите ще се сплотят с времето, май ще са най-единното племе ми се струва, червените всеки за себе си е ясно.

Общи условия

Активация на акаунт